tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post2571070991979772226..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: TURBOT A LA MUSSELINA D’ALLSGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-59618663899681009502008-11-30T11:36:00.000+01:002008-11-30T11:36:00.000+01:00Enric,Jo crec que el vicepresident d'aquest club "...Enric,<BR/><BR/>Jo crec que el vicepresident d'aquest club "dels sense espines" el tinc a casa, això sí,el peix li agrada molt!!!.<BR/><BR/>Aquesta combinació de la musselina es pot aplicar a diferents peixos, queda molt suau i crec que no distorsiona el sabor del peix.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-14922760976826479372008-11-30T10:37:00.000+01:002008-11-30T10:37:00.000+01:00Quan he llegit “treure les espines”, ja m’he imagi...Quan he llegit “treure les espines”, ja m’he imaginat de seguida que hi hauria un comentari de la presidenta del “club dels sense espines”, tal i com no he trigat a comprovar. ;)<BR/><BR/>Preciosa presentació, Glòria, d’aquest plat tan ben combinat pels ingredients que necessita el peix (amb o sense espines): ben pocs. El resultat, de ben segur que exquisit.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-63709732490392750262008-11-27T23:27:00.000+01:002008-11-27T23:27:00.000+01:00Aquesta recepta...mmm! Què bona!! A mi fa molts an...Aquesta recepta...mmm! Què bona!! <BR/>A mi fa molts anys, em van explicar un conill al forn que es feia així de senzill: una capa de dit de maonesa (o allioli) en una plata de forn. El conill a trossos repartit per damunt. Ara, més allioli que el cobrisca completament i al forn durant mitja hora. Eixia molt i molt bo. El que passa és que no recorde la temperatura i el temps de cuita. Coses de l'edat...<BR/>Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-28984046335014286382008-11-27T18:49:00.000+01:002008-11-27T18:49:00.000+01:00Glòria E.Molts gràcies pels teus elogis i m'alegra...Glòria E.<BR/><BR/>Molts gràcies pels teus elogis i m'alegra molt que tornis a visitar el nostre cafè.<BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-22989323680395586732008-11-27T18:20:00.000+01:002008-11-27T18:20:00.000+01:00Xaro,Si ho dius perquè l'all repeteix, amb aquesta...Xaro,<BR/><BR/>Si ho dius perquè l'all repeteix, amb aquesta musselina no hi ha problema, no sé si és perquè s'hi posa una mica de llet, però a mi que també em molesta que l'all repeteixi, em va anar molt bé.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>M'apunto això de les cases d'Alcanar. El peix a la brasa ja és bo per sí sol, però de tant el tant, alguna variació també va bé, no et sembla?.<BR/><BR/>Petonets per a totes dues.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12069902619722820182008-11-27T18:15:00.000+01:002008-11-27T18:15:00.000+01:00Com sempre, això fa una pinta excel.lent. I tinc m...Com sempre, això fa una pinta excel.lent. I tinc moltes receptes a mirar...M'he de posar al dia que no he pogut!Gloriahttps://www.blogger.com/profile/13088563504576012960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11402545830322138652008-11-27T16:10:00.000+01:002008-11-27T16:10:00.000+01:00Mmmm! quina pinta més irresistible. El Turbot és e...Mmmm! quina pinta més irresistible. El Turbot és el meu peix preferit. Normalment el mengem a la brasa, a Les Cases d'Alcanar, el poble d'estiueig dels meus pares. Allà l'anomenen Rom i també l'he sentit anomenar Turbó. I estic conveçuda que mols desconeixen que es tracta del Rodaballo castellà.<BR/>Amb aquesta musseline d'all i oli i amb aquesta cebeta tan apetiosa segur que estava de 10.<BR/>Me n'heu fet agafar ganes...La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37184581132097990422008-11-27T12:24:00.000+01:002008-11-27T12:24:00.000+01:00El turbot m'encanta, però la musselina d'alls........El turbot m'encanta, però la musselina d'alls.......de totes maneras t'ha quedat impressionant!!<BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-4626035423551889282008-11-26T23:20:00.000+01:002008-11-26T23:20:00.000+01:00Maria,Trobo que el turbot és una mica més consiste...Maria,<BR/><BR/>Trobo que el turbot és una mica més consistent que el lluç però sense ser-ho tant com el rap. Tasta'l a veure què et sembla i ja m'ho diràs.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-43281589434214702482008-11-26T23:01:00.000+01:002008-11-26T23:01:00.000+01:00Manel,A mi també m'agrada amb el bacallà, i a sobr...Manel,<BR/><BR/>A mi també m'agrada amb el bacallà, i a sobre d'un llit d'espinacs, oi?.<BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>És bo que un plat sigui senzill però que doni bon resultat i aquest té una combinació de sabors molt encertada.<BR/><BR/>Teresa,<BR/><BR/>Prova a fer la musselina amb turbot, és un peix de carn consistent que va molt bé per fer aquest plat.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>No sé si és de restaurant de categoria, però sí que és de mestra peixatera, perquè la senzillesa i la facilitat amb què m'explica les receptes, encomanen les ganes de provar-les.<BR/><BR/>Su,<BR/><BR/>Realmente, esto de internet es increible, conecta personas diversas y desde lugares diversos. Yo te conocí a través de Eva (el cullerot festuc) y soy asídua visitante. Seguiremos en contacto.