Ella ens proposa acompanyar-la amb un saltejat de cireres, però com que encara no és temps de cireres, jo li he posat un rajolinet del coulis de maduixa que ella ens va ensenyar a fer.
Ingredients:
- 200 g de formatge cremós d’untar
- 3 iogurts tipus grec
- 4 cullerades de sucre
- 200 ml de nata per muntar (35% de matèria grassa)
- 100 ml de llet
- 4 fulls de gelatina neutra
Per al coulis de maduixa:
- 250 g de maduixes
- 100 g de sucre
- 100 ml d’aigua
- Unes gotes de suc de llimona
Preparació de la mousse:
Mesurar tots els ingredients.
En un recipient amb aigua freda, remullar els fulls de gelatina fins que s’estovin.
Dins d’un cassó, escalfar la llet. Quan trenqui el bull, fora del foc, afegir-hi els fulls de gelatina escorreguts i el sucre. Remenar-ho per tal que tot quedi dissolt.
En un bol barrejar els iogurts amb el formatge i, amb l’ajut d’un batedor de mà o elèctric, afegir-hi la preparació de la llet.
En un altre bol, semimuntar la nata, molt freda de la nevera, amb l’ajut de la batedora elèctrica de varetes, fins que adquireixi consistència. No ha de quedar gaire muntada, simplement ha de tenir cos.
Amb cura, incorporar-hi la nata a la preparació anterior, remenant de dalt a baix.
Posar la mousse en motllos individuals o en copes i deixar-la a la nevera fins als moment de servir-la.
Coure les maduixes amb l'aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 minuts. Triturar amb la batedora i colar. Reservar a la nevera.
Encara que inicialment sembli que el coulis queda massa líquid, un cop ha estat a la nevera, ja s’espesseix.
.
Amb cura, incorporar-hi la nata a la preparació anterior, remenant de dalt a baix.
Posar la mousse en motllos individuals o en copes i deixar-la a la nevera fins als moment de servir-la.
Preparació del coulis:
Coure les maduixes amb l'aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 minuts. Triturar amb la batedora i colar. Reservar a la nevera.
Encara que inicialment sembli que el coulis queda massa líquid, un cop ha estat a la nevera, ja s’espesseix.
Uau, m'encanta, Glòria!
ResponEliminaNo coneixia la recepta, prenc nota, gràcies per compartir-la!
Petonets per tu i en Josep,
Marina
Si no m'equivoco vaig tenir la sort de provar-lo ja fa un temps i està boníssim i molt fi!Com sempre els postres de la Glòria...una garantía!!A reveure guapa!
ResponEliminaQuin postre més exquisid!! T'ha quedat una presentació molt bonica. Petonets
ResponEliminaMercè V
oHH, ohhh. Tot hi havent sopat, ara me'n menjaria un d'aquest, quina cosa tan bona,delicada i exquisida.
ResponEliminaUna abraçada Glòria.
Me'n vaig a buscar la cullera per menjar-m'ho directament de la pantalla, ja,ja,ja,..
ResponEliminaSempre m'han agradat aquest tipus de "flamets" el formatge i la maduixa fan molt bona parella (igual que vosaltres)
Petons
glória bonissim postre per el arrosset del altre dia, en el méu blog ián duges respostes per les preguntes que en féia el josep, molt grat per tot glória...........paco
ResponEliminaAra mateix canviaria els dos iogurts que he menjat per sopar per una culleradeta d'aquesta mousse! M'encanta!
ResponEliminaCorroboro que aquesta mousse és deliciosa!! I tant combina amb el coulís de maduixes com cireres. Quin goig de plat!!! :)
ResponEliminaPetons!
A mi també m'agrada molt la proposta. Avui és dia de recopilar receptes d'altres blogs i aquesta també me la guardo. M'agrada, m'agrada i m'agrada.
ResponEliminaUna forta abraçada família.
Aquesta la guardo n'agrada la proposta i aquest llibre pel que veig té receptes interesants.
ResponEliminaMuas!
Aquesta mousse l'he feta més d'una vegada perquè sempre triomfa... I amb les maduixes tan bones que ja hi ha al mercat, val lapena fer aquest colís.
ResponEliminaAinnnnns!!! com necesito aquest llibre!!!! Mentrestant vaig copiant el que poseu vosaltres!Uns postres boníssims!
ResponEliminaPetonets
No ho he provat mai, però hi penso posar solució ben aviat, perquè té una pintassa...
ResponEliminaPetons macos!
Fa poquet que el vaig fer i ens va agradar molt. La propera vegada hi afegiré el colís. Jo hi vaig posar una miqueta de melmelada de cirera per donar color.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ha de ser unes postres molt fines de paladar. I sa, perquè porten iogurt i formatge, en lloc de tot nata.
ResponEliminaHo provaré de fer. Records parella !
Marina,
ResponEliminaAra ja la coneixes i com que és ben fàcil de fer, si t'agrada la repetiràs!.
Mercè,
Sí, senyora!, aquestes van ser les postres d'un dinar amb vosaltres. Recordes que la Laia pràcticament "es bevia" el coulis?
Mercè V,
És finíssim i molt suau, i ara, fresquet, ja ve de gust.
Carme,
Doncs ja saps, després de sopar, les postres!.
Dolors,
Tan de bo es pogués fer això de traspassar la pantalla, eh?. Jo també ho faria amb els teus plats!.
Hola Gloria i Josep.
ResponEliminaFeia temps que no passejaba per la vostra casona.
Aquestes postres m'agraden i lo practicas que son de fer.
Molts petonets.
No sé que faríem sense ella, la nostra Mireia, la més gran del món, la millor, la incomparable. Quin goig conéixer-la i quin goig poder veure la seva recepta en el Cafè de Nit, el millor cafè on passar-hi hores felices. Petons amics.
ResponEliminaPaco,
ResponEliminaDesprés de l'arròs del senyoret, encara us queda un foradet per a les postres?.
Margarida,
Fet!
Mercè,
A la propera, el faré amb la salsa de cireres, ha de quedar molt bé!.
Gemma,
M'agrada això de dedicar un dia a recopilar receptes d'altres blocs, je, je.
Gemma,
Aquest llibre pot ser una proposta per a Sant Jordi!.
Gemma,
I val la pena fer-ne més, per tenir-lo uns quants dies a la nevera i anar-lo fent servir.
Maria,
Regala-te'l per Sant Jordi, val la pena!.
Maragda,
ResponEliminaÉs bona, bona, bona!!!!
Dolça,
Bona idea, posar-hi melmelada, també ha de quedar bo.
Maria,
I si encara el volem més sa, podem fer servir desnatats, encara que un dia és un dia!.
Tere,
M'agrada veure't per aquí. Tens raó, són unes postres fàcils de fer i molt resultones.
Parella,
Tots els elogis cap a la Mireia són pocs, eh?. I nosaltres encantats que passeu pel nostre cafè. Fins aviat.
Una abraçada a tothom
M'encanten els iogurts i aquesta mousse es per crear adicció...
ResponEliminaUna abraçada
Una recepta deliciosa de iogurt i formatge amb maduixes, i que t`ha quedat de luxe.
ResponEliminaPetons
M'apunto aquesta recepta que té una pinta increible...i amb el coulis de maduixes ja deu ser èxit total!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Caram, Glòria!!! Aquestes postres t'han quedat de restaurant de cinc forquilles!!! Salutacions
ResponEliminaHola!! una bona recepta ara que comencen les caloretes i que les maduixes estan al seu punt!!
ResponElimina