tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post2969255502284849551..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: ALBERGÍNIES FARCIDES DE TOMÀQUET I BRIEGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75407619815239597942009-11-22T20:26:58.004+01:002009-11-22T20:26:58.004+01:00Francesc,
El mèrit de les fotos, ja saps, és del ...Francesc,<br /><br />El mèrit de les fotos, ja saps, és del Josep, però s'ha de dir que sí que li van quedar bé.<br /><br />Parella,<br /><br />Fins avui no he vist aquests darrers comentaris. És ben veritat que no podem dedicar al bloc tot el temps que voldríem, eh?. Espero que si les feu, us agradin!.<br /><br />Anna,<br /><br />Plat únic i no gaire feina!<br /><br />Enric,<br /><br />Així m'agrada, que quedi constància per escrit que les albergínies van ser un èxit a casa vostra!.<br /><br />Una abraçada a tothomGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-2898926126113274912009-11-21T03:03:03.222+01:002009-11-21T03:03:03.222+01:00Tal i com ja et vaig comentar, Glòria, vaig fer aq...Tal i com ja et vaig comentar, Glòria, vaig fer aquestes albergínies i van resultar exquisides. A més a més són perfectes per fer quan no es disposa de gaire temps per a la cuina. Ho deixo per escrit perquè en quedi constància, eh? ;)Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-58097868923357891692009-10-20T17:35:32.881+02:002009-10-20T17:35:32.881+02:00Molt originals aquestes alberginies, fan tot un so...Molt originals aquestes alberginies, fan tot un sopar amb amanideta inclosa...Anna de Llepaditshttp://www.llepadits.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66653672312114075082009-10-16T08:34:46.099+02:002009-10-16T08:34:46.099+02:00Hola estimada Glòria i estimat Josep, primer de to...Hola estimada Glòria i estimat Josep, primer de tot perdoneu el retarde en el comentari... ais, massa feina que tenim i no ens hi podem dedicar tot el que voldríem. Penso que la recepta que ens presentes és magnífica, ja que conté tots els ingredients que més m'agraden, sobretot l'albergínia. Molt bona recepta de tardor, així calententa... mmm, bona, molt bona.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36011340216526479712009-10-15T21:15:44.942+02:002009-10-15T21:15:44.942+02:00Ei!!! Glòria, t'ha quedat un plat de luxe!! Qu...Ei!!! Glòria, t'ha quedat un plat de luxe!! Quines fotos més impressionants!!! Si sembla de restaurant de cinc forquetes, folre i manilles!!! A mi també m'agraden molt els espinacs. Dec ser un altre "bitxo estrany"... BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77480880023303697862009-10-14T22:35:02.482+02:002009-10-14T22:35:02.482+02:00Mercè,
Doncs jo provaré la teva proposta, els esp...Mercè,<br /><br />Doncs jo provaré la teva proposta, els espinacs m'agraden molt (sóc un bitxo raro?) i amb beixamel queden molt cremosos.<br /><br />Maria,<br /><br />Doncs sí, el plum cake també és de la Conxita. Oi que queda bo?.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-43704498911619400112009-10-14T18:20:59.099+02:002009-10-14T18:20:59.099+02:00D'aquesta senyora ( em sembla que és d'ell...D'aquesta senyora ( em sembla que és d'ella ) ja faig sempre el plum cake de fruita confitada i hauré de provar també aquesta recepta, que segur que acertaré.<br />Records..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-13031365840383468512009-10-14T08:43:40.361+02:002009-10-14T08:43:40.361+02:00Oh, quina recepta més gustosa amb el brie! :)
Jo l...Oh, quina recepta més gustosa amb el brie! :)<br />Jo la faig semblant afegint-hi espinacs i una mica de beixamel en comptes del brie, però a la propera les provaré amb brie que han de quedar molt bones! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-76354441692391560282009-10-13T23:25:00.332+02:002009-10-13T23:25:00.332+02:00Manel,
