tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post7136844714602238761..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: BACALLÀ AMB TOMÀQUET I OLIVADAGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21195226486034111012008-05-17T22:39:00.000+02:002008-05-17T22:39:00.000+02:00Anna,Espero que si fas els carbassons, us agradin ...Anna,<BR/><BR/>Espero que si fas els carbassons, us agradin tant com a nosaltres el bacallà. La presentació era teva, eh?, Jo només vaig posar de diferent les croquetetes d'olivada.<BR/><BR/>A veure si t'animes a venir a alguna classe de cuina bloggera !.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-83251099159645880472008-05-16T23:28:00.000+02:002008-05-16T23:28:00.000+02:00Ei!!! Estic molt orgullosa que t'hagis inspirat en...Ei!!! Estic molt orgullosa que t'hagis inspirat en una de les meves receptes. M'encanta la teva cuina i les teves presentacions.<BR/>Felicitats a la cuinera!<BR/><BR/>Aquest cap de setmana intentaré fer els teus carbassons farcits de nous imozzarella. Fa dies que tinc ganes de fer-los i crec que tinc tots els ingredients. Si queda bé ho publicaré al blog.<BR/><BR/>Fins ben aviat!<BR/>Anna (de La Taula d'en Bernat)La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82793640421180068502008-05-16T20:38:00.000+02:002008-05-16T20:38:00.000+02:00Francesc, Moltes gràcies pel teu oferiment. La rec...Francesc, <BR/><BR/>Moltes gràcies pel teu oferiment. La recepta que tinc ja és en català, tot es tracta de buscar-la, si no la trobo, ja et demanaré la que tu tens amb "l'idioma del imperio".<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-55747554121340258802008-05-15T23:01:00.000+02:002008-05-15T23:01:00.000+02:00Hola! Jo en tinc una del bacallà aquell en estrang...Hola! Jo en tinc una del bacallà aquell en estranger obligatori, és a dir, en castellà. Si vols, te la puc passar. O, si ho prefereixes, envia'm la teua en portuguès i te la traduiré a català. Per a mi és ben senzill.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35369690008109664192008-05-15T14:56:00.000+02:002008-05-15T14:56:00.000+02:00Anna de la Vila,L'Enric ens recomana unes parades ...Anna de la Vila,<BR/><BR/>L'Enric ens recomana unes parades de bacallà a la Boqueria. A veure si les trobem!.<BR/><BR/>Ara sí que fins molt aviat!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-30273619275466482902008-05-15T09:28:00.000+02:002008-05-15T09:28:00.000+02:00mmmmmmmm bacalla!!! bonissim i sempre et fa quedar...mmmmmmmm bacalla!!! bonissim i sempre et fa quedar bé, un bon plat de bacalla. I amb tantes possibilitats de cuinar-lo.<BR/><BR/>Fins a la tarda!<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-62656270996088111262008-05-15T08:50:00.000+02:002008-05-15T08:50:00.000+02:00Sara Maria,Jo em pensava que eres a les dues llist...Sara Maria,<BR/><BR/>Jo em pensava que eres a les dues llistes. Amb tanta activitat, ja perdem la pista. Doncs res, ja ens veurem el dia 22.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82877965638556035872008-05-14T23:25:00.000+02:002008-05-14T23:25:00.000+02:00Glòria, finalment vaig anul·lar el curs de demà, n...Glòria, finalment vaig anul·lar el curs de demà, no podré venir. Però si que ens veurem el dia 22! Ja explicareu com va demà.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3192528792868953862008-05-14T21:27:00.000+02:002008-05-14T21:27:00.000+02:00Francesc,Aquesta recepta que dius del bacalhau à b...Francesc,<BR/><BR/>Aquesta recepta que dius del bacalhau à brás també tinc ganes de fer-la. L'he de buscar, perquè la que tinc és portuguesa de veritat. Si em decideixo, ja la veuràs.<BR/><BR/>Fins aviat!.<BR/><BR/>Parella,<BR/><BR/>Vosaltres poseu el llistó molt alt amb això de les fotos, eh?, perquè mireu que la vostra compota a l'antiga...<BR/><BR/>Fins demà !!