tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post8570902643268290222..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: PIZZA ALS QUATRE FORMATGES (La recepta del 15)Glòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger39125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-65128045658433403692011-02-20T00:21:26.498+01:002011-02-20T00:21:26.498+01:00Aquesta és la meva, amb els formatges i les nous e...Aquesta és la meva, amb els formatges i les nous em semblen un toc excel.lent.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56414051026598914172011-02-18T23:06:05.366+01:002011-02-18T23:06:05.366+01:00Hola Glòria, m'apunto això de l'emulsió em...Hola Glòria, m'apunto això de l'emulsió em sembla que l'amoroseix no? Aquesta casa meva triunfa segur.Una abraçadamaiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-38330859271993532042011-02-17T16:50:34.950+01:002011-02-17T16:50:34.950+01:00Doncs si que fa goig!
L'haurem de fer i tast...Doncs si que fa goig! <br /><br />L'haurem de fer i tastar algun dia. Ara, segur que deu ser una pizza contundent.<br /><br />Una abraçada parella!xavierhttp://menjasa.es/blognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-24077248992046302252011-02-17T11:49:39.523+01:002011-02-17T11:49:39.523+01:00tinc el llibre, però encara no m'he decidit pe...tinc el llibre, però encara no m'he decidit per fer-ne cap ... aquesta de quatre formatges te aspecte magnific....a les pizzeries esta sempre entre les meves escollides ....<br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-1059858621026235622011-02-16T23:16:24.578+01:002011-02-16T23:16:24.578+01:00Glòria, m'encanta el formatge. Amb el toc de l...Glòria, m'encanta el formatge. Amb el toc de les nous t'ha quedat molt bé.<br />Fins aviat,Carme i Omarhttps://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72042631925832253802011-02-16T22:37:55.967+01:002011-02-16T22:37:55.967+01:00M. Àngels,
Això està bé, mirar els blocs havent s...M. Àngels,<br /><br />Això està bé, mirar els blocs havent sopat, així no ens fem dentetes, oi?<br /><br />Cristina,<br /><br />L'emulsió fa que la massa quedi melosa, gens resseca, però no mullada, eh?<br /><br />Massitet,<br /><br />La de quatre formatges és la nostra!, així que no podia faltar a la recepta del 15!. A veure què ens proposaran per al mes que ve.<br /><br />Sion,<br /><br />Doncs sense nous, cap problema!. A gust del consumidor, i tant que sí!.<br /><br />Núria,<br /><br />Trobo que les nous combinen molt bé amb el formatge, per tant, aquí no podien faltar!.<br /><br />Mònica,<br /><br />És que aquesta és un clàssic i com a tal l'hem de mantenir!.<br /><br />Paula,<br /><br />El mèrit que quedés tan rodona és del Josep, a mi no em quedava tan rodona, je, je.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26916752930252335922011-02-16T21:54:33.856+01:002011-02-16T21:54:33.856+01:00Per a tots aquells que són formatgers aquesta pizz...Per a tots aquells que són formatgers aquesta pizza és una delícia!! Com us pot sortir tan rodona??!! una abraçada, PaulaBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-49273136262214013502011-02-16T14:15:15.194+01:002011-02-16T14:15:15.194+01:00Us ha quedat molt rodona! A mi no em queden mai ai...Us ha quedat molt rodona! A mi no em queden mai així!<br />Aquesta pizza a casa duraria un segon, quan fem pizza sempre n'hi ha una de formatges.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21263614105625139902011-02-16T12:33:10.743+01:002011-02-16T12:33:10.743+01:00Que bona Gloria...
La de formatges es la meva pref...Que bona Gloria...<br />La de formatges es la meva preferida, a més jo li poso sobint nous, es una convinació deliciosa.<br /><br />Petons i mossegada!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-36886799058151906962011-02-16T08:18:39.307+01:002011-02-16T08:18:39.307+01:00Aquesta pizza te molt bona pinta, la de formatges ...Aquesta pizza te molt bona pinta, la de formatges es una de les meves preferides, però sense nous.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-33983136194469071562011-02-15T23:27:05.691+01:002011-02-15T23:27:05.691+01:00Hola macos!
