dijous, 17 d’abril del 2008

LAURA SIMÓ a l’Auditori



Quan una bona música i una bona interpretació es fonen, el resultat de l’espectacle acostuma a ser excel•lent.

Això és el que estem convençuts que succeirà el proper divendres 25 d’abril a l’Auditori de Barcelona, on la Laura Simó farà un repàs a la seva trajectòria musical en què, a banda del jazz, s’ha bellugat amb encert en camps tan variats com ara el funk, el blues, el swing o el pop. I és que el bon gust interpretatiu li permet moure’s per tots aquests estils sense decebre mai.

A més de diverses grabacions fetes conjuntament amb altres intèrprets, cal destacar en la seva discografia “The best is yet to come” (1996) grabat en directe a la Sala Jamboree de Barcelona com a Laura Simó Sextet, del qual aquí en teniu una mostra.


L’any 1999 graba “My favourite things”, amb música de pel•lícules i amb l’acompanyament de Joan Vinyals (guitarra) i Horacio Fumero (contrabaix). El 2002 apareix “Senza fine”, grabat en directe a l’Espai de Música i Dansa de la Generalitat, amb l’acompanyament de l’Ensemble de Bellaterra (Big Band) dirigida per l’Eladio Reinón, i l’any 2007 surt al carrer “Laura Simó & Francesc Burrull interpreten Serrat”.

Ha compartit escenari amb músics de gran prestigi com Tete Montoliu, Lucky Guri, Jordi Sabatés, Juan Carlos Calderon i Albert Guinovart.

I per acabar us deixem una altra interpretació, el clàssic de Mancini, Moon River de la pel·lícula Breakfast at Tiffany's.



Esperem que us hagi agradat i, si us animeu, ens trobarem a l’Auditori per a gaudir-ne plegats.

Glòria i Josep

2 comentaris:

  1. L'he vista en directe i m'agrada molt, molt.
    Un dia a la ràdio va explicar que havia fet de "telonera" d'en Ray Charles a Girona i que era, a part d'un músic meravellós, un home encantador. Es veu que, naturalment, portava un cotxàs i xofer i va donar festa al segon per què la Laura el passegés per Girona i n'hi expliqués el paisatge. Tal vegada no us explico res de nou, pero per si de cas.

    ResponElimina
  2. Glòria,

    La veritat és que no coneixíem aquesta anècdota. No tothom pot dir que ha estat "cicerone" del Ray Charles!.

    ResponElimina