tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post7443000784972682065..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: FRICANDÓ DE XAIGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-52283207163258711432008-12-12T18:28:00.000+01:002008-12-12T18:28:00.000+01:00Ruben,Si no t'agrada massa el xai, es pot fer la m...Ruben,<BR/><BR/>Si no t'agrada massa el xai, es pot fer la mateixa recepta amb vedella, només cal canviar els 15 minuts de xup xup per 30 minuts.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-81901049410529984182008-12-12T18:18:00.000+01:002008-12-12T18:18:00.000+01:00Hola amics! Com va?Tot i que el xai no és de les m...Hola amics! Com va?<BR/>Tot i que el xai no és de les meves carns preferides us haig de dir que aquest plat té una pinta "estupenda"!<BR/>una abraçada<BR/>RubenRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29460171905355907662008-12-12T14:25:00.000+01:002008-12-12T14:25:00.000+01:00Enric,A mi em passava això quan era petita amb l'e...Enric,<BR/><BR/>A mi em passava això quan era petita amb l'escalivada i les faves, em feien goig però no m'agradaven i amb els anys he canviat els gustos i ara sí que m'agrada. Ves a saber, potser a tu et passarà el mateix amb el formatge i la carn de xai!!<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-80443872533468236572008-12-12T09:33:00.000+01:002008-12-12T09:33:00.000+01:00No us passa que hi ha coses que no us agraden i qu...No us passa que hi ha coses que no us agraden i que us sap greu que no us agradin?… A mi em passa, per exemple, amb el formatge: tantíssimes varietats que n’hi ha per poder fruir-ne, i jo “no tiro més amunt” que d’un formatge de bola…, i que sigui ben tendret, eh?<BR/><BR/>Doncs el mateix em passa amb la carn de be. I tant de goig que em fan quan veig a plaça aquelles cuixetes per fer al forn amb patates!… I amb el goig que fa aquest fricandó, Glòria, és quan em fa ràbia que no m’agradi la carn de be.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-50226807263094727962008-12-11T23:22:00.000+01:002008-12-11T23:22:00.000+01:00Dolors,Benvinguda oficialment al blog (encara que ...Dolors,<BR/><BR/>Benvinguda oficialment al blog (encara que ja sé que ja el visitaves, eh?). M'ha fet molta il·lusió que m'hagis deixat aquest comentari. Si t'animas a fer alguna recepta, ja m'ho diràs.<BR/><BR/>Una abraçadaGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-40529417174967757882008-12-11T23:07:00.000+01:002008-12-11T23:07:00.000+01:00hola gloria, soc la dolors de Mahleya ting interne...hola gloria, soc la dolors de Mahle<BR/>ya ting internet, aquet bloc esta molt be. Espero fer moltas receptes<BR/>FELIÇITATS per a tú i el Josep.<BR/>PetonsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-10877850528268207062008-12-10T22:56:00.000+01:002008-12-10T22:56:00.000+01:00Mercè,Sí que és tot un detall de la Carme comparti...Mercè,<BR/><BR/>Sí que és tot un detall de la Carme compartir les receptes de la seva família. I valen la pena, eh?.<BR/><BR/>Núria,<BR/><BR/>La recepta també es pot fer amb vedella, l'única cosa que llavors s'ha de deixar una mica més de temps fent el xup sup, uns 30 minuts en lloc de 15. Segur que també queda ben bo.<BR/><BR/>Txell i Kike,<BR/><BR/>Jo també ho crec que és un plat de festa i per fer per endavant, que això també és molt pràctic. I si en queda, al congelador. Els suquets ja ho tenen això!.<BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>Jo buscava rossinyols (al mercat, no al bosc, eh?) però no n'hi havien i em van recomanar la combinació de rovellons i camagrocs i va ser un encert. <BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>Jo tampoc n'havia fet mai fins que vaig veure aquesta recepta, i també em va sorprendre.<BR/><BR/>Teresa,<BR/><BR/>El fricandó amb vedella és el tradicional de tota la vida, però fer-lo amb xai és una bona variant. Si ho proves, ja m'ho diràs.<BR/><BR/>Maria,<BR/><BR/>El que passa és que tothom està acostumat a veure'l de vedella i el de xai és poc corrent. A veure si el feu i ja m'ho explicareu.<BR/><BR/>Xaro,<BR/><BR/>Si t'agrada més el xai perquè la carn és més melosa, aquesta recepta t'agradaria. La carn queda tendreta, tendreta!.<BR/><BR/>Petonets i fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60722655338535886582008-12-10T19:17:00.000+01:002008-12-10T19:17:00.000+01:00Jo també estic sorpresa per aquest fricandó de xai...Jo també estic sorpresa per aquest fricandó de xai, el trobo molt original i així com la carn de vedella no em diu rés, la de xai de tant en tant m'agrada!