Sí senyors, una pizza ben clàssica i b...Hola macos!<br />Sí senyors, una pizza ben clàssica i ben contrastada per una iniciativa ben xula, com la Recepta del 15!<br /><br />Salut i pizzes!!!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-45369537031099554142011-02-15T23:01:57.220+01:002011-02-15T23:01:57.220+01:00La ñpizza de formatges és una de les que més agrad...La ñpizza de formatges és una de les que més agrada als meus fills, provaré de fer l'emulsió. T'ha quedat perfecte, felicitats!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67294063972128902312011-02-15T22:56:05.640+01:002011-02-15T22:56:05.640+01:00Es veu irresistiblement saborosa, sort que no fa g...Es veu irresistiblement saborosa, sort que no fa gaire que he sopat!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75288604374414959372011-02-15T22:55:27.012+01:002011-02-15T22:55:27.012+01:00Stefania,
Grazie mille per i complimenti e ancora...Stefania,<br /><br />Grazie mille per i complimenti e ancora di più proveniente da una italiana!<br /><br />Mercè,<br /><br />Efectivament!!!!, havia de ser de formatge!. Em sembla que també agradaria als ratolinets a casa vostra!. <br /><br />Gemma,<br /><br />Les nous hi van molt bé, repartides entre els formatges, ummmmmm, que bones!.<br /><br />Miquel,<br /><br />Veig que hi ha una bona col·lecció de blocaires formatgers, eh?.<br /><br />Eva,<br /><br />Feia mooooolt temps que no en feia de pizza, hauré de recuperar el temps perdut, je, je.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-20343589372830216642011-02-15T22:13:42.698+01:002011-02-15T22:13:42.698+01:00La 4 formatges és la meva preferida!!!!!!!! a veur...La 4 formatges és la meva preferida!!!!!!!! a veure si m'animo i en faig el finde...mmmmmmm!!!<br />Petunets,<br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25915972694191270552011-02-15T21:53:48.984+01:002011-02-15T21:53:48.984+01:00Gemma,
Ja, ja, ara ho entens, oi?. Falta la teva!...Gemma,<br /><br />Ja, ja, ara ho entens, oi?. Falta la teva!!!!.<br /><br />Cristina,<br /><br />Aniré al TV3 a la carta a veure-ho, no el vaig veure en directe. <br /><br />Salomé,<br /><br />Bienvenida al Cafè de Nit!. Seguimos en contacto. Te visitaré con más calma. Hasta pronto!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-89880160120366339652011-02-15T17:05:59.353+01:002011-02-15T17:05:59.353+01:00Us ha quedat genial,la de formatge me agrada molt
...Us ha quedat genial,la de formatge me agrada molt<br />un peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-33091981827691064992011-02-15T16:38:17.080+01:002011-02-15T16:38:17.080+01:00Que bona!!!! aquesta l'he de provar! i amb els...Que bona!!!! aquesta l'he de provar! i amb els anous pel mig ha d'estar deliciosa.<br />Josep, el pastís de xocolata de l'altra dia l'anís quasi ni es nota.<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26237590450266141152011-02-15T16:35:55.135+01:002011-02-15T16:35:55.135+01:00Hola macos!, aquesta emulsió ha de fer la pizza mo...Hola macos!, aquesta emulsió ha de fer la pizza molt suau i ben impregnada!. És curiós la manera tan diferent de fer la massa de pizza, tant amb els ingredients com en l'elaboració. Com havia de ser la vostra pizza?: amb MOLT de formatge i variat!, que amb el Josep al costat és com tenir un ratolí a casa, ja,ja. Un petó.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82139127612846610022011-02-15T16:15:57.251+01:002011-02-15T16:15:57.251+01:00Questa pizza ha un bellissimo aspetto, deliziosa
c...Questa pizza ha un bellissimo aspetto, deliziosa<br />ciaoCool Chic Style Fashionhttps://www.blogger.com/profile/14102489700935476755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-51196439612209725112011-02-15T15:28:44.438+01:002011-02-15T15:28:44.438+01:00Gracias a esta receta del 15 os he conocido... nos...Gracias a esta receta del 15 os he conocido... nos vemos en la próxima de marzo!Saloméhttps://www.blogger.com/profile/00068882274850185926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-20156137737825657572011-02-15T12:33:32.319+01:002011-02-15T12:33:32.319+01:00Ostres de formatge i amb nous per damunt...buf! En...Ostres de formatge i amb nous per damunt...buf! En Fabián Martín és un crack de les pizzes...quan vaig saber que li dedicaven una setmana al Cuines de TV3 me´s vaig enregistrar tots.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-76622494482936569982011-02-15T11:50:48.758+01:002011-02-15T11:50:48.758+01:00Vig una mica despistada ara entenc perque n'hi...Vig una mica despistada ara entenc perque n'hi han tant de pizzes.<br /><br />Us ha quedat genial.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15470201641520061312011-02-15T10:49:25.027+01:002011-02-15T10:49:25.027+01:00Manel,
Doncs ara hauràs de fer tu, ja m'has d...Manel,<br /><br />Doncs ara hauràs de fer tu, ja m'has despertat la curiositat per veure la teva recepta!.<br /><br />Jordi,<br /><br />Per als formatgerus, aquesta és imprescindible!.<br /><br />Maria,<br /><br />Queda una massa primeta i molt cruixent, bona, bona i amb la cremositat del formatge, ummmmm!<br /><br />Eri,<br /><br />Veig que la de formatge agrada a molta gent, eh?. És que és tant bona...<br /><br />Dolors,<br /><br />Moltes gràcies!. A veure què farem per al proper 15!.<br /><br />Judith,<br /><br />Jo també n'he vist unes quantes, però segur que ja n'hi ha més. Vaig a donar una altra volteta!.<br /><br />Gemma,<br /><br />Precisament això varem pensar, si és la que més ens agrada, HEM DE FER-LA A CASA!. I aquí està, bé, ja no hi és, ens la varem menjar ben de gust!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11739887546760066032011-02-15T10:23:41.483+01:002011-02-15T10:23:41.483+01:00Ja n'he sentit parlar de les pizzes de Fabián ...Ja n'he sentit parlar de les pizzes de Fabián Martín, són una meravella. Aquesta vostra segur que està deliciosa, tot i que els ingredients que porta (els formatges), crec que serien massa forts per a mi (tinc intol·lerància a la lactosa i m'he de cuidar, si puc els evite). Una abraçada.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.com