Doncs benvingut al club dels formatgers. N...Manel,<br /><br />Doncs benvingut al club dels formatgers. Nosaltres també ho sóm. En aquest farcit el brie li va molt bé.<br /><br />Enric,<br /><br />Veus, hi ha gustos per tot, el Manel i nosaltres molt formatgers, tu no tant. Buscaré aquestes albergínies al bloc de la Nuria. No les recordo.<br /><br />Sion,<br /><br />Doncs jo sí que he variat el farcit a vegades, fins i tot les he fet de salmó. Ara fa temps que no en faig d'aquestes. Les recuperaré.<br /><br />Gemma,<br /><br />Precisament a mi tampoc m'agrada fregir-les perquè agafen massa oli, trobo que escaldades queden molt suaus i més lleugeres.<br /><br />Vanesuky,<br /><br />Hi ha tantes receptes interessants que no tenim temps de fer-les totes, eh?.<br /><br />Mar,<br /><br />Doncs apa, una més per a la col·lecció de receptes d'albergínia.<br /><br />Beth,<br /><br />Queden suaus, suaus!. No enfarfeguen gens!.<br /><br />Eva,<br /><br />Veus?, jo amb carn i bolets a l'hora no les he fetes. Ja he après una cosa més!.<br /><br />Nuni,<br /><br />Doncs ja és hora de sopar, eh?. Fes una paradeta als blocs i a sopar!.<br /><br />Maria,<br /><br />A veure què opineu quan les tasteu. A nosaltres ens agraden molt.<br /><br />Una abraçada a tothomGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-88803731893776058572009-10-13T23:12:30.827+02:002009-10-13T23:12:30.827+02:00Quasi se m'escapan aquestes albergínias tan bo...Quasi se m'escapan aquestes albergínias tan bones!!!! no las he probat mai sense carn i crec que la alternativa ens agradarà molt. Ja us ho diré!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82798854251271145022009-10-13T22:14:40.514+02:002009-10-13T22:14:40.514+02:00Glòria, quin goig d'albergínia! És un problema...Glòria, quin goig d'albergínia! És un problema llegir els blogs de cuina quan encara no he sopat! Mirant la teva recepta se m'està fent la boca aigua!!! I no tinc albergínies per fer-ne ara!!!<br />La provaré ja que el formatge brie m'encaaaaaantaaa!<br />Molts petons!!!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66100557998824694142009-10-13T17:44:00.998+02:002009-10-13T17:44:00.998+02:00tens tota la raó...jo sempre les faig amb carn i b...tens tota la raó...jo sempre les faig amb carn i bolets...el pròxim cop te les copio que la combinació m'ha encantat!!!<br />Petuents, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36418332663365930752009-10-13T12:06:27.496+02:002009-10-13T12:06:27.496+02:00Genials aquestes albergínies, m' agrada q no p...Genials aquestes albergínies, m' agrada q no portin carn, com tu dius es una manera diferents de fer-les! El formatge li dona un toc genial!!<br /><br />Un petó! BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77216971731518104922009-10-13T11:54:25.597+02:002009-10-13T11:54:25.597+02:00mmmm m'encanten les alberginies és igual com e...mmmm m'encanten les alberginies és igual com estiguin fetes, aquesta recepta, però no la tenia .... apuntada queda<br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11880720693160727852009-10-13T11:26:02.617+02:002009-10-13T11:26:02.617+02:00Que bona l'albergínia!!!Aquest cap de setmana ...Que bona l'albergínia!!!Aquest cap de setmana us ha donat a tots per cuinar alberginia i a mi, amb el que m'encanta, no sé quina fer!!!<br /><br />Petonets preciosa.<br /><br />Vanesuky.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-17218535424504289672009-10-13T11:23:39.423+02:002009-10-13T11:23:39.423+02:00Amb el formatge també han de quedar molt bé, una b...Amb el formatge també han de quedar molt bé, una bona alternativa al típic farcit de carn picada. M'agrada que les albergínies les feu escaldades, algunes receptes les fan fregides i trobo que llavors queden massa olioses, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3274698365767321632009-10-13T10:24:33.425+02:002009-10-13T10:24:33.425+02:00Sempre les havia fet amb carn , però el formatge m...Sempre les havia fet amb carn , però el formatge m`encanta, segur que les provaré tenen mol bona pinta.