tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post1768160065913628052..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: EMBOLCALLS DE PASTA FIL•LO I CREMAGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-85032501674456934412010-04-05T12:13:06.690+02:002010-04-05T12:13:06.690+02:00Jo ho vaig trobar tot boníssim, ara només em queda...Jo ho vaig trobar tot boníssim, ara només em queda provar els fideus.<br /><br />Els farcellets ja els he fet i van quedar molt bons, i la xoco al final vaig fer una recepta semblant al coulant, ja que a mi la xocolata molt forta de gust no m'agrada. En breu intentaré penjar receptes, que fa molt que no actualitzo.<br /><br />Fins aviat!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-52984134527952489782010-03-30T20:06:28.941+02:002010-03-30T20:06:28.941+02:00I què tal el pollastre?. Jo el vaig trobar una mic...I què tal el pollastre?. Jo el vaig trobar una mica massa picant però el baklava... deliciós!. <br /><br />Jo no he fet els embolcalls amb xocolata, però faria servir xocolata fondant amb el tant per cent de xocolata que t'agradi, jo faria servir la Lindt 70% o una de la Nestlé xocolata d'Equador, 60%. Desfaria la xocolata i la posaria a la glaçonera a congelar per fer el mateix procediment que amb la crema. <br /><br />Ja m'explicaràs què tal!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-32518692663913106092010-03-29T15:31:25.411+02:002010-03-29T15:31:25.411+02:00Bua! Quina bona pinta glòria! Aquest cap de setman...Bua! Quina bona pinta glòria! Aquest cap de setmana vaig fer el pollastre tandoori i el baklava, així que em va sobrar pasta fil·lo i ho provaré de fer en breu (abans de que se m'assequi). Volia fer el de xocolata, però no sé quina xocolata fer, has provat de fer el de xocolata? Bona setmana santa!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8267100980643769712010-01-15T23:59:18.115+01:002010-01-15T23:59:18.115+01:00Hola a tothom!, jo us puc ben assegurar que aquest...Hola a tothom!, jo us puc ben assegurar que aquests embolcalls son realment deliciosos!!, sí, sóc aquella afortunada que de tant en tant tinc la sort de provar les delicies que prepara la gloria.Jo no sóc gaire llaminera, en canvi no vaig trobar-los gens empalagosos, son suaus i la crema és realment al punt,consistent i gens pesada com altres cremes...RECOMANO HO PROVEU!!!gràcies Glòria!Mercè c.s.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36204893112751542082010-01-08T22:50:55.677+01:002010-01-08T22:50:55.677+01:00Núria,
Sí que queda bé, i a més va molt bé per po...Núria,<br /><br />Sí que queda bé, i a més va molt bé per poder fer els paquetets amb la pasta fil·lo i cap al forn!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-80870680314600370392010-01-03T15:49:07.895+01:002010-01-03T15:49:07.895+01:00Glòria, quina idea més bona lo de congelar la crem...Glòria, quina idea més bona lo de congelar la crema!! queda bé...?? Perque mira que em poso de seguida a preparar..Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-88815023764745829592009-12-29T19:32:20.487+01:002009-12-29T19:32:20.487+01:00Hola! Aquest comentari sembla spam però no ho és, ...Hola! Aquest comentari sembla spam però no ho és, només una mica de publicitat: A Salsa Books (editorial de llibres de cuina) hem creat una pàgina facebook i us convidem a apuntar-vos-hi. Podeu participar en els concursos que hi fem i guanyar llibres. Si us plau, feu-ne difusió! Gràcies i perdoneu la intrusió. Ra mateix sortegem un llibre de Carme Ruscalleda si pengeu fotos dels vostres plats de Nadal.<br />http://www.facebook.com/#/pages/Barcelona-Spain/Me-gusta-cocinar-con-Salsa/187723095792?ref=tsnúria alemanyhttps://www.blogger.com/profile/15266386902052632151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21419845373054625402009-12-27T11:15:05.407+01:002009-12-27T11:15:05.407+01:00Paco,
