tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post420253143327234687..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: PASTÍS DE XOCOLATA I CAFÈ AMB MOUSSE DE XOCOLATAGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-30367603022115900462009-04-27T20:57:00.000+02:002009-04-27T20:57:00.000+02:00quin pastís de xoco més bo! T'ha quedat molt molt ...quin pastís de xoco més bo! T'ha quedat molt molt molt bé ;)Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-35343146808143141292009-04-18T14:00:00.000+02:002009-04-18T14:00:00.000+02:00Reme,
Per als amants de la xocolata, és BONÍSSIM ...Reme,<br /><br />Per als amants de la xocolata, és BONÍSSIM i per als que no ho són tant, també, perquè queda suau i esponjós. Si el fas, a veure què tal!.<br /><br />Xaro,<br /><br />Després una confessió i ja està!.<br /><br />Maria José,<br /><br />Ja diuen que totes les coses bones són pecat o engreixen!. Aquest pastís potser ho compleix tot, però un dia és un dia!.<br /><br />Una abraçada a totes tres!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31425436723051926752009-04-17T17:41:00.000+02:002009-04-17T17:41:00.000+02:00Ohhhh mare meva!!!! veure això és una temptació i ...Ohhhh mare meva!!!! veure això és una temptació i segur que és un pecat provar-ho...l´apunto per fer-la segur.....mercis!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-92214552868807266402009-04-15T20:47:00.000+02:002009-04-15T20:47:00.000+02:00Gloria menjar aquest pastís ha de ser un pecat seg...Gloria menjar aquest pastís ha de ser un pecat segur, però que vols que et digui pecaré i el faré!!!!!!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-177938872503475142009-04-15T13:35:00.000+02:002009-04-15T13:35:00.000+02:00Es un pastís que sense cap dubte te quedá bonissim...Es un pastís que sense cap dubte te quedá bonissim.<br />Apuntat a la llista de pendent<br />Petons.Reme y Núriahttps://www.blogger.com/profile/01807347422572941852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-69596335978382559172009-04-15T12:30:00.000+02:002009-04-15T12:30:00.000+02:00Manel,
La veritat és que el gust del cafè no era ...Manel,<br /><br />La veritat és que el gust del cafè no era molt intens, es notava, això sí, però no dominava. Ah! i la mona, haurà d'esperar el cap de setmana que ve, perquè la nostra fillola era fora el dia de la mona.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31989021789768877672009-04-14T21:40:00.000+02:002009-04-14T21:40:00.000+02:00a mi no m'agrada el cafè, però d'aquest pastís ara...a mi no m'agrada el cafè, però d'aquest pastís ara mateix me'n menjaria un bon troç.<br />us vau regalar una bona mona, tu i el josep :))Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-84493357330021872682009-04-14T21:24:00.000+02:002009-04-14T21:24:00.000+02:00Francesc,
Un xocoaddicte com tu no hi podia falta...Francesc,<br /><br />Un xocoaddicte com tu no hi podia faltar!. Mira que n'és de bona la xocolata, eh?. I la capa de mousse, queda suaaaaau!. Ummmmm! <br /><br />Enric,<br /><br />Tu sempre amb el teu sentit de l'humor, que sempre és benvingut!. Has fet una "porra" dels comentaris i has encertat, oi? i ja sé a qui et referies quan dèies que et faltava algú!. Ja has vist que no ha tardat gaire, je, je.<br /><br />Eva,<br /><br />Ja veus que l'Enric (i jo) t'ha trobat a faltar, je, je. Quina fama que tenim els xocoaddictes, eh?.<br /><br />Maria,<br /><br />Encara que tinguis "feina blocaire" acumulada, m'alegra veure't per aquí. El pastís, de xocolata, un autèntic vici!. Gràcies de part del Josep per la teva felicitació.<br /><br />Una abraçada per a tothomGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-2691016098399459452009-04-14T21:08:00.000+02:002009-04-14T21:08:00.000+02:00Ui, Gloria, aquest pastís aixeca passions, ja ho v...Ui, Gloria, aquest pastís aixeca passions, ja ho veus.Sembla realment molt bo.. i felicita en Josep pel post musical que acaba de fer, tan ben detallat. Només et deixo aquest comentari, que tinc que fer una batuda per tants blogs ... que avui hauré d'anar a dormir a les quinientes..<br />Una abraçadaMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-87861716122583650512009-04-14T15:35:00.000+02:002009-04-14T15:35:00.000+02:00Mira, Glòria, si ha trigat gaire a enviar un comen...Mira, Glòria, si ha trigat gaire a enviar un comentari "la que t'havia dit" :))enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-12405707034565706292009-04-14T14:43:00.000+02:002009-04-14T14:43:00.000+02:00Quina magnífica combinació: xocolata i cafè!!! A p...Quina magnífica combinació: xocolata i cafè!!! A pendents!! ;)<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8854395877323546132009-04-14T11:05:00.000+02:002009-04-14T11:05:00.000+02:00HAHAHAHAHA!!!
