tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post1448506806677429196..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: CUINA EXÒTICA AMB EL DAVID LIENASGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-9339152920027401162010-04-04T21:09:25.186+02:002010-04-04T21:09:25.186+02:00Mercè,
La Maria no té habilitada l'opció dels...Mercè,<br /><br />La Maria no té habilitada l'opció dels comentaris. Pots fer-li qualsevol consulta que vulguis en el mail que figura en el seu perfil.<br /><br />Mercè,<br /><br />Per a mi també és bastant desconeguda aquest tipus de cuina, però amb classes com les del David, és impossible no intentar alguna recepta.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-54998118009565434522010-04-02T05:20:20.724+02:002010-04-02T05:20:20.724+02:00Nois, que bé! Aquest curs m'hauria anat bé per...Nois, que bé! Aquest curs m'hauria anat bé perquè tot i haver-ne menjat, sóc més de cuina tradicional. Així que espero que poseu les receptes perquè les puguem posar en pràctica. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-41340980664169262472010-03-31T16:41:43.220+02:002010-03-31T16:41:43.220+02:00Perdona glòria,una qüestió a part: saps com puc en...Perdona glòria,una qüestió a part: saps com puc enviar comentari a La menta fresca?, no puc. a reveure i gràcies.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25965641548991794842010-03-30T19:56:36.400+02:002010-03-30T19:56:36.400+02:00Paco,
No t'amoïnis, passa per aquí quan et vi...Paco,<br /><br />No t'amoïnis, passa per aquí quan et vingui de gust, ja saps que sempre ets ben rebut!. Una abraçada!.<br /><br />Mercè,<br /><br />Jo em quedo amb els fideus, de totes, totes, encara que la salsa era completament desconeguda per a mi, em van agradar molt.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-17496480819974011662010-03-29T16:52:10.498+02:002010-03-29T16:52:10.498+02:00Va ser una classe molt profitosa tot i que aquest ...Va ser una classe molt profitosa tot i que aquest tipus de cuina ens és molt desconeguda. La informació que en David acompanya amb els plats és molt interessant, i els fideus estaven boníssims, però si alguna recepta faré, crec que serà el baklava tal i com ell la va fer: sense mel ja que aleshores per a mi és massa empalagosa.A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-45583510147428065362010-03-29T12:53:42.962+02:002010-03-29T12:53:42.962+02:00josep y glória, disculpéu la mégua vageria en entr...josep y glória, disculpéu la mégua vageria en entrar a la vostra cúina, encara nó escampa del tot la nebulosa........abraçades pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60640498269393963822010-03-29T10:41:01.635+02:002010-03-29T10:41:01.635+02:00Eva,
Trobaràs la recepta del pollastre al bloc de...Eva,<br /><br />Trobaràs la recepta del pollastre al bloc de la Maria, Pa amb tomàquet, ella ha estat molt ràpida i ja l'ha fet. Pica una miqueta, eh?.<br /><br />Òscar,<br /><br />Doncs a veure si a la propera no teniu cap inconvenient!.<br /><br />Maria,<br /><br />I a més, tu ben ràpida a posar-la en pràctica, eh?.<br /><br />Margarida,<br /><br />Jo també necessito un bon reciclatge en aquest tipus de cuina. De moment, ja he començat!.<br /><br />Maria,<br /><br />Va, vinga, aníma't a venir!. Ens agrada conèixer noves cares!. T'esperem a la propera, eh?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-19435598358796414382010-03-29T00:26:26.873+02:002010-03-29T00:26:26.873+02:00Aquestes trobades cada dia tenen més nivell parell...Aquestes trobades cada dia tenen més nivell parella!! Vull animar-me a vindre a algun curs d'aquests que aneu, peró esteu posant el llisto molt alt!!<br />Un petonetMariahttps://www.blogger.com/profile/11578114978546723091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-48190115975382878822010-03-28T22:41:57.965+02:002010-03-28T22:41:57.965+02:00Quina sort, no us perdeu ni una!
Per mi és una cu...Quina sort, no us perdeu ni una! <br />Per mi és una cuina totalment desconeguda. Em sembla que necessito un bon reciclatge!<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-87316585308870033502010-03-28T20:50:37.773+02:002010-03-28T20:50:37.773+02:00Molt bona la classe com sempre!!! Una estoneta amb...Molt bona la classe com sempre!!! Una estoneta amb bona companyia i aprenent receptes bones, qué més poden demanar!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-7765933956800756782010-03-28T20:42:33.241+02:002010-03-28T20:42:33.241+02:00Nosaltres no hi vem poder anar per culpa de la fei...Nosaltres no hi vem poder anar per culpa de la feina de darrera hora. I ens va saber ben greu.<br /><br />Amb el que m'agrada tastar noves salses!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-81232461170167146672010-03-28T20:40:13.876+02:002010-03-28T20:40:13.876+02:00Glòria, a veure si fas el pollastre Tandoori ràpid...Glòria, a veure si fas el pollastre Tandoori ràpid i ens poses la recepta!!! :) Resulta que en tinc a casa pq vaig fer aquesta recepta pero no em va acabar de convèncer com va quedar...<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15390795256953582482010-03-28T19:44:21.067+02:002010-03-28T19:44:21.067+02:00Marta,
Jo associo espècies amb picant i ja veig q...Marta,<br /><br />Jo associo espècies amb picant i ja veig que no sempre és així. Les hauré d'anar descobrint a poc a poc.<br /><br />Manel,<br /><br />Precisament, jo avui he fet uns fideus amb bolets, gambes i espàrrecs seguint les teves indicacions.<br /><br />Anna,<br /><br />Darrerament se'ns han ajuntat dues o tres classes força seguides però vaja, no ens queixem, no!.<br /><br />Parella,<br /><br />Nosaltres també us varem trobar a faltar, però ja sabeu allò que diuen que hi ha més dies que llonganisses, així que a veure si a la propera... <br /><br />Dolors, <br /><br />Eren realment deliciosos i van agradar molt en general!. I això que hi havia salses completament desconegudes per a mi!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-64606782971396046192010-03-28T18:35:31.440+02:002010-03-28T18:35:31.440+02:00M´agrada la pasta de tots maneres.....i aquest fid...M´agrada la pasta de tots maneres.....i aquest fideus tenen una pinta ,,,,!!!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-13349833082862648732010-03-28T11:56:30.922+02:002010-03-28T11:56:30.922+02:00Ostres, quins cabells més rossos que porta en Davi...Ostres, quins cabells més rossos que porta en David!!!! Bé, doncs com sempre tristos de no haver pogut assistir amb vosaltres a la magnífica classe del David i més tristos encara de no haver pogut fruir de la vostra magnífica companyia. Petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-20057819234723289442010-03-28T11:29:16.112+02:002010-03-28T11:29:16.112+02:00Vosaltres no pareu! Quina sort que teniu poder fer...Vosaltres no pareu! Quina sort que teniu poder fer tantes classes de cuina.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-10000104924587159592010-03-28T09:49:58.813+02:002010-03-28T09:49:58.813+02:00em sap greu no haver pogut venir perquè m'enca...em sap greu no haver pogut venir perquè m'encanten aquestes propostes, de fet de fideus chow mien me'n faig sovint amb moltes variacios, i els baklava em perden, encara que molta gent els troba massa dolços.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12350773531109110952010-03-28T01:30:08.377+01:002010-03-28T01:30:08.377+01:00M'encanta la cuina exòtica...per mi és tot un ...M'encanta la cuina exòtica...per mi és tot un repte, i això que el picant no m'agrada garie ( bé gens!)...però per provar que no quedi!!!<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.com