tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post3093330100741946104..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: DECONSTRUCCIÓ D’EMPEDRATGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-4961088500099020862011-07-08T08:28:04.462+02:002011-07-08T08:28:04.462+02:00Una bona recepta, oi? jo també la vaig fer moltes ...Una bona recepta, oi? jo també la vaig fer moltes vegades, a casa els va agradar molt!!<br />Els teus gotets vénen molt de gust!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-14210969715217396182011-07-06T23:43:30.059+02:002011-07-06T23:43:30.059+02:00Uauuuu,
este empedrado tuyo es espectacular.
Te fe...Uauuuu,<br />este empedrado tuyo es espectacular.<br />Te felicito.<br /><br />Un saludo.Isabel Aguilerahttps://www.blogger.com/profile/12617684245568874046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75229035945668195862011-07-05T11:46:12.618+02:002011-07-05T11:46:12.618+02:00L'altre dia vaig veure la recepta d'una cr...L'altre dia vaig veure la recepta d'una crema freda de mongetes seques que em va fer “cliiiinc!”, però amb l'aportació del bacallà, pebrot i olives que ens expliques, creu-me que m'ha fet “cataclooooonc”!!!<br /><br />Et ben asseguro que aquesta cau!Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15396525374068821292011-07-05T07:52:42.483+02:002011-07-05T07:52:42.483+02:00Fem un mos Sión
Boníssim i diferent aquesta dec...Fem un mos Sión<br /><br />Boníssim i diferent aquesta deconstrucció d’empedrat<br />PetonsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-60361724713870392662011-07-04T19:24:59.363+02:002011-07-04T19:24:59.363+02:00Hola Gloria, después de mi larga ausencia, espero ...Hola Gloria, después de mi larga ausencia, espero tener reservado un vasito tan guapo de empedrat que has preparado.........saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-69588655556099986782011-07-04T17:34:11.443+02:002011-07-04T17:34:11.443+02:00M'encanta l'empedrat i fet així lleuger i ...M'encanta l'empedrat i fet així lleuger i fresquet ve molt de gust!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34052946388077692182011-07-03T23:58:13.328+02:002011-07-03T23:58:13.328+02:00Assistir a un curs del David Lienas és tot un luxe...Assistir a un curs del David Lienas és tot un luxe, com el plat que ens presentes avui. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-28939251856916325382011-07-03T22:17:41.852+02:002011-07-03T22:17:41.852+02:00Una empedrat boníssim, aviat fare aquesta "de...Una empedrat boníssim, aviat fare aquesta "descontrucció", segur que als de casa els agrada molt. Una abraçada.maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67227259808391713162011-07-03T21:50:41.517+02:002011-07-03T21:50:41.517+02:00Hola,
Quina bona versió!! Aquest cap a pendents rà...Hola,<br />Quina bona versió!! Aquest cap a pendents ràpidament!! Ha d'estar d'allò més bo.<br />PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-91667385237691027292011-07-03T18:01:01.427+02:002011-07-03T18:01:01.427+02:00Nois, m´agraden tots els ingredients...em menjaria...Nois, m´agraden tots els ingredients...em menjaria desempedrats tota la setmana.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-45196290597577696942011-07-03T14:26:59.247+02:002011-07-03T14:26:59.247+02:00Tot just ahir amb els cosins demanàvem a la meva à...Tot just ahir amb els cosins demanàvem a la meva àvia que ens fes empedrat. El proper dinar de cosins els portaré aquest i quedaran de pasta de cacauet, jejeje!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-79136408911137068682011-07-03T13:26:08.087+02:002011-07-03T13:26:08.087+02:00L' empedrat és molt bo, i fet d' aquesta m...L' empedrat és molt bo, i fet d' aquesta manera queda un plat de luxe!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-26002932535076382702011-07-03T02:46:00.873+02:002011-07-03T02:46:00.873+02:00A l'Empordà se'n menja molt a l'estiu ...A l'Empordà se'n menja molt a l'estiu i a mi m' agrada força, però la visió del llegum em fa calor! Així presentat tan xulo vé molt de gust. Molt bona idea!! Aquesta setmana el faig segur. Petons i gràcies pel correu, estic molt contenta!