Ja sabia jo, abans d'obrir els come...HAHAHAHAHA!!!<br /><br />Ja sabia jo, abans d'obrir els comentaris qui n'hauria fet... I no he fallat, tot i que me'n falta una que no dic. Quina colla, aquests xocolaters!<br /><br />De tota manera, tot i que no sóc gaire amant de la xocolata, t'he de dir que em sembla un pastís deliciós i que s'ha de fondre a la boca.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-53110107242550149422009-04-13T23:41:00.000+02:002009-04-13T23:41:00.000+02:00Amb aquest pastís segur que has fet feliç a tota l...Amb aquest pastís segur que has fet feliç a tota la munió de xocolaters compulsius que han visitat el teu bloc. Boníssim!!!! Visca la xocolata!!!!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37550476176834204942009-04-13T23:14:00.000+02:002009-04-13T23:14:00.000+02:00Margarida,Doncs si no t'agrada el cafè, se m'acut ...Margarida,<BR/><BR/>Doncs si no t'agrada el cafè, se m'acut que podries fer una adaptació i canviar la gelatina de cafè per gelatina de maduixa, per exemple, què et sembla?.<BR/><BR/><BR/>Núria,<BR/><BR/>I tant que era bo!. Només en va sobrar una miqueta per l'endemà, i ara ja no n'hi ha gens!.<BR/><BR/>Txell i Kike,<BR/><BR/>El llibre, per a més detalls, és de l'editorial Viena, a veure si hi ha sort i el trobeu. <BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Seguint les instruccions de la recepta, no és gens difícil, vaig seguir-la al peu de la lletra i després dels 30 minuts, només vaig haver d'obrir el forn una vegada, ja estava llest!. <BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37824915234716506152009-04-13T22:55:00.000+02:002009-04-13T22:55:00.000+02:00Mmmm! Quina pinta... Aquest pastís devia estar de ...Mmmm! Quina pinta... Aquest pastís devia estar de vici!!!<BR/>I el pa de pessic no és molt difícil de fer???La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-38968537281023374872009-04-13T21:49:00.000+02:002009-04-13T21:49:00.000+02:00A veure si per Sant Jordi, trobem aquest meravelló...A veure si per Sant Jordi, trobem aquest meravellós llibre d'aquesta magnífica cuinera. Pel que fa a la teva creació la trobem genial, la capa fina al mig de gelatina, segur que és un pecat i capital. Molts petons bonics.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-17771646093926437852009-04-13T21:25:00.000+02:002009-04-13T21:25:00.000+02:00Nois. aquest pastís és sencillament espectacular!!...Nois. aquest pastís és sencillament espectacular!! De veritat que deu ser boníssim...me l'apunto...!!<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-27739000063744478562009-04-13T21:11:00.000+02:002009-04-13T21:11:00.000+02:00Avui he menjat Mona, però no em faria res menjar u...Avui he menjat Mona, però no em faria res menjar un tros d'aquest pastís. Quina bona pinta! I la decoració... millor que la del Liceu!<BR/>Ara... jo (sense que em veiés ningú, perquè em sabria greu)... trauria la gelatina de cafè. Ja sé que lliga molt bé amb la xocolata, però... a mi el cafè no m'agrada gens. <BR/>Felicitats un cop més. L'acabat final, repeteixo, m'ha agradat molt.<BR/>Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-61193711303028465622009-04-13T20:56:00.000+02:002009-04-13T20:56:00.000+02:00Teresa,Moltes gràcies. La xocolata i el cafè lligu...Teresa,<BR/><BR/>Moltes gràcies. La xocolata i el cafè lliguen molt bé, eh?. Què et sembla un bombonet al costat d'una tassa de bon cafè?.<BR/><BR/>Ester,<BR/><BR/>Què tindrà la xocolata que ens atrau tant?. Ummmmmm! que bona!