<BR/><BR/>Txell,<BR/><BR/>Espero que el Kike t'hagi fet un bon dinar. Passejar pels blocs a segons quines hores desperta la gana.<BR/><BR/>Glòria,<BR/><BR/>Moltes gràcies pels elogis. Com que quan m'expliquen una recepta m'agrada que me la detallin molt bé, jo faig igual quan us l'explico a vosaltres i si us animeu a fer-la, millor!. <BR/><BR/>Mercè,<BR/><BR/>La combinació de la ceba i la musselina és boníssima. Com sempre, em pregunto si tu pots trobar aquest peix amb facilitat als EEUU.<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>Com que el Josep és dels teus (sense espines) té aquest plat entre els seus top 10!.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Si us agrada el peix (crec que sí, perquè tens moltes receptes de peixet), fes-la, val molt la pena.<BR/><BR/>Anna (de la Vila)<BR/><BR/>El turbot bé que es mereix un viatget cap a Tarragona,tenint en compte que a la Vila és difícil de trobar.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-51267121737884282232008-11-26T22:58:00.000+01:002008-11-26T22:58:00.000+01:00Jo tampoc he probat mai el turbot.S'assembla al ll...Jo tampoc he probat mai el turbot.<BR/>S'assembla al lluç, al rap, o és com el bacallà?<BR/>Un bon plat per quedar be, veritat?Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-81284959050181784622008-11-26T22:19:00.000+01:002008-11-26T22:19:00.000+01:00mmmmmmm que bo!! Turbot el millor peix que hi ha. ...mmmmmmm que bo!! Turbot el millor peix que hi ha. Jo ja estic igual que sempre i es de les coses que em costen de trobar al poble, ho el compro quan vaig a Tarragona o el tinc d'encarregar setmanes vista. <BR/><BR/>Quan vaig al restaurant sempre miro si en tenen i ja m'agradaria que me'l portessin amb la cara que fa el teu Glòria pq aquest plat que has fet avui no te res d'envejar !!<BR/><BR/>Recordsla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8938582736384121942008-11-26T22:03:00.000+01:002008-11-26T22:03:00.000+01:00Hola Glòria! La primera paraula que m'ha vingut a ...Hola Glòria! La primera paraula que m'ha vingut a la ment ha estat...quina elegància! Una presentació impecable, i el peix sembla tendríssim..mmm la faré aviat!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60972586897429240792008-11-26T20:15:00.000+01:002008-11-26T20:15:00.000+01:00Bien!!! Peix sense espines!! El turbot és el meu p...Bien!!! Peix sense espines!! El turbot és el meu peix prferit...m'encanta!!! Amb aquesta muselina d'alls no l'he probat mai...i fa una pinta que ni te cuento!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-69265382134046164302008-11-26T18:24:00.000+01:002008-11-26T18:24:00.000+01:00Quina presentació més sensacional!! I el trubot am...Quina presentació més sensacional!! I el trubot amb aquest llit de ceba i l'allioli ha de quedar molt bo, oi?Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3065566028272048592008-11-26T14:01:00.000+01:002008-11-26T14:01:00.000+01:00És hora de dinar i de bona gana em menjaria aquest...És hora de dinar i de bona gana em menjaria aquest plat tan saborós que presentes, Glòria.<BR/>Fa anys que no menjo turbot, un peix finíssim, però la musselina m'agrada molt amb el bacallà.<BR/>Per molt anys una vegada més per la traça que tens a fer-nos compartir les teves delícies gastronòmiques.<BR/>Una abraçada!glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-74805633449892208792008-11-26T12:51:00.000+01:002008-11-26T12:51:00.000+01:00M'estic 'fotent' de gana aquí al llit, i fins quar...M'estic 'fotent' de gana aquí al llit, i fins quarts de 4 que arri en Kike no dinarem.... i voatrs presentant aquest platillo tant meravellos....<BR/>petons afamatsLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-41789097128878898612008-11-26T10:02:00.000+01:002008-11-26T10:02:00.000+01:00Esto de internet es apasionante, gracias a tu come...Esto de internet es apasionante, gracias a tu comentario he podido conoceros, y llevo un buen ratillo disfrutando de vuestros placeres.<BR/>Enhorabuena por esa sensibilidad que desprendes<BR/><BR/>Un abrazo, ya sabes desde dondeSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-4693035420830716882008-11-26T08:45:00.000+01:002008-11-26T08:45:00.000+01:00El turbot és un dels meus peixos preferits... Pres...El turbot és un dels meus peixos preferits... Presentat així és sens dubte un plat de restaurant de categoria!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-71731977323371674302008-11-26T07:43:00.000+01:002008-11-26T07:43:00.000+01:00No he probat mai el turbot, però gràcies per la re...No he probat mai el turbot, però gràcies per la recepta ja que m'agrada molt el bacallà amb musselina d'alls... ho probaré de fer, veig que es molt senzill. <BR/>Fins aviat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-81565802143132146372008-11-26T07:01:00.000+01:002008-11-26T07:01:00.000+01:00Quin plat més senzill i a l'hora tan deliciósBon p...Quin plat més senzill i a l'hora tan deliciós<BR/>Bon profit<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-83038248087932892102008-11-26T00:26:00.000+01:002008-11-26T00:26:00.000+01:00quin gran invent la musselina d'alls! jo la faig a...quin gran invent la musselina d'alls! jo la faig amb el bacallà i queda molt bé, però amb el turbot també fa delir! t'ha quedat fantàstic, comdevia xalar, el josep!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com