tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post1571943731644908940..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: 4t. ANIVERSARIGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger66125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72699180215017811192012-03-22T19:56:15.882+01:002012-03-22T19:56:15.882+01:00Rosa
Estem encantats que gaudissiu de l'estad...Rosa <br />Estem encantats que gaudissiu de l'estada a Etxezuria, la Vall de Baztan es una meravella i tenim ganes de tornar-hi. Escoltarem la cançó que ens recomanes del Benito Lertxundi. Ah! efectivament, el pastís de formatge de la Mertxe es una meravella.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-91558965466677733712012-03-22T19:47:43.495+01:002012-03-22T19:47:43.495+01:00Per molts anys, parella.
Això que demaneu és impos...Per molts anys, parella.<br />Això que demaneu és impossible. No es pot triar entre aquests plats tan suculents, o entre les músiques tan bones que ens recomaneu. Teniu un bloc molt complert, sensacional. <br />Gràcies a vosaltres vam fer una estada a Etxezuria, un lloc realment màgic. Va ser a la tardor, i encara recordo els mil colors de la vall de Baztan. I també el silenci, només trencat pel xirimiri. És per això que he triat com a plat el pastís de formatge, que vam tenir la sort de tastar. Espectacular, tan com el paisatge i el bon rollo de la Mertxe i el Julian. <br />M'agradaria acompanyar-lo d'una cançó basca que us recomano: Oi Ama Eskual Herri, d'en Benito Lertxundi, que hi faria bon maridatge. <br />Però com que no la teniu publicada, trio com a cançó una del nostre estimat Ovidi: La cançó del cansat. Per raons més que òbvies. <br />Una forta abraçada.<br />Rosa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36461391952097280892012-03-21T21:50:06.183+01:002012-03-21T21:50:06.183+01:00Moltes gràcies!. De cap manera el teu comentari és...Moltes gràcies!. De cap manera el teu comentari és massa llarg, mai són llargs i encara menys si expressen experiències i sentiments com has fet tu. Estic contenta que gràcies al nostre bloc haguessis conegut la Rosa Maria i que t'ajudés amb la dieta, més ben dit, t'ensenyés a menjar saludable com va fer amb mi, perquè de fet, no és una dieta estricta el que ella ens ensenya. <br /><br />He anat a veure el teu bloc i m'ha agradat molt, així que hi donaré unes quantes voltes més perquè estic segura que trobaré moltes receptes que em serviran per seguir menjant saludable.<br /><br />I pel que fa a la tria, m'agrada la culinària i la musical, el Boss sempre és el Boss!. Una abraçada i fins aviat!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-80570647489062615282012-03-20T20:57:36.533+01:002012-03-20T20:57:36.533+01:00Moltes felicitats a tots dos per aquests 4 anys de...Moltes felicitats a tots dos per aquests 4 anys de blog, i per molts anys, esperem que teniu ganes i empenta per seguir molt de temps, us ho desitjo de tot cor.<br />Fa més de dos anys que us segueixo i si haig de triar una recepta, ho tinc clar perquè va ser una recepta que en certa manera em va canviar la vida i no exagero. Al setembre de 2010 vaig veure la recepta del Sandvitx d'albergínia i mozarella fresca. Tu, Gloria explicaves que aquesta era una recepta del regim d'aprimament que estaves fent. Jo acabava de sortir d'una lenta recuperació d'un accident i en aquest temps havia guanyat uns quants quilets que no sabia com perdre. Gracies al teu mail vaig coneixer la teva dietista, que després va ser també "la meva" i no només em vaig aprimar, sinó que vaig aprendre a menjar d'una altra manera. Tot això va ser també el punt de partida del meu blog dedicat bàsicament a l'alimentació saludable. Ja veus Gloria, com em vas ajudar en un moment especialment difícil per a mi.<br />Quant a la música és una mica més difícil, perquè hi ha moltíssims vídeos que m'han encantat, però si es tracta de seleccionar un triaré Glory Days de Bruce Springsteen (no vull amagar la meva debilitat pel Springsteen).<br />Ho sento em sembla que ha quedat un comentari una mica massa llarg però no volia deixar d'explicar tot això.