dilluns, 29 d’octubre de 2012

LLIRIS AMB BRÓCOLI

Una altra recepta del llibre El sabor de Venecia, amb històries culinàries de l’escriptora Donna Leon i receptes de la seva amiga Roberta Pianaro. Ja sabeu que Venècia em té el cor robat i que els llibres de la Donna Leon m’agraden molt, així que és un plaer fullejar de tant en tant aquest llibre i aturar-me en una o altra recepta. En aquesta ocasió, n’he triat una de pasta. Si trieu una pasta ben bonica, a més de boníssima, us quedarà ben vistosa.

Ingredients per a 4 persones:

350 g de lliris
800 g de brócoli
2 grans d’all
Sal
Oli d’oliva
30 g de formatge d’ovella ratllat (Pecorino a l’original)
30 g de formatge parmesà ratllat

Preparació:

Bullir el brócoli en aigua amb sal i quan estigui cuit al dente, retirar-lo. En la mateixa aigua, bullir la pasta.

Picar l’all i en una paella gran, sofregir-lo en l’oli, amb una mica de sal, afegir-hi el brócoli escorregut i sofregir-ho tot junt.

Una vegada cuita la pasta, escórrer-la, afegir-la a la paella i deixar que cogui tot junt un parell de minuts. Afegir-hi els formatges i servir molt calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada