tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post3887086207581839533..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: OUS POCHE SOBRE UN LLIT DE PATATA, AMB CRUIXENT DE PERNILGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-59838519221182747302011-10-22T00:58:53.822+02:002011-10-22T00:58:53.822+02:00cuando los aficionados a la cocina sepais cocinar ...cuando los aficionados a la cocina sepais cocinar de verdad poner fotoos de olatos bonitoos porque esoo es mu sipleeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-59142509194898220792008-05-14T12:52:00.000+02:002008-05-14T12:52:00.000+02:00Sara,M'alegro que t'agradi la recepta. I els apara...Sara,<BR/><BR/>M'alegro que t'agradi la recepta. I els aparatets, els has fet servir?.<BR/><BR/>Acabo de mirar el teu blog i ja he vist el teu sopar grec. Tens raó amb aìxò que quan ets a Grècia, no enyores els plats d'aquí. Al cap i a la fi, tot és cuina mediterrània, oi?<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-87154991275942834062008-05-13T17:57:00.000+02:002008-05-13T17:57:00.000+02:00M'encanta la recepta... i els aparatets!!! Saps qu...M'encanta la recepta... i els aparatets!!! Saps que els tinc exactament iguals, fins i tot del mateix color???<BR/><BR/>Abraçades.Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21458918176942138042008-05-12T19:41:00.000+02:002008-05-12T19:41:00.000+02:00Doncs sí que van quedar al punt, eh?. Si no hagues...Doncs sí que van quedar al punt, eh?. Si no haguessin quedat bé, no hauria posat la foto, je, je!.<BR/><BR/>Fins aviat!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-19323944530764135552008-05-12T00:28:00.000+02:002008-05-12T00:28:00.000+02:00hola!se m'havia passat per alt aquesta proposta ta...hola!<BR/>se m'havia passat per alt aquesta proposta tan original, pel que es veu a l'última foto, els ous van quedar al punt, i amb la patata i el pernil, devien quedar boníssims. <BR/>felicitats!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-69943589628848679422008-05-10T22:37:00.000+02:002008-05-10T22:37:00.000+02:00Gràcies, conec la botiga, però he de confessar que...Gràcies, conec la botiga, però he de confessar que hi vaig poc. Com també he de confessar que vaig poc a la Boqueria tot tenint-la al costat de casa... Qüestió d'horaris i de temps.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-84098519183439621732008-05-10T11:15:00.000+02:002008-05-10T11:15:00.000+02:00Susanna,Com pots veure, a mi també m'agraden aques...Susanna,<BR/><BR/>Com pots veure, a mi també m'agraden aquests plats senzillets però resultons. I seguint la broma de la Mireia Carbó amb els noms llargs, li vaig posar aquest per "vestir" una miqueta el plat.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-62652750378043407782008-05-09T23:03:00.000+02:002008-05-09T23:03:00.000+02:00Quin estri més divertit. No ho hagués endevinat. L...Quin estri més divertit. No ho hagués endevinat. La veritat és que no n'he fet mai. Per televisió si que he vist alguna vegada el truc del paper film amb la tasseta com diu l'Eva de Terrassa. La recepta és senzilla d'ingredients i la presentació és sofisticada. Aquets són els plats que m'agraden. Jo també amb copio la recepta i aviat la posaré en pràctica.<BR/>SusannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-74095164345605872312008-05-09T20:48:00.000+02:002008-05-09T20:48:00.000+02:00Anna de la Vila,Jo el vaig fer servir tal com ho e...Anna de la Vila,<BR/><BR/>Jo el vaig fer servir tal com ho explico i la veritat és que va anar molt bé. I el plat et soluciona un sopar improvisat, no et sembla?.<BR/><BR/>Sara Maria,<BR/><BR/>Aquest estri el vaig comprar en una botiga que segur que coneixes, és al carrer de la Petxina, 8, a tocar de la Boqueria. És una travessia de la Rambla, justament on fa cantonada la pastisseria Escribà. Es diu Antigua Hojalatería Sucesores de Pedro Apollaro. És una botiga petitona però que quan hi entres, no pares de badar. La porten una mare i una filla que són encantadores. (Quina propaganda que els faig, eh?). La veritat és que val la pena fer-hi una visita.