Que tingueu una bona entrada d'any, amb...Paco,<br /><br />Que tingueu una bona entrada d'any, amb bona taula i bona música!.<br /><br />Gent jove,<br /><br />La pasta fil·lo és aquella pasta tan primeta amb què es fan els pastissos àrabs. Segur que l'heu vista i si la feu servir, us convertireu en addictes com jo!.<br /><br />Ara,<br /><br />Són deliciosos, suaus i coquetons!.<br /><br />Francesc,<br /><br />Torna-ho a provar, segur que et sortirà bé!.<br /><br />Dolça,<br /><br />Són idees ben pràctiques d'aquelles que ja queden per sempre, segur!.<br /><br />Maia,<br /><br />Segur que els agradarà. Només cal vigilar el forn, perquè la pasta és tan primeta, que agafa color molt ràpidament.<br /><br />Enric,<br /><br />La cuina d'aprofitament també pot ser novedosa, oi?.<br /><br />Ester,<br /><br />És un cruixent amb cor tendre, molt bo!.<br /><br />Mar,<br /><br />És d'aquelles coses que no en pots menjar només un!.<br /><br />Mai,<br /><br />Si els glaçons no són gaire grossos, passa això que tu dius, un altre, i un altre, i un altre... Ens veiem a Castellterçol, i tant !!!!.<br /><br />Els nostrs millors desitjos per a tots vosaltres per a l'any 2010!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-64193753476697728132009-12-23T15:28:02.003+01:002009-12-23T15:28:02.003+01:00m´encanten totes les coses de menja petita que en ...m´encanten totes les coses de menja petita que en dic jo, un mosset i a probar-ne un altre!<br />Que tingeu molt bones festes i ens veiem a Castellterçol!!!!!!Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-61616637177878319052009-12-23T13:10:00.233+01:002009-12-23T13:10:00.233+01:00M'encanta aquesta recepta deu estar bonissima ...M'encanta aquesta recepta deu estar bonissima !!<br /><br />MOLT BON NADAL I BONES FESTES I US DESITJO EL MILLOR PEL PROPER ANY !!!!!<br /><br />PETONETSMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-18250207510878704062009-12-23T08:31:14.178+01:002009-12-23T08:31:14.178+01:00M'agrada aquesta recepta, crema amb una cobert...M'agrada aquesta recepta, crema amb una coberta cruixent...um<br />Moltes felicitats i bones festes<br />EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-30624137768266845642009-12-23T03:01:47.575+01:002009-12-23T03:01:47.575+01:00Una gran idea, sí senyora, per aprofitar una pasta...Una gran idea, sí senyora, per aprofitar una pasta com la fil·lo i crema pastissera i que, a més a més, té una magnífica presentació.<br /><br />Molt bones festes a tots dos!Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-46518033328478145512009-12-23T00:00:58.031+01:002009-12-23T00:00:58.031+01:00Quina bona pensada això dels glaçons, ho probarem ...Quina bona pensada això dels glaçons, ho probarem que a casa els hi agrada molt la crema.<br />Bones Festes i el millor per el 2010. Una abraçada.maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-85976146319182174342009-12-22T23:12:19.588+01:002009-12-22T23:12:19.588+01:00Que macos aquests paquetets. I l'idea dels gla...Que macos aquests paquetets. I l'idea dels glaçons de crema m'ha arribat a l'ànima,ho faré segur!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-58281472447613944632009-12-22T21:40:31.777+01:002009-12-22T21:40:31.777+01:00Gràcies pels consells, Glòria. Ara entenc perquè n...Gràcies pels consells, Glòria. Ara entenc perquè no me n'he sortit mai. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29794971094117708912009-12-22T10:20:45.250+01:002009-12-22T10:20:45.250+01:00Jooooooooooooo, quina meravella, m'imagino el ...Jooooooooooooo, quina meravella, m'imagino el sabor, mmmmmmmmmmmARAhttps://www.blogger.com/profile/14794929575973764352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-91563249930205524222009-12-22T09:51:48.975+01:002009-12-22T09:51:48.975+01:00Aquesta recepta fa una pinta estupenda. No havíem ...Aquesta recepta fa una pinta estupenda. No havíem sentit mai anomenar això de la pasta fil·lo, però sens dubte ho provarem.Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-62182226819309253072009-12-22T09:37:55.799+01:002009-12-22T09:37:55.799+01:00ben estimats josep i gloria, que en disfruteú de l...ben estimats josep i gloria, que en disfruteú de les festes y de la música SEMPRE.....abraçades pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82356096838547204252009-12-22T09:25:44.852+01:002009-12-22T09:25:44.852+01:00Parella,
Nosaltres teníem unes trufes al congelad...Parella,<br /><br />Nosaltres teníem unes trufes al congelador que també haurien anat bé, però picant picant, ens les vam acabar abans de fer els paquetets, je, je.<br /><br />Eva,<br /><br />Segur que va bé per tenir convidats, ho posem al forn mentre mengem el segon plat, vigilant, això sí, i segur que queden amb la temperatura adequada i boníssims!.<br /><br />Òscar,<br /><br />T'entenc perfectament amb això de la cua de coses pendents. Es tracta de fer una recomposició de lloc de tant en tant, i llestos!.<br /><br />Maria,<br /><br />Ja veus que per les coses que valen la pena tenim bona memòria, je, je.<br /><br />Dolors,<br /><br />I tant que eren bons, els repetirem segur!.<br /><br />Francesc,<br /><br />La pasta fil·lo sí que és una mica delicada però tenint en compte que no s'ha de treure de la nevera fins al moment just de fer-la servir perquè no s'assequi i que s'ha de pintar amb una mica de mantega fosa abans d'anar al forn, segur que tindràs èxit!. A mi m'agrada molt fer coses amb pasta fil·lo.<br /><br />Bones Festes a tothom!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26812925659142832652009-12-21T23:45:23.930+01:002009-12-21T23:45:23.930+01:00Caram, quina pinta més bona que fan!! Jo no tinc g...Caram, quina pinta més bona que fan!! Jo no tinc gens de traça a l'hora de fer servir la pasta filo. Sempre que n'he comprat, se m'ha trencat i no m'ha anat bé. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66195300099134091672009-12-21T21:55:25.485+01:002009-12-21T21:55:25.485+01:00Caram Noia , quina cosa tan ben feta i que maco q...Caram Noia , quina cosa tan ben feta i que maco que és veu..segur que de bo també, oi??<br />Bon NadalELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-28243888998376847812009-12-21T20:13:34.280+01:002009-12-21T20:13:34.280+01:00Ai... que m'havia oblidat de posar-ho al meu c...Ai... que m'havia oblidat de posar-ho al meu comentari per si no feu més entrades d'aquí a divendres...Un molt bon Nadal i un magnífic nou any per tots vosaltres !!!!Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37640163307732173002009-12-21T17:26:04.826+01:002009-12-21T17:26:04.826+01:00Que bonics aquests paquetets.. Recordo que ho va e...Que bonics aquests paquetets.. Recordo que ho va explicar però no m'hagués recordat de fer-ho sino us el veig aquí posats. Són d'aquelles cosetes per lluir-se davant el personal..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-53462299024974689782009-12-21T14:59:42.151+01:002009-12-21T14:59:42.151+01:00Aquí un que també ho voldrà fer, però donada la cu...Aquí un que també ho voldrà fer, però donada la cua de coses pendents igual em toca per allà el 2.020 o així... però ho farem!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75664694444238072132009-12-21T13:37:18.114+01:002009-12-21T13:37:18.114+01:00Ufff...això ha d'estar de muerte!!!! Si tens c...Ufff...això ha d'estar de muerte!!!! Si tens convidats deuen quedar amb la boca oberta...mmmmmm!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com