tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post3843838163899278553..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: SOPA D'AVELLANESGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67110719363126410702008-12-22T09:23:00.000+01:002008-12-22T09:23:00.000+01:00Àngels,Què preparaves amb una picadeta?. Les avell...Àngels,<BR/><BR/>Què preparaves amb una picadeta?. Les avellanes que et sobrin les pots fer servir per aquesta sopa. Encara que siguin amb closca, no n'has de trencar moltes i segur que seran ben bones.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-5661061836247318132008-12-22T09:15:00.000+01:002008-12-22T09:15:00.000+01:00Francesc,Perfecte!. Sobretot si es vol fer per a u...Francesc,<BR/><BR/>Perfecte!. Sobretot si es vol fer per a un dia festa. Si no, amb la pastilla de brou concentrat queda força bona i més ràpida de fer.<BR/><BR/>Glòria,<BR/><BR/>Jo també tinc intenció de fer-la un dia d'aquestes festes. Espero que us agradi. Quan la vas menjant, fa un regustet d'avellanes, boníssim!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-53565755100847187122008-12-21T21:56:00.000+01:002008-12-21T21:56:00.000+01:00Glòria,M'acabo d'anotar la recepta i un dia d'aque...Glòria,<BR/>M'acabo d'anotar la recepta i un dia d'aquestes fstes a casa es menjarà sopa d'avellana. Gràcies!glòriahttps://www.blogger.com/profile/03298157601189039693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15155188883177337552008-12-21T00:13:00.000+01:002008-12-21T00:13:00.000+01:00Una recepta MOLT BONA! Què tal si hi substituïm el...Una recepta MOLT BONA! Què tal si hi substituïm el brou concentrat per un de casolà?Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-43454519084097352532008-12-20T20:59:00.000+01:002008-12-20T20:59:00.000+01:00Ja sé que em repeteixo, quin goig fa Gloria el pla...Ja sé que em repeteixo, quin goig fa Gloria el plat amb aquesta crema d'avellanes, ara estava cuinant pel meu fill, que aquest cap de setmana treballa de nit,i he necessitat avellanes per una picada, i ara trobo la teva recepta, i jo tinc avellanes de Vimbodí, he pensat perfecta, però falta un detall es tenen que trencar.angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56542034644776965922008-12-20T12:08:00.000+01:002008-12-20T12:08:00.000+01:00Qui millor que els de la Vila per aconsellar-nos e...Qui millor que els de la Vila per aconsellar-nos en qüestió de fruits secs?. És una crema molt encertada, vas trobant el regust de les avellanes, saps com quan et menges un gelat d'avellana?, doncs així. Boníssima!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-29002025302251227402008-12-20T01:17:00.000+01:002008-12-20T01:17:00.000+01:00Si és sopa procedent dels de la "Carmanyola", segu...Si és sopa procedent dels de la "Carmanyola", segur que és garantia de qualitat. Fantàstica idea, ja que per a mi l'avellana és el fruit sec per excel·lència.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-70014812049759446552008-12-18T20:48:00.000+01:002008-12-18T20:48:00.000+01:00Josepb,Ha estat un bon descobriment, oi?. Jo segur...Josepb,<BR/><BR/>Ha estat un bon descobriment, oi?. Jo segur que la tornaré a fer i em sembla que no tardaré gaire!.<BR/><BR/>Eva,<BR/><BR/>Com vols que no creixi la llista de pendents, amb la quantitat de coses que hi ha pels blocs?. Què hi farem, afegirem cosetes bones i au, anar fent!