dijous, 19 de maig de 2011

MIL FULLS DE VERDURES I FORMATGE FRESC

Aquesta és una recepta que em va passar la Rosa Maria, quan em proposava menús per perdre pes. És una recepta vistosa i saborosa però no només per perdre pes, sinó per menjar sa en general, sobretot de cara al bon temps, quan venen de gust coses lleugeres. I a més, és senzilla de fer, que això també és interessant!. A veure què us sembla!

Ingredients per a 2 persones:

Mitja albergínia
Mig carbassó
1 tomàquet
1 terrina de formatge fresc
Oli d’oliva

Preparació:

Tallar les verdures a rodanxes i coure-les per separat al microones amb unes gotes d’oli (també es poden coure a la planxa). El tomàquet es pot laminar i fer el mateix o deixar-lo cru.

Muntar els mil fulls tot col·locant una rodanxa d’albergínia, un tall de formatge, una rodanxa de tomàquet, dues rodanxes de carbassó i un altra tall de formatge. Jo el vaig guarnir amb una fulla d'alfàbrega.

Servir-ho amb un rajolí d’oli d’oliva per sobre.

També podeu variar les verdures i hortalisses al vostre gust, segur que serà igual de bo.

34 comentaris:

  1. Molt bona, vulguis o no perdre pes! Dóna-li les gràcies a la Rosa Maria de part nostra ;)

    ResponElimina
  2. Gloria precioso plato, en casa hago los tres ingredientes a la plancha, puesto que a mi mujer le gusta mucho, pero el queso lo toma aparte, abraçades paco

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bé, combinació de gustos i colors espectacular
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  4. Impressionant! Ja sento la oloreta. M'encanta la verdura i a vegades faig "montaditos" d'aquests pq trobo que es menja molt bé.
    El formatge també hi queda perfecta
    Petons

    ResponElimina
  5. crec que tinc tots els ingredients a la nevera!!!! avui ja tinc sopar!!! petonets guapos

    ResponElimina
  6. M'encanten aquests milfulls de verdures, són bons, sans i vistosos!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. A mi ja em va molt bé amb aquestes verdures i hortalisses. A més, com quasi sempre tinc a casa... qualsevol dia d'aquest ho faig per sopar. Petonets

    ResponElimina
  8. m'encanten aquests milfulls de verdures i formatge, i aquest té molt bona pinta, tot i que per a mi les verdures, a la planxa.

    ResponElimina
  9. que boooooooooo!!!! Demà ja sé que soparé!!! ;)
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  10. Que bons!!! I sans!!! M'ha encantat aquesta recepta tan facil... mmmmm....
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  11. Agafo la idea per la dieta (sense formatge....)
    La foto t'ha quedat molt be.
    Petonets

    ResponElimina
  12. sana, nutritiva, bona.... i molt elegant
    una abraçada

    ResponElimina
  13. Doncs és una gran idea per a la dieta i per quan no se'n fa, tens raó!

    ResponElimina
  14. Me l'apunto per l'operació bikini!! Molt bona, sana i amb una presentació molt vistosa, m'agrada!

    Molts petonets!! :)

    ResponElimina
  15. cómo me gustan estos milhojas de verduras!! la albahaca es un toque que evidentemente me gusta mucho, tanto en coor como en sabor.....

    ResponElimina
  16. Que colorit i que bonic ha quedat. M'encanten aquests plats de verdures. L'alfàbega li dóna molt bon sabor. Besets.

    ResponElimina
  17. Verdureta de la bona si senyor! I amb els anys cada cop la valor més :)

    ResponElimina
  18. Molt bona proposta, que pels ulls també es menja. I la combinació amb el formatge i l'alfàbrega ha de quedar molt gustosa.