<BR/><BR/>Tere,<BR/><BR/>És el llibre que vam comprar al Món Sant Benet. Jo crec que és la primera recepta que faig i val la pena!. On hi hagi xocolata...<BR/><BR/>Gemma,<BR/><BR/>Xocolata i cafè!!, és tan bona la combinació!!!. I si vols fer la llista per Sant Jordi més llarga, el primer llibre de la Dolors Gómez es diu "La paella pel mànec", per si no el tens.<BR/><BR/>Dolors,<BR/><BR/>És que la xocolata combina molt bé, amb cafè, amb taronja, amb maduixa... Veig que tu també formes part del club dels xocoaddictes.<BR/><BR/>Ruben,<BR/><BR/>Gràcies pel truc, no el recordava per a la xocolata. Sí que tenim un amic que li tira un polsim de sal al cafè, pel mateix motiu.<BR/><BR/>Josep,<BR/><BR/>Qualsevol motiu és bo per fer un pastís de xocolata, i si és per celebrar alguna cosa, molt millor. Moltes gràcies.<BR/><BR/>Anna,<BR/><BR/>Segur que et sortirà bé. L'única cosa que podia donar una mica de problema era desmotllar-lo perquè com que la mousse queda molt esponjosa, tenia por que es desfés, per tant, vaig posar el pastís una mica al congelador, i llestos!.<BR/><BR/>Ah!, t'hem posat a la llista de blocs amics, així et tenim a mà per visitar-te tot sovint!.<BR/><BR/>Mercè,<BR/><BR/>Moltes gràcies. Buscava una recepta per fer un pastís i mirant el llibre, aquesta em va cridar l'antenció per la combinació de sabors i de textures, i la veritat és que va donar bon resultat. En va quedar un trosset per a l'endemà i era igual de bo!.<BR/><BR/>Una abraçada per a tothomGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34825660948828041462009-04-13T19:32:00.000+02:002009-04-13T19:32:00.000+02:00Glòria, felicitats per aquest rellamp de pastís!! ...Glòria, felicitats per aquest rellamp de pastís!! :) La decoració t'ha quedat genial! I la foto del tall, ja ho diu tot!! ;) Fantàstic!!<BR/>Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-56571897509268208172009-04-13T16:44:00.000+02:002009-04-13T16:44:00.000+02:00Qué bo! Aquest el provaré per al meu marit a qui l...Qué bo! Aquest el provaré per al meu marit a qui li encanta el café..<BR/>No crec que em surti tant bé, però ho intentaré...<BR/>ptnsANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-81382309182496410232009-04-13T15:59:00.000+02:002009-04-13T15:59:00.000+02:00Glória; -El café de nit- Una molt bona combinació ...Glória; -El café de nit- Una molt bona combinació de gustos, per poder cel.lebrar -per exemple- un bon aniversari, sant... per molts anys Glória¡¡ Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-75031620833878621762009-04-13T15:08:00.000+02:002009-04-13T15:08:00.000+02:00Guau! quina combinació més deliciosa! Un petit tru...Guau! quina combinació més deliciosa! Un petit truc (que un dia ens va ensenyar en David Lienas), tirar un pols de sal, intensifica encara més el gust de la xocolata!<BR/>Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-67639503400965521322009-04-13T13:56:00.000+02:002009-04-13T13:56:00.000+02:00A la xocolata li queda perfecta la maduixa.Aquest ...A la xocolata li queda perfecta la maduixa.Aquest si que m'agrada, la xocolata negra és el meu vici!!<BR/>FelicitatsELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-86332324674761354262009-04-13T09:54:00.000+02:002009-04-13T09:54:00.000+02:00Xocolata i cafè... hi ha una parella més perfecte ...Xocolata i cafè... hi ha una parella més perfecte a la cuina de les postres???? Fantàstic, ja el tinc apuntat a dalt de tot!<BR/>I per Sant Jordi, em sembla que ja tinc un llibre més a la llista per comprar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com