tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post1046070179355994179..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: MAGRET D'ÀNEC AMB REDUCCIÓ DE VINAGRE DE FÒRUMGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8369736027247167622008-06-06T20:16:00.000+02:002008-06-06T20:16:00.000+02:00Anna,Moltes gràcies, ja ho provaré, sobretot, amb ...Anna,<BR/><BR/>Moltes gràcies, ja ho provaré, sobretot, amb el Pedro Ximénez, perquè a mi també m'agrada el contrast dolç i salat.<BR/><BR/>Que vagi bé amb els convidats aquest cap de setmana.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-33999749100349956932008-06-06T15:07:00.000+02:002008-06-06T15:07:00.000+02:00Per fer la sal:Jo vaig posar la sal en un recipien...Per fer la sal:<BR/><BR/>Jo vaig posar la sal en un recipient pla i hi vaig tirar unes gotes de vi. Ho vaig barrejar tot amb una cullereta, per tal que la sal quedés ben impregnada i ho vaig deixar un dia sencer perquè s'anés empapant. La veritat és que a la part de sota em van quedar unes gotes de vi i, per tal d'eliminar aquest excés de líquid, ho vaig posar sobre paper absorvent. Però penso que potser em vaig passar una mica amb el vi. Si en poses menys, la sal se'l beurà tot.La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-49940867785034089042008-06-05T20:23:00.000+02:002008-06-05T20:23:00.000+02:00Anna,Jo crec que la recepta sí que es pot adaptar ...Anna,<BR/><BR/>Jo crec que la recepta sí que es pot adaptar al confit, pel que fa a la compota, la sal i la reducció de fòrum, segur que sí, però tenint en compte que el confit ja està cuit i només s'ha d'escalfar posant-lo una mica al forn, perquè quedi una mica torradet.<BR/><BR/>Això que dius de fer la sal a casa, s'ha de deixar assecar d'alguna manera?. M'agradaria provar-ho.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66656509171534624882008-06-05T11:18:00.000+02:002008-06-05T11:18:00.000+02:00Ei, Glòria, m'encanta aquesta recepta i cada cop e...Ei, Glòria, m'encanta aquesta recepta i cada cop et superes amb les presentacions...<BR/><BR/>Aquest cap de setmana tinc convidats i volia fer un confit d'ànec que vaig portar del nostre darrer viatge a França. Tu creus que et puc copiar la recepta substituint el magret per la cuixa confitada?<BR/><BR/>Per cert, la sal Merlot es pot fer a casa. Jo la vaig fer el darrer cap de setmana per acompanyar un foie i va quedar prou bé. Només cal empapar una mica de sal Maldon amb unes gotes de Merlot. També ho vaig provar amb Pedro Ximénes i el contrast dolç-salat va quedar prou bé.<BR/><BR/>Au revoir!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31654988581521985522008-06-02T09:50:00.000+02:002008-06-02T09:50:00.000+02:00Enric,Em sembla que les nostres carpetes de penden...Enric,<BR/><BR/>Em sembla que les nostres carpetes de pendents s'estan engruixint, eh?. I a més, com que ara ja tenim un nou bloc al grup, ja no et dic res!. ja ja ja.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25421501507296032782008-06-02T00:27:00.000+02:002008-06-02T00:27:00.000+02:00Em sembla una recepta extraordinària, de debò, tan...Em sembla una recepta extraordinària, de debò, tant és així que me la copio a la carpeta de pendents.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77485514055990354582008-06-01T21:36:00.000+02:002008-06-01T21:36:00.000+02:00La veritat és que he posat oli a la reducció de vi...La veritat és que he posat oli a la reducció de vinagre perquè així ho posava la recepta de la Marta Carnicero i com que ja n'he fet d'altres seves i surten bé, doncs la vaig fer tal com ella l'explica. <BR/><BR/>Potser la reducció va quedar una miqueta més lluent.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-47837502180110515272008-06-01T19:52:00.000+02:002008-06-01T19:52:00.000+02:00Eiiiiiiiiii!Recepta interessant, tant pel magret c...Eiiiiiiiiii!<BR/>Recepta interessant, tant pel magret com pels acompanyaments.<BR/>Per cert, perquè poseu oli a la reducció del Forum? Jo sempre l'he fet solament amb el vinagre i una cullereta de sucre moré. A veure si m'estic perdent alguna cosa!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35230128197127448812008-06-01T12:24:00.000+02:002008-06-01T12:24:00.000+02:00Parella vermella,Moltes gràcies pels vostres elogi...Parella vermella,<BR/><BR/>Moltes gràcies pels vostres elogis. A vegades, quan fem les fotos, pensem en vosaltres perquè si ens descuidem, ens ho mengem fred!. Tot sigui per la foto!