    ResponElimina
  19. como dice la Judith ya tengo cena y yo tambien a la plancha.Bona recepta
    bon cap de setmana parella
    miquel

    ResponElimina
  20. Un plat sa, nutritiu i amb molt de color
    Petons

    ResponElimina
  21. Boníssim!!! jo també soparé això aquesta nit, ho tinc tot!!
    Petonets

    ResponElimina
  22. A mi em sembla fantàstica, Glòria! A més de sana i poc calòrica té una pinta molt vistosa i acolorida. Segur que te la copio!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  23. Una combinació excel.lent i nutritiva. Un regal pel cos.

    ResponElimina
  24. Amics del Taller,

    Aquestes propostes sempre van bé i en això de menjar saludable, la Rosa Maria és una experta, així que val la pena seguir els seus consells!.

    Paco,

    Doncs un dia que li vingui de gust, podria fer la prova, a mi m'agrada molt la combinació de sabors.

    Ester,

    Oi que sí que es fa atractiu a la vista?.

    Silvia,

    És una forma atractiva de menjar les verdures, i que va molt bé per a l'estiu.

    Judith,

    Al final vas sopar aquest montadito?, què tal?

    Sandra,

    Ho tenen tot, bons, sans, vistosos, versàtils, què més podem demanar?

    ResponElimina
  25. Elena,

    És el que tenen els plats així, que són senzills i ràpids de fer i es poden improvisar en qualsevol moment!.

    Manel,

    Per a mi, també millor les verdures a la planxa però al microones no queden malament i es fan més ràpidament, cosa que a vegades ja ens va bé.

    Eva,

    I què tal, va anar bé?. Repetiràs?

    Sònia,

    És lleugera i saborosa, per tant, una recepta 10!

    Gemma,

    Per a tu, sense formatge però per als de casa, posa-n'hi, eh?, així combinació de sabors total.

    ResponElimina
  26. Alfons,

    Oi que tenen bona presència aquestes petites torretes?.

    M. Àngels,

    Aquest plat ja ha quedat a casa com habitual, a més, els ingredients generalment sempre els tenim a la nevera.

    Alba,

    I tant que hem de posar en marxa l'operació bikini i aquestes verduretes ens ajudaran!.

    Astrid,

    Son platos atractivos a la vista y con todo el sabor y la albahaca le da el toque mediterráneo.

    Asela,

    Em sembla que me'n vaig a la cuina a preparar uns montaditos d'aquests per sopar!.

    Òscar,

    Verduretes però atracives, eh?. A mi m'agraden totes en general, però és clar, unes bledes al costat d'aquest montadito, queden una mica soses, pobretes!.

    Gemma,

    L'alfàbrega m'agrada molt, precisament en tinc a punt per fer una salsa pesto.

    ResponElimina
  27. Miquel,

    I què tal, us van agradar?. Espero que sí!.

    Sion,

    És que allò que mengem pels ulls és ben veritat, eh?.

    Maria,

    Veig que sou uns quants els que vareu coincidir en el sopar, espero que us agradés.

    Anna,

    Jo encantada que me la copiïs!.

    Cristina,

    A més de cuidar-nos, gaudim amb els sabors, que d'aixó es tracta!.

    ResponElimina
  28. Una proposta molt bona i saludable!

    ResponElimina
  29. Glòria, quina delícia!! Ha de ser boníssima i molt ben aromatitzada amb l'alfàbrega.
    Petons!

    ResponElimina
  30. M'encanten aquestes receptes, son fàcils, ràpides i molt sanes!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  31. Glòria, en efecte, anant de cara a l'estiu aquesta mena de plats venen cada dia més de gust. La presentació és, com acostumes, molt acurada.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  32. Guaaaaaaaau!

    Que buena presentación y tiene que estar muy rico.

    ResponElimina
  33. Se m'havia passat aquesta recepta teua i com nosaltres encara seguim amb la Rosa Maria, doncs, no dubtes que la farem un dia d'aquestos. Salutacions

    ResponElimina
  34. Ummm! M'encanten els milfulls de mozzarella amb tomàquet o amb albergínia. El que no he provat mai és de fer-los «multiingredient», com tu! Avui ja tinc sopar ;)

    ResponElimina