tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post3412307319590409191..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: CREMA DE CARBASSA AMB FORMATGE FRESC, SÈSAM I REDUCCIÓ DE PORTOGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-262996083221287732008-04-09T17:06:00.000+02:002008-04-09T17:06:00.000+02:00nPebbles,Compra el porto!. Segur que faràs com jo ...nPebbles,<BR/><BR/>Compra el porto!. Segur que faràs com jo i decoraràs la crema generosament. La reducció és boníssima !.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-90808945259798170522008-04-09T12:48:00.000+02:002008-04-09T12:48:00.000+02:00Quina pinta més bona, m'encanten les cremes, i aqu...Quina pinta més bona, m'encanten les cremes, i aquesta ja l'he apuntat per la propera.<BR/>Només em falta comprar el Porto.<BR/><BR/>Felicitats!!<BR/>EvaPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60340986654123665962008-04-08T21:34:00.000+02:002008-04-08T21:34:00.000+02:00No t'amoïnis, que no direm a ningú el teu secret. ...No t'amoïnis, que no direm a ningú el teu secret. De totes maneres, practica i veuràs com al final te'n sortiràs!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-49870924190602799472008-04-08T19:32:00.000+02:002008-04-08T19:32:00.000+02:00Vaja, quina pinta! Aquest llibre d'en David l'amor...Vaja, quina pinta! Aquest llibre d'en David l'amortitzarem, totes les receptes són fantàstiques i quines explicacions que ell en fa.<BR/><BR/>Us he de confessar un secret: les sopes, ni cremes no m'agraden massa, bé sí que m'agraden però no les sé menjar: tinc problemes amb les culleres i els líquids, no sé que faig que em comptes de tirar el suc dins la boca em cau tot per l'altre costat... en fi, jo i les meves circumstàncies!!!!<BR/><BR/>txellLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-79160422882963054352008-04-08T18:38:00.000+02:002008-04-08T18:38:00.000+02:00Sí, es fa com la de carbassa. Pels altres ingredie...Sí, es fa com la de carbassa. Pels altres ingredients... al gust de cadascú :) Jo hi acostumo a posar una mica de patata, trobo que li dóna una textura de crema que m'agrada força (així evito posar-hi crema de llet o quesitos). Però vaja, com agradi a cadasú!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-88587913553558257612008-04-08T14:51:00.000+02:002008-04-08T14:51:00.000+02:00Ester,Jo també feia la clàssica,però aquesta vegad...Ester,<BR/><BR/>Jo també feia la clàssica,però aquesta vegada he volgut ser fidel del tot a la recepta del David Lienas. Era molt bona !.<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>També la podem fer a l'estiu, perquè el David Lienas explica que hi ha carbasses d'hivern i carbasses d'estiu. Així doncs, problema solucionat!.<BR/><BR/>Posa el llibre a la llista per Sant Jordi !<BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>Jo també l'he feta altres vegades amb patata, però la volia fer igual que la recepta del David Lienas i amb la reducció de porto, d'aspecte queda bé, però de gust...!<BR/><BR/>Enric,<BR/><BR/>Veig que en el tema de les sopes, no hi ha consens a casa vostra, eh?.<BR/><BR/>Ja m'agradaria, ja, sopar amb el Rolando Villazón. Somiem, que això no costa diners!.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>M'apunto el suggeriment de la crema de bulb de fonoll. Suposo que el procediment deu ser el mateix. Hi poses algun altre ingredient, ceba o patata?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-89252570139528446622008-04-08T14:43:00.000+02:002008-04-08T14:43:00.000+02:00Doncs jo també sóc una fan de les cremes de carbas...Doncs jo també sóc una fan de les cremes de carbassa... Enric, no saps el que et perds!<BR/>M'agrada la idea de la reducció de porto... segur que lliga molt bé, m'ho apunto!<BR/>Heu provat la mateixa crema amb bulb de fonoll? Queda espectacular, boníssima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25664081813665482332008-04-08T09:25:00.000+02:002008-04-08T09:25:00.000+02:00Em fa gràcia perquè, a casa, jo sóc el “soper” per...Em fa gràcia perquè, a casa, jo sóc el “soper” per excel·lència, ja que m’agraden TOTES les sopes i cremes… menys la de carbassa i la de meló, i vet aquí que la meva dona, que, com una Mafalda adulta, sempre arrufa el nas quan faig sopa, li encanten, precisament, les de carbassa i les de meló. :)<BR/><BR/>Espectacular, Glòria, la presentació d’aquest plat! Si un dia convides a sopar al Rolando Villazón, i li serveixes aquesta crema, estic segur que al final de la vetllada et cantarà el “A te o cara” només per a tu, i si els veïns es queixen perquè aquelles no són hores, tu ni cas, noia! ;)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-92183872253706927622008-04-07T23:22:00.000+02:002008-04-07T23:22:00.000+02:00jo també faig crema de carbassa i, a més de ceba, ...jo també faig crema de carbassa i, a més de ceba, hi poso una mica de patata,però mai he aconseguit una presentació tan espectacular com aquesta.<BR/>felicitats!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34458236220353672162008-04-07T22:26:00.000+02:002008-04-07T22:26:00.000+02:00mmmmm....m'encanta la crema de carbassa...durant t...mmmmm....m'encanta la crema de carbassa...durant tot l'hivern la faig un cop per setmana!!!...Quin èxit el llibre del Lienas, no?...vec que hi ha receptes molt xules...me l'hauré d'acabar comprant o demanar-lo per Sant Jordi!!!! ;)<BR/>Petunets, <BR/>Eva (Terrassa)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-58324594816999311412008-04-07T21:10:00.000+02:002008-04-07T21:10:00.000+02:00Fa molt bona pinta aquesta crema. Jo també solc fe...Fa molt bona pinta aquesta crema. Jo també solc fer crema de carbassa, però la clàssica.<BR/>Bon profit!<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.com