tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post6226276587225009032..comments2024-01-03T11:23:28.858+01:00Comments on el cafè de nit: RELLOMILLOS DE PORC AMB CASTANYES I PANSESGlòriahttp://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-18503113711903293832010-11-08T16:16:02.878+01:002010-11-08T16:16:02.878+01:00Bona aquesta...
Me l'emporto amb el permís ;)....Bona aquesta...<br />Me l'emporto amb el permís ;).<br />Salut!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-22518128006852013962010-10-31T13:06:52.433+01:002010-10-31T13:06:52.433+01:00Parella,
La tardor ens dóna colors i sabors per g...Parella,<br /><br />La tardor ens dóna colors i sabors per gaudir, i aquest plat és una manera de fer-ho, no us sembla?.<br /><br />Ingrid,<br /><br />Què li semblaria a la teva àvia aquest plat?. Explíca-li, a veure què opina!.<br /><br />Eva,<br /><br />Què tal?. Veig que el Jan t'ha deixat cinc minutets per passejar pels blocs, je, je.<br /><br />Un petó ben fortGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-57220295681222718402010-10-31T09:36:26.722+01:002010-10-31T09:36:26.722+01:00Quin plat taaaaan bo!!! Me l'apunto! té una pi...Quin plat taaaaan bo!!! Me l'apunto! té una pinta increible!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-3323683460536898662010-10-31T00:36:28.309+02:002010-10-31T00:36:28.309+02:00El rellomilloo és el plat que sempre em prepara la...El rellomilloo és el plat que sempre em prepara la meva avia quan vaig a casa seva! m'encanta! però no l'he tastat amb aquesta versió!! és deliciós!!<br />Molts petonetsIngridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-78412720758968392272010-10-30T12:53:22.753+02:002010-10-30T12:53:22.753+02:00La síntesi de la nostra estació preferida, en el t...La síntesi de la nostra estació preferida, en el teu plat, en la teva recepta. Aquest guisat tardoral és una meravella, els contrastos dels sabors boscans amb la carn del porc t'ha de fer volar.<br />Gràcies de nou, per tot: per com ho feu, el que ens regaleu i sobretot per la vostra amistat!<br />^^La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-8112571116236311932010-10-30T11:21:33.288+02:002010-10-30T11:21:33.288+02:00Carme,
Doncs a veure què us sembla, ja m'ho e...Carme,<br /><br />Doncs a veure què us sembla, ja m'ho explicaràs!.<br /><br />Gemma,<br /><br />Jo tampoc havia menjat cap plat amb castanyes fins que vaig tastar aquest, i la combinació de les panses, és perfecta!<br /><br />Anna,<br /><br />El tens al bloc?. Ja remenaré a veure si el trobo!. <br /><br />Paco,<br /><br />Si el Papa de Roma tastés aquest plat, segur que et faria cas!.<br /><br />Mercè,<br /><br />M'agrada posar les estacions al plat, a més, amb el temps de fred, venen molt de gust els plats de xup-xup. A més, va bé fer-ne més, perquè en quedi d'un dia per l'altre!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-49058841552941789662010-10-30T11:14:10.527+02:002010-10-30T11:14:10.527+02:00Núria,
De Barcelona a Blanes no hi ha gaire quilò...Núria,<br /><br />De Barcelona a Blanes no hi ha gaire quilòmetres, però quina pena!!!! ja no en queda!. Ara que això té solució: en tornem a fer i llestos! <br /><br />Òscar,<br /><br />Doncs així devies veure les pageses que es posaven al passadís central del mercat. Ara ja no hi són, però n'hi ha alguna que la família segueix amb parada, afortunadament!. A veure quina variació li dónes al plat!.<br /><br />Glòria,<br /><br />Boníssim, boníssim!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-61897779811082648222010-10-30T11:06:19.946+02:002010-10-30T11:06:19.946+02:00Gemma,
M'agrada fer plats de temporada i la t...Gemma,<br /><br />M'agrada fer plats de temporada i la tardor ens en dóna de molt bons, que no es poden deixar passar. Acabar el guisat al forn amb la cassola tapada, el fa taaant melós!.<br /><br />Carme,<br /><br />Els rellomillos es deixen acompanyar ben bé per aquests productes de temporada, oi?<br /><br />Teresa,<br /><br />És el que tenen el plats de xup-xup, ja podem posar un bon pa al costat per anar-lo sucant!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-59627471840227286712010-10-30T11:01:47.412+02:002010-10-30T11:01:47.412+02:00Ma. Àngels,