<BR/><BR/>Francesc,<BR/><BR/>Moltes gràcies. Sí que era bo i una altra avantatge que té és que no es gens difícil de fer i tampoc no es tarda massa, cosa que sempre va bé, perquè en general no tenim massa temps per passar-nos hores a la cuina. <BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>El vaig fer tal com explica la Marta Carnicero, que trobo que és molt didàctica. L'única cosa és trobar el punt del magret que sigui al gust de cadascú, sense passar-se de cocció. <BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Si no trobes la Sal Fleur de Merlot, també pots posar-hi sal Maldon, que també és molt gustosa i els cristalls també fan bonic. Ja m'ho explicaràs!.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>És un plat que es pot fer fàcilment a casa, sense problemes. <BR/><BR/>La Sal Fleur de Merlot és.... salada!, ja ja, ja. Parlant seriosament, sí que es nota que la sal està impregnada de vi, no té només gust salat, sinó que deixa uns regust avinatat molt bo. <BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>Moltes gràcies, també. Si us agrada el magret, prova de fer-lo, val la pena. Ja m'ho explicaràs.<BR/><BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>Estava contestant comentaris, i com que no se m'han publicat bé, torno endarrera i veig el teu!. QUINA IL·LUSIÓ!. BENVINGUDA OFICIALMENT AL MÓN DELS BLOGS!. ARA MATEIX VAIG A VISITAR-LO! POTSER L'ENRIC JA M'HAURÀ PASSAT A DAVANT!<BR/><BR/>Petonets per a totes i totsGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36173678838648862082008-06-01T12:11:00.000+02:002008-06-01T12:11:00.000+02:00Glòria!!!...Brutaaal aquest magret!!!...Jo la cocc...Glòria!!!...Brutaaal aquest magret!!!...Jo la cocció la faig igual que tu...l'hauré de probar amb aquesta salsa i la compota!!!..Se'm fa la boca aigua!!!!...Felicitats!!!<BR/>Ah...JA TINC BLOC!!!....Sisisi...Ha costat xo espero que us agradi!!! Em vindreu a veure, no? ;)<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-69078233436458704732008-06-01T08:21:00.000+02:002008-06-01T08:21:00.000+02:00Un magret espctacular i amb la sal..Jo sincerament...Un magret espctacular i amb la sal..Jo sincerament no tinc paraules<BR/>Felicitats<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56253224800786933782008-06-01T08:01:00.000+02:002008-06-01T08:01:00.000+02:00Us ha quedat un plat digne d'un restaurant d'alt n...Us ha quedat un plat digne d'un restaurant d'alt nivell! Sí senyor! Totalment d'acord amb en Francesc, al nostre país hi ha cuines casolanes d'una categoria molt bona.<BR/>I la la sal quin gust té? Es nota que porta merlot? la decoració amb aquesta sal és maquíssima ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77874685719188274862008-06-01T01:48:00.000+02:002008-06-01T01:48:00.000+02:00Quina passada!!Doncs casualment tinc uns magrets a...Quina passada!!<BR/><BR/>Doncs casualment tinc uns magrets al congelador, si per aqui a comarques trobo la sal "fleur de merlot", t'ho prometo que ho faig i despres t'ho explico!<BR/><BR/>Molts recordsssss de l'ANNA DE LA VILA.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56903874032034379302008-06-01T01:05:00.000+02:002008-06-01T01:05:00.000+02:00felicitats pel plat, glòria, un magret fet amb tot...felicitats pel plat, glòria, un magret fet amb tota l'ortodòxia amb un acompanyament i una presentació magnífics. com ens tens acostumats.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60598358301338417112008-06-01T00:39:00.000+02:002008-06-01T00:39:00.000+02:00Quina meravella de plat. Segur que, a més de bonic...Quina meravella de plat. Segur que, a més de bonic a la vista, ha d'estar boníssim. La veritat és que, com més consulte els blocs de cuina, més m'adone que hi ha una cuina de gran nivell al nostre País. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-79636041885586329332008-05-31T22:13:00.000+02:002008-05-31T22:13:00.000+02:00Això no és un plat, és una obra d'art! Quina delic...Això no és un plat, és una obra d'art! Quina delicia de presentació! Glòria, és molt i molt xulo! i quina pinta i quin tot! Com sempre boníssim tot el que cuineu!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com