<BR/><BR/>Txell i Kike,<BR/><BR/>Encantada que em copieu la recepta. Per fer-ne més de dos, encara que no es faci servir aquest estri, sempre hi ha el recurs del paper film, que també va molt bé, però mireu, vaig trobar aquesta coseta i em va semblar divertida.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-10494731001224368902008-05-09T20:14:00.000+02:002008-05-09T20:14:00.000+02:00Plass, plass, plass! Glòria quin plat més guapo! D...Plass, plass, plass! Glòria quin plat més guapo! De fet que sàpigues que te la copiem descaradament pel proper sopar d'amics!<BR/>Cada dia et superes!<BR/>Felicitats!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34265183966407345282008-05-09T13:45:00.000+02:002008-05-09T13:45:00.000+02:00A quina botiga ho vareu trobar? És genial.A quina botiga ho vareu trobar? És genial.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66065952974980329122008-05-09T09:22:00.000+02:002008-05-09T09:22:00.000+02:00Ostres! quina passada, no l'havia vist mai aquest ...Ostres! quina passada, no l'havia vist mai aquest estri de cuina. Sembla estrany el munt de coses que hi han per cuinar, inovar, descubrir, inventar i un llarg etc... a la cuina.<BR/><BR/>El plat molt bo i una molt bona idea per quan tens gent per casa i per quan no!! ;-))<BR/><BR/>Fins aviat.<BR/><BR/>ANNA DE LA VILA.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-57494448321639440762008-05-08T20:47:00.000+02:002008-05-08T20:47:00.000+02:00Hola, pel que comentes al meu bloc, t'haig de dir ...Hola, pel que comentes al meu bloc, t'haig de dir que, malauradament, tant a França com a Espanya, només els espanyols i els francesos (no és el nostre cas, és clar) sembla que tinguen dret a opinar, fer i desfer a la seua. Tot el que ells fan és, per suposat, modern, democràtic i tolerant. Ara, si nosaltres demanem quasi (i mira que hi dic "quasi") el mateix, llavors ja som reaccionaris, insolidaris, poc democràtics i tota la resta de qualificatius que ens vulguen posar. Solució: passar d'ells i anar fent la nostra. De mica en mica s'ompli la pica.<BR/><BR/>Per cert, Enric, gràcies per encoratjar-me a fer un bloc de cuina. Saps que passa, que tots els que feu blocs de cuina (Josep, Glòria, Gemma, etc.) feu unes coses tan bones, tan ben presentades i tan bé de tot que jo m'hi veig una mica "inútil" a la cuina. A més a més, vaig de bòlit a l'institut (hi sóc professor de català) i la cuina requereix un cert temps, del qual, ara com ara, jo no en dispose. Potser a l'estiu...<BR/>Salutacions i gràcies per la vostra paciència en llegir-me.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-28347289127549481502008-05-08T20:43:00.001+02:002008-05-08T20:43:00.001+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60325049250630784132008-05-08T20:43:00.000+02:002008-05-08T20:43:00.000+02:00Gemma,Molt bé per endevinar-ho. No ho havíem dit, ...Gemma,<BR/><BR/>Molt bé per endevinar-ho. No ho havíem dit, però el premi era fer d'anxaneta a la diada del proper diumenge a Sants, je je je. <BR/><BR/>Enric,<BR/><BR/>Ens pensarem la proposta de la Gemma. Ja tenim alguna idea.<BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>No anaves desencaminada, vas tenir bona intuïció. A veure si posem una altra coseta.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12639900872906388132008-05-08T16:02:00.000+02:002008-05-08T16:02:00.000+02:00Je je je, Enric, que ja sóc granadeta per fer d'an...Je je je, Enric, que ja sóc granadeta per fer d'anxeneta... em sembla que el castell faria llenya! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-79422769084699365842008-05-08T15:17:00.000+02:002008-05-08T15:17:00.000+02:00Hola!Ja s� que ara no s'ha de dir, un cop ja es sa...Hola!<BR/>Ja s� que ara no s'ha de dir, un cop ja es sap el que �s, per� a m� tamb� em va passar pel cap que deuria ser algun estri relacionat amb els ous.<BR/>Sobre la secci� de les endevinalles, hi estic d'acord, ara amb premi encara faria m�s gr�cia.<BR/>I els ous, una meravella. Enhorabona Gl�ria<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-24967899776349823712008-05-08T15:06:00.000+02:002008-05-08T15:06:00.000+02:00Que bo!!!! No se m'hauria acudit mai que aquest es...Que bo!!!! No se m'hauria acudit mai que aquest estri fos el que és!!! :))<BR/><BR/>El plat, genial!<BR/><BR/>No estaria malament, no, una secció com la que us proposa la Gemma, i ja us dono una idea pel premi que li podríeu donar si ella fos la que encertés la resposta: Deixar-la fer d'anxeneta en una diada castellera. :))<BR/><BR/>Francesc: Jo també t'animo des d'aquí que ens expliquis al teu bloc receptes del País Valencià!!!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72279959277434824312008-05-08T10:36:00.000+02:002008-05-08T10:36:00.000+02:00Ole, ho havia endevinat!!! Que tinc premi? ;)Aques...Ole, ho havia endevinat!!! Que tinc premi? ;)<BR/>Aquests ous tenen una pinta delixiosa, a l'última foto es veu que us han quedat al punt... Així va bé aquest estri? Jo també ho faig amb el truc que explica l'Eva i va molt bé...<BR/><BR/>Jo insisteixo amb la secció "endevinalla", crec que sí que dóna per tant... a més, no tenen perquè ser només estris, podrien ser ingredients estranys o exòtics, productes típics d'algun lloc... vinga, vinga, que pot ser molt divertit :)<BR/><BR/>Francesc, a veure quan t'animes a fer el teu blog de cuina!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-71896722682402581972008-05-07T23:20:00.000+02:002008-05-07T23:20:00.000+02:00Gràcies pel teu comentari al meu bloc. Tot i que n...Gràcies pel teu comentari al meu bloc. Tot i que no és exactament de cuina, de vegades hi pose alguna recepta. Potser més endavant en faça un de cuina (si m'hi atrevesc). Per cert, el teu bloc està molt bé. Jo, no sóc tan expert en cuina. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66140639208558050232008-05-07T21:35:00.000+02:002008-05-07T21:35:00.000+02:00Montse, moltes gràcies. Una curiositat: què pensav...Montse, moltes gràcies. Una curiositat: què pensaves que era?. De totes maneres, quan jo ho vaig veure a la botiga, tampoc savia el que era, eh?.<BR/><BR/>Fins aviat!<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>Ja m'agradaria fer una secció, però vols dir que les "pijadetes" desconegudes donen per tant?. Ho haurem d'estudiar.<BR/><BR/>Fins aviat!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-18353818229054976292008-05-07T21:19:00.000+02:002008-05-07T21:19:00.000+02:00Ohhhhhhhhhh...em vaig perdre l'endevinalla!!!...Qu...Ohhhhhhhhhh...em vaig perdre l'endevinalla!!!...Quina ràbia!!!!...sisisi...estic d'acord amb la Gemma...feu una secció!!!...jejeje!!!..M'encanten els ous poche...sempre me'n faig i ara els prefereixo a la truita i tot!!!...Bon invent aquest...encara que amb el truc del paper film i una tasseta queden tb molt rodonets i més barat!!!...jeje!!!...<BR/>Felicitats Glòria!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva (terrassa)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29183172408042259902008-05-07T21:15:00.000+02:002008-05-07T21:15:00.000+02:00Hola GloriaEnhorabona per les receptes crecque cad...Hola Gloria<BR/>Enhorabona per les receptes crec<BR/>que cada dia et superas la dels<BR/>ous té una pinta genial, be les fotos també son molt bones. La endivinalla per mi era una cosa ben diferent, soposo que per questió del tamany. je je..<BR/>Adeu vaig a fer el sopar.<BR/>Montsemillahttps://www.blogger.com/profile/05580896003116933948noreply@blogger.com