tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post8267734362488887581..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: CUINA DE NADAL AMB EL DAVID LIENASGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-9185792470623770272009-01-11T16:32:00.000+01:002009-01-11T16:32:00.000+01:00Glòria i Josep, us importa que agafi prestades les...Glòria i Josep, us importa que agafi prestades les fotos del pollastre farcit que va fer en David Lienes, es que crec que pot ajudar a entendre el farcit dels pits. Evidentment possaré que són vostres.<BR/><BR/>Gràcies<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26479356030493965082008-12-10T22:59:00.000+01:002008-12-10T22:59:00.000+01:00Xaro,És que no es poden fer tantes coses a l'hora,...Xaro,<BR/><BR/>És que no es poden fer tantes coses a l'hora, oi?. Alguna ha de quedar pendent i si en aquest cas la crònica i les fotos ajuden, ja ens donem per satisfets.<BR/><BR/>La carn no queda seca, potser perquè no és el pit gruixut i com que porta farcit, potser això el fa més melós.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-6188170347459185682008-12-10T19:22:00.000+01:002008-12-10T19:22:00.000+01:00Xaro, la veritat es que no la vaig trobar molt sec...Xaro, la veritat es que no la vaig trobar molt seca, i a mi em va agradar. Jo la vull fer, però segurament amb les bolses de celofa, i després amb la paelal ben calenta, volta i volta...i encara estaré menys seca..<BR/><BR/>Núriamacuisinehttps://www.blogger.com/profile/04624100431041465267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-10361611083918265592008-12-10T19:12:00.000+01:002008-12-10T19:12:00.000+01:00Sort que us tinc a vosaltres, que amb aquestes crò...Sort que us tinc a vosaltres, que amb aquestes cròniques tant detallades es com si hagués vingut a la classe!!<BR/>Molt bona la idea aquesta dels pits de pollastre, però no queden una mica secs?? Jo soc de menjar les cuixes pq els pits sempre els trobo resecs :((xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-86025592368466465012008-12-08T20:38:00.000+01:002008-12-08T20:38:00.000+01:00Núria,Com que sempre fa les receptes que ens dóna ...Núria,<BR/><BR/>Com que sempre fa les receptes que ens dóna i alguna més, jo ja em preparo el boli i la llibreta perquè no se m'escapi cap detall. Aviat provaré aquest acompanyament per al peix a la planxa.<BR/><BR/>Enric,<BR/><BR/>Torna-ho a provar, a veure si amb una mica més de llet hi troben la diferència, encara que potser la pilota que fas tu ja et queda prou bé i per això no han notat res. Hauràs de tornar a fer escudella, quin greu, oi?, ja, ja.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35946019451326117812008-12-08T19:26:00.000+01:002008-12-08T19:26:00.000+01:00Interessant, com sempre, la classe amb en David Li...Interessant, com sempre, la classe amb en David Lienas i, com sempre també, magníficament resumida i il·lustrada.<BR/><BR/>Ja he aplicat, avui que he fet escudella, el que dius que va explicar de rehidratar la farina de galeta amb llet a l'hora de preparar la pilota. Jo no he dit res a casa quan l’hem menjat, i com que no em deien res he preguntat si la trobaven igual que sempre. M’han dit que sí, que no hi notaven cap diferència en la textura, però el cert és que potser sí que es nota una mica menys eixarreïda. La propera vegada que en faci, però, hi posaé una mica de res més de llet.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-4279933285007688412008-12-08T17:37:00.000+01:002008-12-08T17:37:00.000+01:00Glòria, les classes del David Lienas són fantàstiq...Glòria, les classes del David Lienas són fantàstiques...No para de donar informació...tanta que fins i tot has explicat una recepta que jo ni m'havia enterar...jeje.<BR/>I si, ens va donar un bon ensurt amb el cop de paella al pollastre..jajajNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-22775108398778098822008-12-08T11:11:00.000+01:002008-12-08T11:11:00.000+01:00Teresa,A veure si t'animes a venir a alguna classe...Teresa,<BR/><BR/>A veure si t'animes a venir a alguna classe, ja veus que ens ho passem molt bé i que són força profitoses. Ara es tracta de posar en pràctica tot el que aprenem.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>El David és un encant, en sap molt i a mé té tanta paciència amb nosaltres... Repetirem!!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-65523128248474909632008-12-07T22:53:00.000+01:002008-12-07T22:53:00.000+01:00una crònica genial...les fotos molt bones, així el...una crònica genial...les fotos molt bones, així els que no han pogut assistir a la classe es poden fer una bona idea del que va passar. M'encanten les classes del David...ja veieu que vaig posar-me a propet seu a la foto ;)Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-39447598644938566852008-12-07T21:47:00.000+01:002008-12-07T21:47:00.000+01:00La veritat es que em doneu molta enveja, com m'agr...La veritat es que em doneu molta enveja, com m'agradaría poder anar a cursos de cuina...espero que us animeu ha posar en pràctica aquestes receptes que us ha ensenyat en David en aquest curs i aixi jo vaig aprenen els vostres truquets...<BR/>Una abraçada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72185221065198650742008-12-07T21:13:00.000+01:002008-12-07T21:13:00.000+01:00No, no, Maria, el Josep no en va fer prous (per a ...No, no, Maria, el Josep no en va fer prous (per a mi mai són prou)ell és molt discret i no li agrada posar-se pel mig, diu que no serviria per "paparazzi", ja, ja. El que passa és que quan jo veig una cosa que m'agradaria fotografiar i ell no hi va, jo l'empenyo. La veritat és que ho va fer molt bé.