tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post1577859032082592914..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: AMANIDA D’ESTACIÓGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-62616206078174787192008-07-30T08:34:00.000+02:002008-07-30T08:34:00.000+02:00Eva,Com que m'ha sobrat remolatxa, ja tinc a punt ...Eva,<BR/><BR/>Com que m'ha sobrat remolatxa, ja tinc a punt la teva amanida amb taronja i formatge de cabra. Cuina d'aprofitament, eh?.<BR/><BR/>Francesc,<BR/><BR/>Les amanides sempre van bé en aquesta època de l'any i si a més no s'ha de cuinar gaire, millor!.<BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>Sí que és resultona, té un contrast de color que dóna el "pego".<BR/><BR/>Enric,<BR/><BR/>Veig que tothom està d'acord en això de fer servir les remolatxes ja cuites. També ens mereixem estalviar-nos una mica de feina, no et sembla?.<BR/><BR/>Eva, <BR/><BR/>A veure si us agrada. Val la pena amanir-la bé amb la vinagreta, perquè les patates agafin un bon gustet. <BR/><BR/>Parella,<BR/><BR/>La remolatxa que teniu a casa és de l'hort o comprada cuita, com la majoria, ja, ja.!<BR/><BR/>Petonets i fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-14614775004958710872008-07-28T17:03:00.000+02:002008-07-28T17:03:00.000+02:00Bona idea! Jo també faré aquesta recepta. I com la...Bona idea! Jo també faré aquesta recepta. I com la majoria, compraré la remolatxa bullida. Amb aquestes calors em fa mandra entrar a la cuina a fer menjars molt treballats, més aviat rápids i frescos.<BR/>Un petó<BR/>SusannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-83621029970335586262008-07-28T11:18:00.000+02:002008-07-28T11:18:00.000+02:00Tenim remolatxa a casa, farem la vostra amanida. E...Tenim remolatxa a casa, farem la vostra amanida. Enhorabona.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-70191869514534337882008-07-28T10:35:00.000+02:002008-07-28T10:35:00.000+02:00És ideal per aquestes calors, si que la faré. Ens ...És ideal per aquestes calors, si que la faré. Ens agraden molt les amanides. Prefereixo comprar la remolatxa cuita menys feina.<BR/><BR/>Enhorabona.Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8414621701535586282008-07-28T00:50:00.000+02:002008-07-28T00:50:00.000+02:00Magnífica, Glòria! Jo també l'he fet moltes vegade...Magnífica, Glòria! Jo també l'he fet moltes vegades (sempre compro, com bé indiques, la remolatxa ja bullida i envasada al buit), perquè és un plat perfecte sobretot de cara a l'estiu. L'enhorabona!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15164720863255351332008-07-27T21:56:00.000+02:002008-07-27T21:56:00.000+02:00Una d'aquelles receptes que tot i ser de les fàcil...Una d'aquelles receptes que tot i ser de les fàcils fa quedar bé<BR/>Enhorabona<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-62987773849558337422008-07-27T21:51:00.000+02:002008-07-27T21:51:00.000+02:00Trobe que t'ha quedat una amanida molt fresca i ab...Trobe que t'ha quedat una amanida molt fresca i abellidora per a l'època que estem. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60315091611856725502008-07-27T21:32:00.000+02:002008-07-27T21:32:00.000+02:00Uan recepta fàcil i resultona!!! M'encanta la remo...Uan recepta fàcil i resultona!!! M'encanta la remolatxa...la faré segur!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.com