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-64269116041633641902011-07-02T23:33:34.103+02:002011-07-02T23:33:34.103+02:00hehehehe... aquest és dels meus! això de deconstru...hehehehe... aquest és dels meus! això de deconstruir un plat m'agrada, i algun altre n'he fet triturant les mongetes, aquest el poso a la llista (que no és pas massa llarga).<br />veig que heu tornat inspirats de roma, ho celebro!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-22003232229196445642011-07-02T23:06:25.536+02:002011-07-02T23:06:25.536+02:00Recepta fresqueta per l'estiu!! me l'apunt...Recepta fresqueta per l'estiu!! me l'apunto perquè a casa segur que trionfa!!! et convido a pasar per el meu blog!! sóc novata amb aixó dels blogs de cuina..jejejejAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-55879283303907703232011-07-02T22:38:47.406+02:002011-07-02T22:38:47.406+02:00Jo l'estiu passat el vaig fer unes quantes veg...Jo l'estiu passat el vaig fer unes quantes vegades i sempre va tenir molt èxit!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-68915955416516540572011-07-02T06:04:04.813+02:002011-07-02T06:04:04.813+02:00L'any passat el vaig fer més d'un cop i en...L'any passat el vaig fer més d'un cop i ens va agradar molt. M'ha anat molt bé que me'l recordessis! :)<br />A veure si en el taller de tapes del juliol en David fa plats tan interessants com aquest!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21393849824450798432011-07-02T01:06:20.260+02:002011-07-02T01:06:20.260+02:00Uis, això ho provaré!! M'encanta la idea!
Pet...Uis, això ho provaré!! M'encanta la idea! <br />Petons<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-61142232983438279062011-07-02T00:00:03.919+02:002011-07-02T00:00:03.919+02:00Gloria molt bona idea a pendents ya
bon cap de set...Gloria molt bona idea a pendents ya<br />bon cap de setmana<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-80781448864822751492011-07-01T23:59:16.228+02:002011-07-01T23:59:16.228+02:00Jo també el vaig fer i em va agradar molt com n...Jo també el vaig fer i em va agradar molt com n'és de lleuger al paladar... és una bona manera de fer un empedrat més lleuger, sobretot per a la canalla que a l'estiu es queden amb la gana de vacances... Una abraçada!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-52862195903541590712011-07-01T22:28:55.976+02:002011-07-01T22:28:55.976+02:00Que bo un empedrat i si es deconstruit, encara mil...Que bo un empedrat i si es deconstruit, encara millor...<br />PetonetsGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35368038944116337792011-07-01T22:04:42.766+02:002011-07-01T22:04:42.766+02:00Un dels meus plats d´estiu favorits, no trigaré ni...Un dels meus plats d´estiu favorits, no trigaré ni quatre dies a fer-lo , veient aquest les ganes són tantes que en quan m´aixequi de la cadira vaig a posar bacallà a l´aigua, ja us contaré com a anat.<br /><br />Una abraçada molt forta<br /><br />maiMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-84084159879984071622011-07-01T21:48:34.275+02:002011-07-01T21:48:34.275+02:00Hola noi, quan de temps!! sento la meva abséncia.....Hola noi, quan de temps!! sento la meva abséncia..però moltes raons em tenen fora del panorama blocaire. Aquest plat m'ha encantat, molt sà i el podrè menjar, així que l'apunto..;). Espero que estigueu molt bé, i us desitjo un bon estiu.<br /><br />Una abraçada!<br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12524152475005340682011-07-01T21:21:30.810+02:002011-07-01T21:21:30.810+02:00M'encanta l'empedrat i m'encanten els ...M'encanta l'empedrat i m'encanten els experiments, així que he de donar un 10 a aquesta magnífica deconstrucció. A veure si m'animo a provar-la!<br /><br />Petons!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-24952085784162455812011-07-01T21:04:58.361+02:002011-07-01T21:04:58.361+02:00aix! hauré de posar en práctica aquesta recepta!!!...aix! hauré de posar en práctica aquesta recepta!!! és molt xula!!! petonets guaposJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com