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-70580817121065448142008-12-18T19:12:00.000+01:002008-12-18T19:12:00.000+01:00Aissss...la tinc a la de pendents....xo és que la ...Aissss...la tinc a la de pendents....xo és que la llista és tan llaaaaarga!!!! <BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72218858425328541402008-12-18T10:12:00.000+01:002008-12-18T10:12:00.000+01:00Molt bé Glória¡¡ Jo també l'ha vaig fer i és d'all...Molt bé Glória¡¡ Jo també l'ha vaig fer i és d'alló tant i tant bona i queda d'alló més bé. Gràcies a la Vella Cramanyola i naturalment a l'Anna¡ Salutacions Glória -i Josep .josepb -menja de bacallà-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-46769196153119221222008-12-17T22:53:00.000+01:002008-12-17T22:53:00.000+01:00Núria,Això mateix vaig pensar jo quan la vaig veur...Núria,<BR/><BR/>Això mateix vaig pensar jo quan la vaig veure al bloc de l'Anna (La Vella Carmanyola.<BR/><BR/>Mercè,<BR/><BR/>Ja l'hi pots posar i a provar-la ben aviat, que val la pena!.<BR/><BR/>Amiga de Reus,<BR/><BR/>I tant que has de fer servir avellanes de Reus!. Productes de la terra!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-65112409985827149342008-12-17T22:21:00.000+01:002008-12-17T22:21:00.000+01:00Jo també provaré aquesta recepta que també m'ha en...Jo també provaré aquesta recepta que també m'ha encantat. Amb avellanes de Reus quedarà ideal.<BR/>Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-44639311099705893342008-12-17T09:17:00.000+01:002008-12-17T09:17:00.000+01:00Glòria, aquesta sopa quan la vaig veure al blog de...Glòria, aquesta sopa quan la vaig veure al blog de l'Anna ja em va cridar l'atenció... i si vosaltres teambé la recomaneu, doncs haurà d'anar a la llista de pendents!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-85812852717736306012008-12-17T00:05:00.000+01:002008-12-17T00:05:00.000+01:00Amb avellanes??Segur que ha d'estar molt bona i mo...Amb avellanes??Segur que ha d'estar molt bona i molt fina al paladar..si senyora, es ben original...<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-66045756403725672992008-12-16T23:51:00.000+01:002008-12-16T23:51:00.000+01:00Ester,És clar que sí, hem de fer país, oi?.Gemma,J...Ester,<BR/><BR/>És clar que sí, hem de fer país, oi?.<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>Jo també ho havia pensat que podia ser un bon entrant per a aquestes festes de Nadal, crec que pot quedar força bé.<BR/><BR/>Sara Maria,<BR/><BR/>No és gens difícil i a més es pot deixar preparada per endavant, que també va bé això.<BR/><BR/>Manel,<BR/><BR/>El gust de l'avellana li dóna un toc diferent. Pel que fa als plats per a la sopa, he fet servir la teva tàctica amb la vaixella!!!.<BR/><BR/>Teresa,<BR/><BR/>Encara que els fruits secs siguin una mica greixosos, val la pena fer-la, i el gust de les avellanes es nota ben bé.<BR/><BR/>Cristina,<BR/><BR/>Em fa il·lusió que t'agradin les receptes que posem al blog. A veure si la fas aviat i a veure què en pensen el Lluís i el Lluís jr. Ja m'ho diràs!.<BR/><BR/>Txell,<BR/><BR/>Digue's al tió que miri una botiga Casa Viva, a veure si troba uns plats com aquest. Tenen moltes coses bufones.<BR/><BR/>Mai,<BR/><BR/>Ens ha fet molta il·lusió que ens hagis visitat. Seràs benvinguda al bloc sempre que vulguis. Ara mateix vaig a passejar-me pel teu. Estarem en contacte.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Ja trobava a faltar el teu comentari. Ens ha agradat molt aquesta sopeta, és totalment recomanable. Me'n alegro d'haver superat la prova, je, je.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>A tu que ets de cremetes, segur que t'agradaria!. Una teva que m'agrada molt és la crema de xampinyons, boníssima!.<BR/><BR/>Maria,<BR/><BR/>Ja ho dèiem amb la Gemma, que pot servir com un entrant per a un àpat de les festes. Val la pena tenir-la en compte. És diferent i servida en plats de festa, pot quedar molt bé. <BR/><BR/>Una abraçada per a tothom i fins aviat.