<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-24326102769233850922012-03-20T15:01:09.648+01:002012-03-20T15:01:09.648+01:00Moltes gràcies Gemma per les teves paraules, sempr...Moltes gràcies Gemma per les teves paraules, sempre es bo tenir amics que et llencin floretes, je,je. A mi també m'agrada molt el pastís de mousse de xocolata, bàsicament per la xocolata, com pots imaginar. Si tot va bé, confiem en repetir enguany l'agost musical, amb música de la que ens agrada.<br />Una abraçada i records a la family.josephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37178390071509710222012-03-20T14:55:16.018+01:002012-03-20T14:55:16.018+01:00Anna,
Jo també estic d'acord que els canelons...Anna, <br />Jo també estic d'acord que els canelons de confit d'ànec son una meravella i a més els vam compartir en una trobada molt agradable.<br />Pel que fa a la música, que vols que et digui... a mi l'Audrey Hepburn sempre m'ha tingut el cor robat i amb aquell Moon River encara més.<br />Una abraçada per a tu i el Xavijosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8586551274927006662012-03-20T00:11:57.864+01:002012-03-20T00:11:57.864+01:00Jo només puc tenir paraules d'agraiment cap a ...Jo només puc tenir paraules d'agraiment cap a vosaltres. " Culpa " de la Glòria, que existeixi el meu blog i "culpa" del Josep que funcioni. Gràcies per tot. Moltisimes felicitats i per molts anys mes!!!<br />A veure:<br />Josep, els teu Agost musical em va encantar i acompanyar durant l'estiu, ja o saps..i espero que ja estiguis preparant el de l'agost proper,jeje<br />Glòria, el pastis mouse de xocolata, com no podia ser d'altre manera, es el meu preferit... a i " els meus canapés" que et varen quedar molt bé,jeje<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-23322630934689487322012-03-19T19:56:58.790+01:002012-03-19T19:56:58.790+01:00Per molts anys família!!! Som dels privilegiats qu...Per molts anys família!!! Som dels privilegiats que hem tingut la sort de compartir estones amb vosaltres i veiem que tot lo bo que transeteu al bloc ho tripliqueu en persona. Heu tingut molt bona pensada amb aquesta entrada, una manera molt maca de celebrar aquests 4 anys :)<br />Jo em quedo amb l'Audrey Hepburn cantant Moon River, em transmet tanta tendresa aquell moment... i de teca amb els canelons de confit d'ànec, que per alguna cosa en vaig gaudir "en vivo y en directo", boníssims!!!<br />Molts petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8958899403659581582012-03-19T11:05:05.043+01:002012-03-19T11:05:05.043+01:00Moltes gràcies per les teves visites habituals, ta...Moltes gràcies per les teves visites habituals, tant si tractem de temes gastronòmics com musicals. Es un autèntic luxe, tenir lectors i comentaristes com tu.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-86952431566293687252012-03-19T11:03:42.184+01:002012-03-19T11:03:42.184+01:00Gemma,
Aquella trobada de l'Attica va servir ...Gemma,<br /><br />Aquella trobada de l'Attica va servir per posar "imatge" a molts companys que ens coneixiem només a través de la xarxa.<br />Pel que fa al "concurs", has fet dues tries que m'encanten ja que soc un "fan" tant de la xocolata com del jazz.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-9508171360013882962012-03-19T11:01:43.273+01:002012-03-19T11:01:43.273+01:00Moltes gràcies i molta sort amb el bloc!Moltes gràcies i molta sort amb el bloc!josephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-58988104437262159562012-03-19T09:47:19.710+01:002012-03-19T09:47:19.710+01:00Des d'ESfruita us felicitem pel maravellós tre...Des d'ESfruita us felicitem pel maravellós treball que heu fet al llarg de quatre anys i desitgem sort a tots els que participin al concurs. <br /><br />Un text molt inspirador, també ens ha agradat molt. Vosaltres dieu lo maravellós que ha sigut la trajectòria del bloc i nosaltres estem aquí per inaugurar-ne un altre. Ja podeu entrar al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat. Us hi esperem! <br /><br />www.esfruita.com/assessoremESfruitahttps://www.blogger.com/profile/03030018858850370743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12126301463494786402012-03-19T09:06:22.765+01:002012-03-19T09:06:22.765+01:00Enric,