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-33568857191782024582008-05-14T18:19:00.000+02:002008-05-14T18:19:00.000+02:00Estimada, perdona pel retard en el comentari! Com ...Estimada, perdona pel retard en el comentari! Com sempre el que fas és exquisit. Felicitats per les fotos, cada dia et superes! Gràcies per compartir-ho.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-90030061327747924322008-05-13T23:04:00.000+02:002008-05-13T23:04:00.000+02:00La veritat és que el bacallà és un peix que m'agra...La veritat és que el bacallà és un peix que m'agrada molt. Tens raó que a Portugal el fan de mil maneres. L'any passat, per Pasqua ens en vam anar la meua dona i jo de viatge per terres luses. I va ser massa per a la carabassa! El vaig menjar de moltes maneres, el bacallà. Però la que més em va agradar en va ser la del "bacalhau à brás". Encara recorde el bacallà daurat amb eixe gustet de l'ou, l'all, les creïlles petitets, com brins de palla... quina salivera! Salutacions.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82918291830737727612008-05-13T20:33:00.000+02:002008-05-13T20:33:00.000+02:00Eva,Segur que les presentacions que faràs tu en el...Eva,<BR/><BR/>Segur que les presentacions que faràs tu en el teu blog seran excel·lents. Serà aviat, oi?<BR/><BR/>Glòria, <BR/><BR/>Jo crec que l'hauries de fer, així l'Enric es quedaria amb un "pam de nassos".<BR/><BR/>Enric,<BR/><BR/>Home, ja està bé, eh?. Has de donar un vot de confiança a la Glòria, segur que quan no t'ho esperis, et convidarà a dinar i et sorprendrà amb aquest plat.<BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>Moltes gràcies. El teu canapé també m'agrada, el tens posat al blog?. Ja el buscaré.<BR/><BR/>Plugim,<BR/><BR/>Atreveix-te, val molt la pena i també és d'aquelles que costen poc de fer i fan molt efecte.<BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>Sí que m'ho imagino, sí. Jo crec que no caldria fer primer plat, així compensem calories, no et sembla?<BR/><BR/><BR/>Petons a tots i fins aviat!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34337471736269196452008-05-13T20:11:00.000+02:002008-05-13T20:11:00.000+02:00Quin bé de Déu, magnífic. t'imagines aquest bacall...Quin bé de Déu, magnífic. t'imagines aquest bacallà i després un bon postre ple de xocolata.....No hi ha paraules<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67020238440515497552008-05-13T18:04:00.000+02:002008-05-13T18:04:00.000+02:00Amb aquest em sembla que també m'atreveixo, Salut!...Amb aquest em sembla que també m'atreveixo, Salut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-89478608523339231362008-05-13T18:02:00.000+02:002008-05-13T18:02:00.000+02:00magnífic plat, glòria. són tres sabors que combine...magnífic plat, glòria. <BR/>són tres sabors que combinen a la perfecció. jo faig un canapè amb tomàquet ratllat cru, olivada, ruda i bacallà fumat conservat en oli, és a dir, amb els mateixos ingredients, i sempre té molt d'èxit.<BR/>la presentació, com sempre, t'ha quedat magnífica.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8717422224700836822008-05-13T00:15:00.000+02:002008-05-13T00:15:00.000+02:00Glòria (del Cafè de nit): Jo responc a l'altra Glò...Glòria (del Cafè de nit): Jo responc a l'altra Glòria (la de la "Samfaina"): A que no! :))<BR/><BR/>Magnífic i senzillíssim plat, i exquisida presentació.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26738983786280837952008-05-12T23:16:00.000+02:002008-05-12T23:16:00.000+02:00Aquest plat ha de ser deliciós.El faré alguna vega...Aquest plat ha de ser deliciós.<BR/>El faré alguna vegada?<BR/>Misteri.glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56364804855104920552008-05-12T21:15:00.000+02:002008-05-12T21:15:00.000+02:00Glòria!!...Cada dia et superes en la presentació, ...Glòria!!...Cada dia et superes en la presentació, eh???...Ufff...pels ulls ja entra...i el gust segur que boníssim...ja que la combianció amb l'olivada trobo que és molt adient!!!<BR/>Fins dijous!<BR/>Petunets, Eva (terrassa)Anonymousnoreply@blogger.com