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-14205868521376340912008-12-07T20:56:00.000+01:002008-12-07T20:56:00.000+01:00Si, en David ens agrada, no hi podem fer res.I a m...Si, en David ens agrada, no hi podem fer res.<BR/>I a més de fer bones receptes, n'aprenem truquets, que sempre van be. <BR/>Veus Gloria com en Josep va fer totes les fotografies que van caler.. No en fan falta més.<BR/>Una abraçadaMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-68447832953394235602008-12-07T19:40:00.000+01:002008-12-07T19:40:00.000+01:00Anna,Veus?, per això no paro d'escriure, com que e...Anna,<BR/><BR/>Veus?, per això no paro d'escriure, com que ens explica tantes coses, no vull perdre detall i aixího tenim tot recollit!. <BR/><BR/>Àngels,<BR/><BR/>Va bé que el Josep pugui venir, encara que sigui corrent sortint de la feina, perquè ell es dedica a les fotos i jo a escriure. Algun cop hi he anat jo sola, i com que vull moltes fotos, no dono a l'abast a fer-ne i a escriure!.<BR/><BR/>Parella,<BR/><BR/>Una vegada més es va complir la Llei de Murphy i la bateria del cotxe us va deixar tirats en el moment més inoportú. Però val més prendre-ho amb bon humor i a la propera segur que hi sóu, a més, serà al Vallès i serem els de Barcelona que ens desplaçarem. Comprovarem la bateria abans, però!!!.<BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>Ara que ho dius, recordo que el David també ens va explicar l'origen d'aquesta recepta. Amb l'original de tòfona i foie ha de ser ben bona, però deu ser una recepta secreta, no?.<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>Ja saps que jo ho escrit tot i m'agrada posar aquestes coses curioses perquè serveixin per a tothom, i si algú més hi fa alguna aportació, com ha fet la Mercè, millor!.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>Ho he fet expressament de deixar-me detalls, per veure si també llegiu la crònica o només mireu les fotos, je, je (és broma, eh?). La veritat és que hi ha tantes coses a explicar que una o altra s'escapa i ara que ho dius, sí que va donar un bon ensurt, sobretot, si en aquell moment no el miraves!.<BR/><BR/>Mercè,<BR/><BR/>Moltes gràcies per la teva aportació. Jo no ho savia això de la forma de tallar, i a partir d'ara ho aplicaré. <BR/><BR/>Esperem la propera trobada a Sabadell, per conèixer-nos!.<BR/><BR/>Petonets per a tothom i fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-65155002451685368602008-12-07T18:52:00.000+01:002008-12-07T18:52:00.000+01:00Com sempre una crònica amb tota mena de detalls ac...Com sempre una crònica amb tota mena de detalls acompanyada d'unes fotos sensacionals! Gràcies! Això de la ceba ja ho sabia! De fet m'ho va explicar un pagès mexicà del mercat d'aquí! I això no només s'aplica a la ceba, sinó també a fruites com la síndria, el meló, pinya...Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75734755251004027192008-12-07T15:46:00.000+01:002008-12-07T15:46:00.000+01:00Quina crònica tan detallada! Però no heu explicat ...Quina crònica tan detallada! Però no heu explicat l'ensurt que ens va donar quan va clavar el cop de paella per aplanar el filet de pollastre, je je je... vaig fer un bot a la cadira que una mica més i toco el sostre :)<BR/>Felicitats per la crònica i per les fotos tan maques. Ens veiem a Sabadell!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-80486860164631955042008-12-07T15:09:00.000+01:002008-12-07T15:09:00.000+01:00Genial la crònica i magnífiques fotos!!! Quantes c...Genial la crònica i magnífiques fotos!!! Quantes coses que ensenya el Lienas...molt curiós lo de la ceba...a partir d'ara ho tindré en compte!!!!<BR/>I ara ja sé que els hi va passar al Txell&Kike...pobres!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-7920957582617405462008-12-07T12:44:00.000+01:002008-12-07T12:44:00.000+01:00gràcies a les vostres cròniques, és com si hagués ...gràcies a les vostres cròniques, és com si hagués pogut venir. el pollastre farcit així m'ha donat idees per les festes. el barret de pasta de full el va inventar paul bocuse per a la magnífica sopa de tòfona i foie gras que va fer en honor del president francès giscard d'estaing. quan la fas els convidats al·lucinen de tan bona que és, i aquesta versió catalana amb l'escudella de nadal és una gran idea.<BR/>gràcies per retratar-ho i explicar-nos-ho tan bé.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75393855178108764382008-12-07T12:25:00.000+01:002008-12-07T12:25:00.000+01:00Hola família! aquí la Betty i en Frank Spencer... ...Hola família! aquí la Betty i en Frank Spencer... Al final vam arribar a casa sans i estalvi. La bateria del cotxe és morta, per això no vam arribar!!!<BR/>Quina llàstima, amb les ganes que teniem de veure-us i de fer una classe amb en David!<BR/>Menys mal de la conica i les fotos!<BR/>Us estimem moltíssim! i esperem que fins la propera!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-47526680013152782162008-12-07T01:11:00.000+01:002008-12-07T01:11:00.000+01:00Quin reportatge mes "xulo" ens ha fet en Josep, ve...Quin reportatge mes "xulo" ens ha fet en Josep, veig que vosaltres tampoc teniu son, te raó l'Anna, Gloria vas prendre nota de tots els detallsangelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-9362706145612496652008-12-07T00:51:00.000+01:002008-12-07T00:51:00.000+01:00Oiiiii!! m'agradat molt! però com seu enrecordat d...Oiiiii!! m'agradat molt! però com seu enrecordat de tantes coses que va dir! molt bonala crònica. <BR/>Llegint-la m'ha vingut un "replay" de tot i no us amb poques paraules no us he deixat res.<BR/><BR/>Fins la propera i com diu la meva mare: si déu vol!! jejejela vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.com