Moltes gràcies. Encara recordo que quan en...Enric,<br /><br />Moltes gràcies. Encara recordo que quan ens vam ficar en això dels blocs (i no en teníem ni idea) tu vas ser un dels que ens vas donar un cop de ma. També recordo aquelles primeres trobades al Caprabo convocats per l'incansable Clofent, on només érem 10 o 12, i va néixer una gran relació que es va convertir en amistat. Sens dubte també hi va contribuir la coicidència de gustos musicals. Ha passat el temps i aquella amistat ha anat creixent i nosaltres n'estem molt i molt satisfets de la sòlida amistat que ens uneix avui.<br />Una abraçada per a tu i per l'Anna Mariajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15525718620422004802012-03-19T08:44:42.493+01:002012-03-19T08:44:42.493+01:00Per molts anys que poguem gaudir de la vostra comp...Per molts anys que poguem gaudir de la vostra companyia. Jo trio: quant a la música, l´entrada dedicada a Ella Fitzgerald i quan a post culinari el pastís de tres xocolates que em va inspirar a fer el meu.<br /><br />Una abraçada.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29514644616345718132012-03-18T23:31:43.221+01:002012-03-18T23:31:43.221+01:00oh! 4 anys! déu ni do!!
Moltes felicitats per ser...oh! 4 anys! déu ni do!!<br /><br />Moltes felicitats per ser dels primers blocaires! Jo us vaig conèixer en persona en un sopar de blocaires a l'Àtica i em vau semblar molt bona gent.<br />Espero que els nostres camins segueixin creuant-se en el món de la cuina per molts anys més!<br /><br />Jo trio el pecat de xocolata (que em va meravellar) i una de les últimes entrades de jazz, amb la crònica que vau fer del concert de la novella banda del Chamorro encapçalada per l'Andrea Motis.<br /><br />Una abraçada!la gemmotahttps://www.blogger.com/profile/17658921710821159034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-42705524850353751242012-03-18T23:02:48.821+01:002012-03-18T23:02:48.821+01:00Moltes gràcies!. Per a nosaltres també és un plaer...Moltes gràcies!. Per a nosaltres també és un plaer conèixer-vos i compartir vivències i aficions amb vosaltres. Quan he llegit la recepta, abans de seguir llegint, he recordat que tu l'havies fet. I pel que fa a la música, has triat una bona dama del jazz. Una abraçada!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-40297247327741460022012-03-18T23:00:19.681+01:002012-03-18T23:00:19.681+01:00Fede,
Moltes gràcies, ens ha fet molta il·lusió v...Fede,<br /><br />Moltes gràcies, ens ha fet molta il·lusió veure't per aquí, i torna a passar-hi quan tinguis temps, sense presses, ja sabem que estàs molt ocupat amb les teves "sessions", però malgrat la feina que et donen, valen molt la pena, jo si puc, no me'n perdo cap. <br /><br />És un plaer compartir taula i sobretaula, així que a veure quan repetim!. Una abraçada!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37363708970757075072012-03-18T21:13:56.489+01:002012-03-18T21:13:56.489+01:00Moltes felicitats, parella!!! Sembla mentida que e...Moltes felicitats, parella!!! Sembla mentida que el temps passi tan ràpid...<br />Ha estat una sort conèixer-vos i poder llegir les cròniques i les delicioses receptes del vostre "Cafè de nit" durant aquests 4 anys. Espero poder-vos seguir molts anys més, eh!!!<br />I de totes les receptes que heu anat publicant, que són moltes i molt bones, em quedo amb uns timbals de carbassó farcits amb pera, nous i formatge blau (espero no equivocar-me amb els ingredients perquè fa molt temps). És la primera recepta que vaig versionar d'un blog i era del vostre, un dels que més temps fa que segueixo.<br />Amb el tema musical potser no coincidim tant, però em quedo amb el màgic Summer's time de Ella Fitzgerald.<br /><br />Una abraçada molt forta<br />i PER MOOOOOLTS ANYS!