tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post4724033630686264598..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: LLAMINERA DE PORC FARCIDA DE CEPS AMB SALSA DE PORTOGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-13777580205170664172012-02-26T21:08:54.633+01:002012-02-26T21:08:54.633+01:00Aquest dijous una conpanya va portar-se per dinar ...Aquest dijous una conpanya va portar-se per dinar a la feina el matei. Estava bonissim! I aquest te una pinta d'estar igual o millor!!!Dolorshttps://www.blogger.com/profile/10220238805435111441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31622440598994927102012-02-21T19:40:48.899+01:002012-02-21T19:40:48.899+01:00Es-pec-ta-cu-lar!!!! M'encanta la llaminera de...Es-pec-ta-cu-lar!!!! M'encanta la llaminera de porc i amb aquest acompanyament ha d'estar tremenda! Les salsetes amb Porto queden genials!<br /><br />Petonets!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3271240102358330792012-02-21T11:35:56.260+01:002012-02-21T11:35:56.260+01:00El llomillet amb ceps és boníssim, jo el faig amb ...El llomillet amb ceps és boníssim, jo el faig amb una salseta també de ceps. Aquesta proposta del Porto m'agrada!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-7324844034673263732012-02-21T08:44:34.306+01:002012-02-21T08:44:34.306+01:00oh que bo! Ems sembla que també tinc ceps deshidra...oh que bo! Ems sembla que també tinc ceps deshidratats... a veure si provo aquesta deliciosa llaminera de porc! Perquè no puc provar la teva... tot i que la foto està per menjar-se-la! PetonsMarinahttp://tapatdetapes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37781723206651616782012-02-21T08:19:59.604+01:002012-02-21T08:19:59.604+01:00Ummmm aquesta llaminera ha d’estar per xuparse els...Ummmm aquesta llaminera ha d’estar per xuparse els dits<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-57190730145705923392012-02-20T20:02:33.572+01:002012-02-20T20:02:33.572+01:00Glória; La llaminera, és una de les parts mes malo...Glória; La llaminera, és una de les parts mes maloses del porc, si a sobre -mai millor dit- l'hi poses els ceps i la reducció d'Oporto... que vagi de gust Glória¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77290421150331767002012-02-20T19:45:23.558+01:002012-02-20T19:45:23.558+01:00I els bolets secs són un bon recurs fins que arrib...I els bolets secs són un bon recurs fins que arribi la tardor, eh?. Això dels caràcters surt automàticament, nosaltres no ho hem posat, i és un rotllo. A veure si ho podem treure.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82895504531485200742012-02-20T19:40:42.388+01:002012-02-20T19:40:42.388+01:00Per sucar-hi pa!Per sucar-hi pa!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-23442683897961249712012-02-20T19:39:53.441+01:002012-02-20T19:39:53.441+01:00Gràcies Lídia, no sé si has rebut un mail meu, per...Gràcies Lídia, no sé si has rebut un mail meu, però sí que t'agrairia que m'expliquessis com treure els caràcters, perquè com pots veure, som més que ens trobem amb el mateix problema.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-38940182966075186342012-02-20T19:38:44.047+01:002012-02-20T19:38:44.047+01:00Doncs a veure què tal quan la facis, ja ens ho exp...Doncs a veure què tal quan la facis, ja ens ho explicaràs!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-588101935650307312012-02-20T19:38:06.909+01:002012-02-20T19:38:06.909+01:00És que el Porto dóna molt bon resultat, eh?. A mi ...És que el Porto dóna molt bon resultat, eh?. A mi també m'ha passat això dels caràcters. A veure si trobem la manera de canviar-ho.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37968314226627699402012-02-20T19:35:58.198+01:002012-02-20T19:35:58.198+01:00Ja, ja, això vaig pensar jo quan vaig veure la rec...Ja, ja, això vaig pensar jo quan vaig veure la recepta al bloc de la Mercè!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-78731807590043600522012-02-20T19:35:17.865+01:002012-02-20T19:35:17.865+01:00I a més és d'aquells plats que es poden fer pe...I a més és d'aquells plats que es poden fer per endavant, que això sempre va bé. A mi també m'ha passat en algun altre bloc això dels caràcters que no s'entenen. A veure si podem solucionar-ho!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-21286244947288885622012-02-20T19:32:19.490+01:002012-02-20T19:32:19.490+01:00I per fer una copeta mentre es va preparant el pla...I per fer una copeta mentre es va preparant el plat, je, je.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-71309911181436121802012-02-20T14:26:18.011+01:002012-02-20T14:26:18.011+01:00Perdó, però el que passa és que al vostre demana d...Perdó, però el que passa és que al vostre demana doble identificació...Potser és més antipàtic!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-76327377314859236272012-02-20T14:18:14.685+01:002012-02-20T14:18:14.685+01:00Recepta elegant i boníssima! M'encanten les re...Recepta elegant i boníssima! M'encanten les receptes amb bolets i salses dolcetes!! Jo em trobo molts blogs amb identificació de caràcters. Petons.Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-65850540630937059082012-02-20T13:24:11.822+01:002012-02-20T13:24:11.822+01:00una receta molt bona i la salsa porto brutal de bo...una receta molt bona i la salsa porto brutal de bona<br />una abraçadaMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-1180152648555893462012-02-20T07:50:36.867+01:002012-02-20T07:50:36.867+01:00molt bona recepta
hi ha una manera de treure'...molt bona recepta<br /><br />hi ha una manera de treure'ls, (els caracters) si vols m'ho demanes i t'enllaçaré a un blog on ho explicaLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31536777264426780412012-02-19T22:38:43.146+01:002012-02-19T22:38:43.146+01:00A casa meva aquesta manera de cuinar la llaminera ...A casa meva aquesta manera de cuinar la llaminera de porc serà un gran èxit!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-37480987185308252792012-02-19T10:38:26.694+01:002012-02-19T10:38:26.694+01:00Glòria, ja saps que a casa les salsetes al Porto t...Glòria, ja saps que a casa les salsetes al Porto triunfen segur....Apuntat a pendents...<br />per cert, el que diu la Mercè te rao, quin rotllo lo dels caracters.....<br />PetonetsGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-52094606774556215152012-02-18T22:56:29.927+01:002012-02-18T22:56:29.927+01:00M'hi apunto de cap, quina pinta!!
Petonets
Sa...M'hi apunto de cap, quina pinta!!<br /><br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-2299252810491038732012-02-18T22:31:48.751+01:002012-02-18T22:31:48.751+01:00Perdoneu, però m'ha costat mogollón deixar el ...Perdoneu, però m'ha costat mogollón deixar el comentari... i per cert, ja ho he vist a altres blocs, què vol dir això de "demostra que no ets un robot" i tants caràcters per posar?, al final no saps què has d'escriure!...ufff.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3672166354457274822012-02-18T22:29:25.788+01:002012-02-18T22:29:25.788+01:00Mare meva!, jo no sóc gaire carnívora excepte quan...Mare meva!, jo no sóc gaire carnívora excepte quan el plat s'ho val... i aquests s'ho val moltíssim!. Això ha de ser molt gustós, i a més la reducció de porto més que oportuna. Una recepta de premi!. Un petonet.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-17540848203612819102012-02-18T22:26:44.280+01:002012-02-18T22:26:44.280+01:00Bonissim, el porto és un dels meus preferits per a...Bonissim, el porto és un dels meus preferits per a fer salses per a porc :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com