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-13769114271667416362008-12-10T16:18:00.000+01:002008-12-10T16:18:00.000+01:00Sí, una sorpresa aixó de fricandó de xai i ben pen...Sí, una sorpresa aixó de fricandó de xai i ben pensat, perquè no? També és carn com la vedella, no?Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-90398839661945215772008-12-10T14:48:00.000+01:002008-12-10T14:48:00.000+01:00Sempre he fet el fricando de vedella, el xai m'enc...Sempre he fet el fricando de vedella, el xai m'encanta ho haurem de provar. La veritat es que crida l'atenció. Felicitats.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-79009714831740207412008-12-10T11:55:00.000+01:002008-12-10T11:55:00.000+01:00Una altra que se suma a la gent sorpresa per fer e...Una altra que se suma a la gent sorpresa per fer el fricandó amb xai enlloc de vedella... segur que ha de quedar més gustós! Molt original, m'apunto la idea!<BR/>Les parades de placen saben com fidelitzar la clientela, oi? ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-1184927540129724852008-12-10T10:02:00.000+01:002008-12-10T10:02:00.000+01:00tota la vida menjant fricandó de vedella i mai se ...tota la vida menjant fricandó de vedella i mai se m'havia acudit fer-lo d'una altra carn. amb aquests camagrocs, que em tornen boig, i amb els rovellons, queda de fàbula.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-52885594225820613822008-12-10T09:54:00.000+01:002008-12-10T09:54:00.000+01:00Ei, estimats amics! aquest plat és una festassa! q...Ei, estimats amics! aquest plat és una festassa! que bo i original. És fantàstic tot el que surt de la vostra cuina.<BR/>Mmm, deliciós!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-63189178617228393952008-12-10T00:49:00.000+01:002008-12-10T00:49:00.000+01:00El xai no m'agrada massa, però tinc que reconèixer...El xai no m'agrada massa, però tinc que reconèixer que t'ha quedat impecable!! De veritat que té pinta de ser molt bó i segur que m'agradaria!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60868233586690346702008-12-10T00:04:00.000+01:002008-12-10T00:04:00.000+01:00Glòria, felicitats per aquest fricandó de xai!! En...Glòria, felicitats per aquest fricandó de xai!! Entra pels ulls!! Jo no n'he provat mai de xai, però aquest teu té una pinta brutal!! :) I quina sort teniu que la carnissera us regali un llibre de receptes per St Jordi! ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-53889738444629618082008-12-09T23:51:00.000+01:002008-12-09T23:51:00.000+01:00Anna,S'ha d'aprofitar que encara queden bolets, só...Anna,<BR/><BR/>S'ha d'aprofitar que encara queden bolets, són tan bons!!. I amb el fricandó, és una bona combinació.<BR/><BR/>Àngels,<BR/><BR/>Quan el facis, a veure què hi diu el Joan, ell que acostuma cuinar força!.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Sí que era bo. És d'aquells plats de xup xup que m'agraden a mi.<BR/><BR/>Amiga de Reus,<BR/><BR/>La Carme recomana vi de Gandesa... per què serà?. Tot queda a Tarragona!.<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>El fricandó de xai queda més melós que el de vedella i el suquet, per sucar-hi pa!!!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67971093238015565392008-12-09T22:53:00.000+01:002008-12-09T22:53:00.000+01:00Que bo el fricandó...encara que de xai no l'he pro...Que bo el fricandó...encara que de xai no l'he probat mai!!! i tant, aquests rostits sempre estan més bons al cap d'un dia!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-57114867525400225532008-12-09T22:51:00.000+01:002008-12-09T22:51:00.000+01:00Amb aquests ingredients que heu posat aquest plat ...Amb aquests ingredients que heu posat aquest plat ha de ser deliciós. Parella, amb bolets, xai, vi de gandesa,..., que més es pot demenar, heu triomfat. Molt bona recepta.<BR/>Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11033601810478291572008-12-09T22:47:00.000+01:002008-12-09T22:47:00.000+01:00Hola Glòria! Què bo que ha de ser, amb aquests bol...Hola Glòria! Què bo que ha de ser, amb aquests bolets!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-46947507684754424652008-12-09T22:04:00.000+01:002008-12-09T22:04:00.000+01:00No he fet mai fricandó de xai, deu estar boníssim,...No he fet mai fricandó de xai, deu estar boníssim, i la presentació dels teus plats també, segur que el provaré de fer.angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-20751600687542661792008-12-09T21:26:00.000+01:002008-12-09T21:26:00.000+01:00Oooohhh! fricandó de xai?? no ho hagues dit mai! G...Oooohhh! fricandó de xai?? no ho hagues dit mai! Glòria aquests boletets m'han entrat molt per la vista, realment aquest plat fa molt de goig! <BR/><BR/>Recordsssla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.com