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-39690730002722397432012-03-18T11:29:53.218+01:002012-03-18T11:29:53.218+01:00Per molts anys, noctàmbuls, tant de part de l'...Per molts anys, noctàmbuls, tant de part de l'Anna Maria com meva. Dieu que potser un dia això s'acabarà, però em fa l'efecte, i ho dic molt sincerament, que aquest dia encara trigarà, i molt, a venir, perquè d'una hora estant es nota que encara teniu moltes coses, i sobretot moltes ganes, de compartir.<br /><br />Pel que fa a la tria, mencionaré, de les receptes publicades, un plat que ja és tot un clàssic a casa: Les albergínies farcides amb formatge brie. Les faig tot sovint per dues raons: perquè a l'Anna Maria li encanten i perquè sempre és una solució quan penso en un plat ràpid i, a la vegada, boníssim.<br /><br />Referent a les músiques, em va agradar molt que poséssiu un “yutub” del debut de Pavarotti, l'any 1961, cantant “Che gelida manina”. M'emociona molt especialment la reacció del públic, que s'escolta perfectament cap allà el minut 3:27, incrèdul d'aquell prodigi de veu que tants i merescuts èxits proporcionaria al gran Luciano.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-73616894562136099202012-03-18T00:17:41.964+01:002012-03-18T00:17:41.964+01:00Ya sabéis que estoy muy ocupado con mis "sesi...Ya sabéis que estoy muy ocupado con mis "sesiones", tanto en casa como fuera; por esta razón sólo ocasionalmente frecuento blogs aparte de IFL, con lo cual me he perdido vuestras sabrosas recetas -de las cuales ya tuve un magnífico anticipo en vuestra casa, gracias a vuestra gentileza- y vuestros entrañables posts. Pero he tenido la suerte de conoceros y eso no tiene precio. Por esta razón no puedo por menos que felicitaros por esa dedicación a este blog tan especial que regís desde hace ya cuatro años y que sea por muchos más.<br /><br />Mis mejores deseos para vosotros dos y vuestro blog.<br /><br />FedeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-32172847110329795042012-03-17T22:09:54.101+01:002012-03-17T22:09:54.101+01:00Moltes gràcies i que per molts anys poguem seguir-...Moltes gràcies i que per molts anys poguem seguir-nos llegint mutuament.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-61778559157142616292012-03-17T22:06:16.552+01:002012-03-17T22:06:16.552+01:00Ens posarem vermells de tans afalacs. Gràcies per ...Ens posarem vermells de tans afalacs. Gràcies per visitar-nos tan assiduament i per la teva amistat, que en el fons, es el que més ens importa.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15084648304114346122012-03-17T21:43:21.427+01:002012-03-17T21:43:21.427+01:00Felicidades, pareja !! ;) Que sigais yendo a funci...Felicidades, pareja !! ;) Que sigais yendo a funciones, cocinando cosas que me hacen chuparme los dedos solo de verlas y sobre todo, sobre todo..contandolas ;)Kenderinahttps://www.blogger.com/profile/08899718624447976797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29829443322218498072012-03-17T21:37:07.515+01:002012-03-17T21:37:07.515+01:00Si d'algo son viciosos, es del cafè.
Coneixem ...Si d'algo son viciosos, es del cafè.<br />Coneixem quantitat de cafeteries, pero hi ha una que es la nostre preferida.<br />La entrada, està decorada amb un quadre del nostre pintor preferit, Vicens Van Gogh.<br />El que serveixen te una qualitat excelent.<br />Menjar variat, tan de plats com de postres.<br />La mùsica que sona extraordinaria.<br />El jefe, escriu unes cròniques que et deixen boca-badats.<br />I la mestressa, es fa fotos amb els millos tenors.<br />Una de les vegades que varem anar, mèntres que sentiem La dona è Mobile de Verdi, varem menjat uns canelons de confit d'anec per lleparse els dits....<br />Per tant desitjem que mai tanquin i que aquets èxits continuin per molts i molt anys.....<br />Felicitats parella.ISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-68577359697008749262012-03-17T20:56:15.736+01:002012-03-17T20:56:15.736+01:00Moltes gràcies, ja saps que tu sempre tens taula r...Moltes gràcies, ja saps que tu sempre tens taula reservada.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/09333063608998688469noreply@blogger.com