tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post2841608364210638776..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: CREMA DE REMOLATXAGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67605816866754199972011-11-05T14:47:34.468+01:002011-11-05T14:47:34.468+01:00M.Àngels,
Boníssima!. I en funció dels acompanyam...M.Àngels,<br /><br />Boníssima!. I en funció dels acompanyaments, diversos sabors per anar variant.<br /><br />Montse,<br /><br />A mi també m'agrada en amanida, però així en crema no l'havia fet mai i em va semblar atractiva. I el resultat ho és, oi?<br /><br />Manel,<br /><br />I tant, servida en un gotet, perfecte, però llavors no en fem tanta quantitat, perquè en surt molta.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-47379282768852996192011-11-05T14:41:57.216+01:002011-11-05T14:41:57.216+01:00Paco,
És veritat, aquesta crema omple el plat de ...Paco,<br /><br />És veritat, aquesta crema omple el plat de color, i així ja entra pels ulls!<br /><br />Sandra,<br /><br />Té un color ben atractiu i un sabor ben suau. M'agrada per variar de les cremes que fem habitualment.<br /><br />Glòria,<br /><br />I tant, si és de la Mariona Quadrada, perfecte!. M'agraden molt les seves receptes, i la col·lecció d'aquells llibres blancs és una joia!<br /><br />Gemma,<br /><br />Jo crec que sí que t'agradarà, és un sabor dolcet suau, si la fas, ja m'ho diràs.<br /><br />Gemma,<br /><br />És una manera diferent de fer les cremes i com que no porta gens de patata, el roux li dóna el punt espès, trobo que queda molt bé.<br /><br />Carme,<br /><br />És senzilla de fer i a més amb aquestes proporcions, en surt molta, així que va bé per preparar-la per endavant i anar-la gastant.<br /><br />Cristina,<br /><br />Gràcies per dir-me que ho explico bé. És que sempre penso que no quedi cap dubte, que sigui com m'agradaria llegir-ho jo, je, je.<br /><br />Mercè,<br /><br />Doncs ja ho saps, tota teva!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67217724779223226542011-11-05T14:30:53.841+01:002011-11-05T14:30:53.841+01:00Isabel,
El sabor de la remolatxa és una miqueta d...Isabel,<br /><br />El sabor de la remolatxa és una miqueta dolç, fa una crema molt suau i vistosa. Val la pena provar-ho, què t'he de dir jo que la vaig ver i em va agradar molt, je, je.<br /><br />Eva,<br /><br />No, no és només freda, es pot menjar tant freda com calenta, de fet, a mi m'agrada més una mica calentona, sense cremar-se, eh?.<br /><br />Helena,<br /><br />Trobo molt encertat el suggeriment del formatge de cabra i el pernil, així aquest punt salat combinarà molt bé amb el sabor dolcet de la remolatxa. Apuntat!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-89072774273598241902011-11-04T10:49:39.368+01:002011-11-04T10:49:39.368+01:00saps que no he cuinat mai una remolatxa? de fet, g...saps que no he cuinat mai una remolatxa? de fet, gairebé ni n'he menjat. però ahir a la nit vaig tastar una amanida amb remolatxa especiada cuita al forn que em va agradar força, i aquesta cremeta amb aquet color tan viu segur que també m'agradaria. i servida en un gotet?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-18883058784000452992011-11-03T23:39:54.383+01:002011-11-03T23:39:54.383+01:00Quin color més bonic!!!
Jo acostumo a comprar remo...Quin color més bonic!!!<br />Jo acostumo a comprar remolatxa i ens la mengem en amanides, sempre crua. Però aquesta opció de fer-ne puré, m'ha semblat fantàstica!<br />Petonslas recetas de ella y el abanicohttps://www.blogger.com/profile/05932744741936767027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25656665875776725142011-11-03T23:18:40.439+01:002011-11-03T23:18:40.439+01:00El color és tan i tan preciós, i segur que ha de s...El color és tan i tan preciós, i segur que ha de ser boníssima!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-2965033963632319642011-11-03T22:33:25.625+01:002011-11-03T22:33:25.625+01:00La remolatxa fa dels plats una festa de color!, aq...La remolatxa fa dels plats una festa de color!, aquesta crema m'agrada, crec que "te la prenc"...Una abraçada macos!!!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-7209562233555181302011-11-03T20:47:41.313+01:002011-11-03T20:47:41.313+01:00Preciosa!Em sabria greu ficar-hi la cullera...o no...Preciosa!Em sabria greu ficar-hi la cullera...o no? je, je, je...No sembla gaire complicada de fer. Ho has explicat molt bé.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-51496615514056461432011-11-03T19:18:09.194+01:002011-11-03T19:18:09.194+01:00La probaré, sembla senzilla de fer i a més, aquest...La probaré, sembla senzilla de fer i a més, aquest color fucsia és preciós! merci.kalamarhttps://www.blogger.com/profile/00255954588709339611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-74378689934183058852011-11-03T18:26:52.132+01:002011-11-03T18:26:52.132+01:00M'encanta la remolatxa i en crema queda molt b...M'encanta la remolatxa i en crema queda molt bona i molt vistosa. Us ha quedat amb un color precios!<br />Crec que no he fet mai un roux per espessir una crema, normalment ja m'agraden com queden d'espesses per si soles. Pero es un bon recurs a tenir en compte ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-46127101014351432452011-11-03T17:26:43.048+01:002011-11-03T17:26:43.048+01:00M'agrada el color de la crema. La remolatxa no...M'agrada el color de la crema. La remolatxa no la he provat mai, per tant no se si m'agradarà...<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-726433330005685842011-11-03T17:12:22.765+01:002011-11-03T17:12:22.765+01:00Maca, vistosa, bona i de la Mariona Quadrada... pe...Maca, vistosa, bona i de la Mariona Quadrada... perfecte, no?<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34165139490511999062011-11-03T15:53:14.219+01:002011-11-03T15:53:14.219+01:00M'hi tiraria de cap... quin color més bonic qu...M'hi tiraria de cap... quin color més bonic que té!!! <br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-88773479819207881652011-11-03T14:33:59.044+01:002011-11-03T14:33:59.044+01:00gloria, una crema muy buena y llena de colorido, d...gloria, una crema muy buena y llena de colorido, debe de tener un sabor especial........pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-87483253488987932272011-11-03T14:33:26.696+01:002011-11-03T14:33:26.696+01:00Aquesta crema me la prepara mun pare a l'estiu...Aquesta crema me la prepara mun pare a l'estiu i és divina. El color és una passada oi, guanya tant per la vista..... Jo et recomano acompanyar-la de formatge fresc de cabra amb encenalls de pernil salat. ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12278472599415480502011-11-03T13:35:33.862+01:002011-11-03T13:35:33.862+01:00Llàstima que es mengi freda pq ara amb el temps qu...Llàstima que es mengi freda pq ara amb el temps que fa a mi ja em venen de gust plats ben calentons! Però me l'apunto per l'estiu...que amb aquest color vermell és molt atractiva!! :)<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-9615216362258825452011-11-03T13:32:17.329+01:002011-11-03T13:32:17.329+01:00Glòria quina bona pensada, aquesta me l'apunto...Glòria quina bona pensada, aquesta me l'apunto.<br />M'agrada molt aquest acolorit tan maco.<br />El sabor de la remolatxa no ho se, ja que no ting costum de fer-ne.<br />Avui mateix en compro.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.com