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-91252252171293120342008-12-16T21:25:00.000+01:002008-12-16T21:25:00.000+01:00Jo també busco una sopa diferent pel dia de Nadal ...Jo també busco una sopa diferent pel dia de Nadal i me l'haveu feta recordar. <BR/>Ei, quin plat, això no es fàcil de superar, eh?Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-17479201728568960922008-12-16T19:47:00.000+01:002008-12-16T19:47:00.000+01:00mmm...una crema de les que a mi m'agraden! La prov...mmm...una crema de les que a mi m'agraden! La provaré ben aviat. gràcies!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-90465903393176821542008-12-16T18:57:00.000+01:002008-12-16T18:57:00.000+01:00Ai, ai, ai!! que arribo tard! mira la meva sopetaa...Ai, ai, ai!! que arribo tard! mira la meva sopetaaaaa! a que si que esta per llepar-se els dits.<BR/><BR/>Ahir em vam tornar a fer, a casa es un exit en fem de dos a tres vegades al mes.<BR/><BR/>Si tens convidat també va bé pq es economica i no saben el que mengen però ho troben molt gustos.<BR/><BR/>FELICITATS GLÒRIA!! t'ha quedat molt bé! t'aprovo!!! jejejeje<BR/><BR/>Recordssssla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-49401217646420410802008-12-16T16:20:00.000+01:002008-12-16T16:20:00.000+01:00Ja era hora no? fa molt de temps que us veig a i s...Ja era hora no? fa molt de temps que us veig a i sempre penso en entrar al vostre blog i fer una ullada , m´agradat molt,és molt interessant i ni que dir de la crema d´avellanes , sóc una mica del Baix camp jo així que fent país.<BR/>Si m´ho permeteu us aniré visitant.<BR/>salutacionsMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-63883428749848809322008-12-16T15:15:00.000+01:002008-12-16T15:15:00.000+01:00Ai Glòria, aquest plat que tens m'encanta, és tant...Ai Glòria, aquest plat que tens m'encanta, és tant atrevit i original!!! a veure si el tió mira el vostre blog i s'enrotlla amb mi i me'l regala!<BR/>Aquesta sopa és molt xula, i és d'aquelles receptes de quedar-te amb la gent, oi?<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-30089322635287022592008-12-16T14:38:00.000+01:002008-12-16T14:38:00.000+01:00Esta recepta també caura segur. I a no massa tarda...Esta recepta també caura segur. I a no massa tardar. Té un aspecte boníssim!! Glòria i Josep, m'encanten les vostres receptes perquè totes semblen facils de fer! <BR/><BR/>Una abraçada<BR/>CristinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75871333345916269132008-12-16T14:21:00.000+01:002008-12-16T14:21:00.000+01:00Amb el fred que fà res millor que una crema ben ca...Amb el fred que fà res millor que una crema ben calantoneta i senzilla de fer. Tens raó de no posar oli ja que quedaría massa greixosa... <BR/>Records...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-41539411546816720142008-12-16T11:51:00.000+01:002008-12-16T11:51:00.000+01:00sí que té cara d'estar bona, és una bona idea per ...sí que té cara d'estar bona, és una bona idea per variar una mica de les cremes i sopes que fem sempre.<BR/>per cert, quins plats més bonics que tens per a la sopa ;)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35780574497615062272008-12-16T11:41:00.000+01:002008-12-16T11:41:00.000+01:00Bufff... Quina pinta que fa!! I gens complicada de...Bufff... Quina pinta que fa!! I gens complicada de fer!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-25061333488367160122008-12-16T10:58:00.000+01:002008-12-16T10:58:00.000+01:00Quan la vaig llegir al blog de l'Anna ja em va fer...Quan la vaig llegir al blog de l'Anna ja em va fer molt el pes. I si voslatres també l'heu trobat bona, encara m'he convençut més. Aquesta cau segur!<BR/>Potser per un entrant en un àpat de Nadal? Què us sembla, és adequat?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com