Val la pena fer cuina amb productes d...Ma. Àngels,<br /><br />Val la pena fer cuina amb productes d'estació, oi?. <br /><br />Maria,<br /><br />El rellomillo, amb el xup-xup, queda ben melós, i tan ben acompanyat...<br /><br />Manel,<br /><br />Les cebetes de platillo són perfectes, en un sol mos, una cebeta sencera, boníssimes!. A més, no cal esperar els plats de Nadal per fer-les servir!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11059083708612002862010-10-30T00:20:45.096+02:002010-10-30T00:20:45.096+02:00quina llaminera més llaminera!, tardor al plat!. U...quina llaminera més llaminera!, tardor al plat!. Una recepta fantàstica Glòria.Un petonet.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-33365747888537421002010-10-29T22:52:49.789+02:002010-10-29T22:52:49.789+02:00hay gloria, una vegada més disculpa el méu escrit ...hay gloria, una vegada més disculpa el méu escrit tan roín en catalá........pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-11231665394620503192010-10-29T22:49:59.001+02:002010-10-29T22:49:59.001+02:00Glória, yá solamanent el acompañament que tráu el ...Glória, yá solamanent el acompañament que tráu el O SOLE MIO, bé val una missa, que amb la visita a la vostra ciutat del méu ben amat el papa de Roma, podria ben-neir el plat.......abraçades per a tu y el josep...........pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-82560680971859790472010-10-29T16:54:13.043+02:002010-10-29T16:54:13.043+02:00mmmm, boníssim, jo en faig una similar sense casta...mmmm, boníssim, jo en faig una similar sense castanyes, aq s'ha de provar! M'agrada el nou disseny del blog. petons!!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-91167406236255594352010-10-29T15:40:28.285+02:002010-10-29T15:40:28.285+02:00Jo no he cuinat mai amb castanyes i penso que m...Jo no he cuinat mai amb castanyes i penso que m'estrenaré amb la teva.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-32587761239132770882010-10-29T15:26:55.552+02:002010-10-29T15:26:55.552+02:00Ohhh, quina recepta tan fantàstica, la tastarem se...Ohhh, quina recepta tan fantàstica, la tastarem sense remei, no ho puc evitar, gràcies.<br />Petonets y bon cap de setmanaCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-31757877608966082742010-10-29T14:44:49.650+02:002010-10-29T14:44:49.650+02:00Passada, `passada de plat!!!!
Impressionnt!!!
un p...Passada, `passada de plat!!!!<br />Impressionnt!!!<br />un petó.Gloriahttps://www.blogger.com/profile/13136549421964098433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-45947221260165004382010-10-29T13:08:18.783+02:002010-10-29T13:08:18.783+02:00Quan era petit anava amb la iaia a comprar al merc...Quan era petit anava amb la iaia a comprar al mercat d'Hostafrancs... aix quins temps.<br /><br />Tinc unes castanyes franceses que vaig portar i no sabia com emprar-les així que farem alguna variant d'aquest plat :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-6922457245130920612010-10-29T10:40:59.285+02:002010-10-29T10:40:59.285+02:00Eiiiiiiiiii....
Quin plat més bo!
Em vindria de gu...Eiiiiiiiiii....<br />Quin plat més bo!<br />Em vindria de gust per dinar... que quedeu molt lluny de blanes?? jejeje.<br />Petonets!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-77588217808789436962010-10-29T09:48:41.933+02:002010-10-29T09:48:41.933+02:00Amb aquest suquet està per sucar-hi pa i xupar-se ...Amb aquest suquet està per sucar-hi pa i xupar-se els dits!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-72166767487438760002010-10-29T08:30:19.416+02:002010-10-29T08:30:19.416+02:00Molt bo aquest rellomillo amb aquesta varietat d&#...Molt bo aquest rellomillo amb aquesta varietat d'ingredients que l'acompanyen...<br />Petonscocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-63927320424427678102010-10-29T08:20:33.150+02:002010-10-29T08:20:33.150+02:00Això sí que ja és un plat de tardor 100%... La com...Això sí que ja és un plat de tardor 100%... La combinació de les cebes, les castanyes i les panses queda boníssima, és un a companyament ideal per a la carn de porc. I com sempre, tots els guisats acabats al forn m'encanten, són els meus preferits ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-34256166986656894172010-10-29T08:10:32.606+02:002010-10-29T08:10:32.606+02:00Glòria,
A tot el que ja s'ha dit hi afegiria.....Glòria,<br />A tot el que ja s'ha dit hi afegiria... i el contrapunt de les cebetes, m'encanta!!<br />Un excel·lent plat de temporada.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-15669206655701802482010-10-28T23:25:36.386+02:002010-10-28T23:25:36.386+02:00Qué bona recepta! el rellomillo de porc tan suau a...Qué bona recepta! el rellomillo de porc tan suau amb aquesta salseta, les castanyes i les panses...ummmmm!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8867243908142856616.post-41655315153005840122010-10-28T23:17:10.504+02:002010-10-28T23:17:10.504+02:00Que bones aquestes receptes del xup-xup, el rellom...Que bones aquestes receptes del xup-xup, el rellomillo amb castanyes lliga d'allò més bé!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.com