<br />petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35956908048279284672009-10-13T04:08:18.436+02:002009-10-13T04:08:18.436+02:00Molt i molt interessant aquest farciment, Glòria. ...Molt i molt interessant aquest farciment, Glòria. Tot i que no sóc massa formatger, al brie hi arribo, i l'albergínia farcida a casa ens agrada molt. En faig una que vaig veure al blog de la Núria de Cocinarte i que va farcida de tonyina i també es sensacional.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21259935142956520512009-10-12T22:50:31.078+02:002009-10-12T22:50:31.078+02:00ja podeu estar segurs que m'agradarà, perquè e...ja podeu estar segurs que m'agradarà, perquè entre d'altres coses, sóc molt formatger, i em sembla una variant molt interessant de les clàssiques albergínies farcides.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-18531213014091057602009-10-12T21:06:07.922+02:002009-10-12T21:06:07.922+02:00Àngels,
Doncs a veure què opina el teu fill quan ...Àngels,<br /><br />Doncs a veure què opina el teu fill quan les facis. Espero que li agradin.<br /><br />Mercè,<br /><br />M'agrada veure't per aquí. Si fas alguna d'aquestes receptes, ja em diràs si han agradat. <br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-13482786269840213162009-10-12T19:22:26.135+02:002009-10-12T19:22:26.135+02:00hola glòria! sóc la mercè, ara feia temps no entra...hola glòria! sóc la mercè, ara feia temps no entrava al blog i veig que segueixes "amb molta marxa!".Aquestes alberginies prometen...igual que els carbassons, els canalons de peix...i tot el que hi poseu!una abraçada guapa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-86219927948682730982009-10-12T14:13:49.794+02:002009-10-12T14:13:49.794+02:00Quina bona pinta tenen aquestes albergínies, m'...Quina bona pinta tenen aquestes albergínies, m'he apuntat la recepta doncs el meu fill es un dels plats que li agraden molt. Petonsangelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-2431554210792038322009-10-12T12:19:49.537+02:002009-10-12T12:19:49.537+02:00Glòria vos encantarà!!! hi vaig anar abans d´ahir ...Glòria vos encantarà!!! hi vaig anar abans d´ahir i vaig pensar amb valtros...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-88024370838423916372009-10-12T12:16:14.812+02:002009-10-12T12:16:14.812+02:00Maragda,
A veure què et sembla. A nosaltres ens v...Maragda,<br /><br />A veure què et sembla. A nosaltres ens va agradar molt.<br /><br />Maria Teresa,<br /><br />Ràpida de fer, bona presència i ben gustosa!<br /><br />Paco,<br /><br />Me'n alegro que a la teva dona i hagi agradat la meva recepta. Ja saps, ara, et toca a tu treballar!.<br /><br />Anna,<br /><br />És que les albergínies es poden preparar de tantes maneres...<br /><br />Dolors,<br /><br />Ben bé de dieta no són, perquè el formatge és una mica gras, però un dia és un dia, je, je.<br /><br />Maia,<br /><br />Tasta-les, valen la pena!.<br /><br />Mª José,<br /><br />És una variant al farcit de carn de sempre. Cal innovar!. Encara no hem anat a veure Àgora, però el trailer pinta molt bé!.<br /><br />Ester,<br /><br />Només és una mica entretingut fer el sofregit, perquè buidar les albergínies i escaldar-les és un moment. Val la pena!.<br /><br />Òscar,<br /><br />Les albergínies farcides de bacallà les he vist en algun bloc, però no sé en quin, pensava que era el teu, però no les he trobat. N'hi ha tants, que perdo la pista!!!!. Quina recepta fas tu?.<br /><br />Anna,<br /><br />Quina enveja poder dir "a l'hort n'hi ha". Doncs apa, a farcir-les de tomàquet i brie!.<br /><br />Anna,<br /><br />Queda un farcit molt suau i "amorós". Te les menges com si res!.<br /><br />Una abraçada a tothom.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21233159573584806112009-10-12T09:53:21.352+02:002009-10-12T09:53:21.352+02:00Tens raó, sempre es veuen de carn i així potser só...Tens raó, sempre es veuen de carn i així potser són menys contundents. Molt bona idea!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.com