dimarts, 23 d’agost del 2011

AM (12) CARLOS SANTANA

Avui el nostre Agost Musical apareix ple de ritme llatí. Un dels millors músics i guitarristes dels darrers anys és sens dubte Carlos Santana, nascut a Mèxic l’any 1947 i que durant els anys 70 i 80 va arribar al cim de la seva carrera musical. Santana va aconseguir grans èxits, no tan sols en solitari sinó també amb col·laboracions amb grans músics com John Lee Hooker, Willie Nelson o Herbie Hancock entre molts d’altres. En el vídeo que hem inclòs en l’apunt d’avui, el podeu veure amb els seus paisans Maná, que van gravar amb ell aquest Corazón espinado l’any 1999 formant part d’un magnífic disc anomenat Supernatural. Espero que us agradi.

6 comentaris:

  1. Josep, no he llegado a tiempo para comentar tu post anterior sobre el BOSS, rokero donde los hayan, y sobre Carlos Santana supremo como guitarrista, creo recordar haber visto un trabajo de él con Paco de Lucia, un dueto superior con la guitarra.......saludos paco

    ResponElimina
  2. la guitarra de Santana, espectacular!!
    Maná, un dels meus grups llatins preferits.
    Ho barrejem tot i surt aquest fantástic "corazón espinado" que no em canso d'escoltar.
    Bravo, una vegada mes!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Paco,
    Ara no se exactament què, però també recordo una col·laboració de Santana amb Paco de Lucia. De fet, el guitarrista mexicà, sempre ha col·laborat amb altres grans músics amb els que ha fet gravacions i actuacions molt interessants.

    Gemma,
    A mi Santana, sempre m'ha agradat, des de la primera vegada que el vaig escoltar (em sembla que amb el "oye como va")em va quedar com un dels músics, i concretament dels guitarristes, de referència.

    Una abraçada a tots dos

    ResponElimina
  4. Ahir sentia al metro com l'imitaven amb la mítica "Europa" Incombustible, inconfusible. Aquest Agost es mes triomfal que el del TNC :-)

    ResponElimina
  5. José Luis,
    Estic totalment d'acord, Santana és incombustible i inconfusible.
    Gràcies per les teves visites.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Un dels meus guitarristas preferits junt amb Eric clapton.

    ResponElimina