diumenge, 16 de març del 2008

EL PER QUÈ D’AQUEST BLOG

La primera vegada que vaig visitar un blog va ser buscant la recepta dels coulants de xocolata. Vaig anar a parar al blog de la Gemma de bcnmonamour i a partir dels seus enllaços, vaig anar descobrint altres blogs.

La sensació que vaig tenir és que entres en una espiral que et porta a conèixer més i més blogs i ja no pots parar. N’hi ha molts que ja se’t fan familiars, però sempre en descobreixes algun de nou que t’allarga la llista. Això és un no parar!.

També em van interessar altres blogs on la temàtica no només és la gastronomia. Recordo que em vaig guardar l’apunt d’on la Mar de Baixa gastronomia ens feia una crònica dels seus viatges a Irlanda i a Roma.

A partir de la classe de cuina amb la Mireia Carbó, on vaig conèixer algunes i algun dels bloggaires que visito, se’m va començar a despertar el cuquet d’entrar en aquest món de blogs i ara ha arribat el moment.

Amb el Josep, hem decidit fer un blog conjunt, i amb l’ajuda de l’Enric de Samfaina d’arts, ara us el podem presentar.

Aquí parlarem de les coses que ens agraden i que volem compartir amb tothom que el visiti.

Per descomptat, tots hi podeu dir la vostra !

Glòria

11 comentaris:

  1. Eiiiiiiii! Quina il·lusió!!!! Vull vantar-me de ser el primer comentarista del vostre bloc que, no ho dubteu, visitaré assiduament!

    ResponElimina
  2. Enric, moltes gràcies per la visita i espero que trobis interessants els temes que anem tractant.

    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Holaa! Ja som aquí, amb vosaltres per desitar-vos molta sort amb la vostra finestreta al món. Estem àvids dels vostres comentaris tan interessants. Ah! Des d'aquí, també, una forta abraçada a l'Enric.
    Ah! ens oblidàvem: Moltes felicitats, Josep! que passeu un feliç dia de Sant Josep.
    Petons,
    Kike i Txell

    ResponElimina
  4. Gràcies Kike i Txell pel vostre suport. Nosaltres també seguirem entrant per la finestra de casa vostra per a seguir gaudint dels comentaris gastronòmics que feu. Nosaltres d'aquí a una estoneta ens menjarem la crema catalana tal i com pertoca un dia com avui. Fins aviat.

    ResponElimina
  5. Benvinguts a l'apassionant món dels blocs gastronòmics! Ja era hora ;)
    Estic segura que aprendré i gaudiré molt dels vostres articles. Felicitats i endavant!

    ResponElimina
  6. Gemma,

    Moltes gràcies per visitar-nos. Estarem en contacte !.

    Glòria

    ResponElimina
  7. Ei, que no havia vist que vau descobrir alguns dels blogs a partir del meu!

    ResponElimina
  8. Gemma (bcnmonamour)

    Doncs, sí, tu éts la "culpable" que jo hagi remenat tants blogs (en tinc una llista llarga, llarga)i que ara estigui escribint des del nostre, que tot just comença.

    Espero que ens coneguem el 28 a la classe del David Lienas.

    Glòria

    ResponElimina
  9. Moltissimes felicitats i gracies per compartir experiencies,fets,opinions i cultura en general!.Us desitgem uns bons viatges plens d aportacions de qui us visiti.Sou emprenedors,"culturuts",i encara millors amics!!!!UN PETO!
    Albert,Merce,Ona,Laia, i Bet.

    ResponElimina
  10. Albert, Mercè, Ona, Laia i Bet, és un plaer poder compartir aquesta finestra amb vosaltres !. Petonets.

    ResponElimina
  11. Es la primera vegada que entro e aquest bloc, l'he trobat molt interessant no serà l'última vegada que hi entraré, i els enllaços també estan molt bé amb unes receptes que son dignes de treure't el barret felicitats

    ResponElimina