divendres, 13 d’agost del 2010

BLOCAIRES A LA RADIO

Aquest matí, la Gemma i jo hem tingut el privilegi de poder compartir el programa de COMRàdio La cuina de Carbó que la Mireia Carbó condueix durant aquests mesos d’estiu.

Val a dir que quan la Mireia em va trucar per proposar-me anar a parlar de blocs, em va fer molta il•lusió i alhora, uns certs nervis per allò de pensar que hi hauria molta gent escoltant-nos. Ens equivocarem?, ens quedarem en blanc?. Ja se sap que hi ha programes que en clau d’humor es dediquen a recopilar les pífies dels altres programes de ràdio, i no ens agradaria que s’haguessin de fixar en nosaltres!. Però no ha passat res d’això, al contrari, una vegada hem començat, ens hem sentit com a casa, al costat de la Mireia tot ha estat molt fàcil.

Hem parlat de blocs, de les nostres experiències, de les nostres receptes, de com varem començar amb el bloc, de quina és la recepta més visitada, de com a partir dels blocs ens hem conegut personalment tota una colla de blocaires que ens hem fet amics... I com que el programa d’avui anava de “desastres a la cuina”, nosaltres també hem explicat el nostre. I la Mireia també ens ha explicat el seu, eh?.

A més, hem pogut tastar unes tartaletes que la Gemma ha fet seguint la recepta de ganache que el Lluís Estrada Canal, de la Pastisseria Canal, va donar en una altra edició del programa. Eren delicioses!

Si voleu escoltar el programa d’avui, aquí teniu l’enllaç. Nosaltres parlem a partir del minut 18.

Gràcies per tot, Mireia, i fins aviat!
.

13 comentaris:

  1. L'he mig escoltat, però no he arribat fins on vosaltres parleu. Quina il·lusió!!! És clar que us ho mereixeu, i tant!!! Demà, amb més tranquil·litat, us escoltaré. Enhorabona!!! Em fa molt content que es fixen amb els vostres magnífics blogs. Això és només el començament, segur. Besades

    ResponElimina
  2. Enhorabona, quina il·lusió, no? Segur que no sortireu a les pífies!!! Em sap greu, però no he pogut escoltar cap programa de la Mireia, a veure si demà tinc una estoneta i u escolto a vosaltres. Felicitats!!!

    ResponElimina
  3. Com ja us he dit,ha estat molt fresca i molt clara la vostra participació al programa. Hi ha hagut un moment que m'he pensat que no diríeu mai el nom del blog!...però finalment s'ha dit.Ens ha fet una il.lusió especial que felicitessis la Bet en directe!Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Us he escoltat!!! heu estat molt naturals i molt simpàtiques, ja se sap amb la Mireia és molt fàcil, oi?
    Felicitats a les dues!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. a ver si a la tercera va la vencida, glória anoche sobre las once y media estuve escuchandoos por la radio, puse dos comentarios y ninguno salió, a lo que iba, las artistas siempre sereis artistas donde os pongais, la entrevista salió perfecta, y ya sé que, eres "especialista" en ous explotats y que la carbó explicó que la música en tu blog la pone tu churri, digo esto para que veas que sí os he escuchado, felicidades glória.......abraçades per tu y el josep.......paco

    ResponElimina
  6. Va ser genial, m'ho vaig passar super bé!
    Quan hi tornem a anar? ;)

    ResponElimina
  7. Hola!! Ara sí que l'he escoltada sencera, l'entrevista. Fantàstica!!! Heu quedat beníssim!!! A més, la Carbó és genial. M'encanta aquest programa. Ara que veig que es pot escoltar per Internet, faré per escoltar-lo així que puga. Salutacions.

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt escoltar-vos i com parlavau d'aquella primera trobada, m'ho he passat molt bé sempre que he vingut amb vosaltres a alguna classe, espero repetir aviat.
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  9. Francesc,

    Així va quedar bé?. Uf, quins descans!. La veritat és que una mica de nervis hi eren, però una vegada va començar, ja ens varem relaxar, era una conversa entre amigues.

    Cristina,

    L'avantatge és que aquests programes es poden recuperar per internet i a estonetes, anar-los escoltant!. A veure si tens uns minuts per a nosaltres, je, je.

    Mercè,

    Sempre preparen un guió per al programa, però després la Mireia segueix al seu aire, que és com surten les coses millor i més espontànies, així que xerrant xerrant, fins a la meitat no hi va caure que no havia dit el nom dels blocs!. Em va agradar felicitar la Bet per ràdio, això no és pot fer cada dia!.

    MaryLou,

    Moltes gràcies!. Volíem quedar molt bé i representar molt bé els i les blocaires!.

    Paco,

    Em fa molta il·lusió que ens hagis escoltat!. El desastre dels ous explotats s'havia d'explicar! A més de divertit, ara que ja han passat anys, serveix per advertir que tothom vigili!.

    Gemma,

    Jo també m'ho vaig passar molt bé!. Se'm va fer curt i tot!. Ja li varem dir a la Mireia "quan tornem", oi?. I les tartaletes de ganache, boníssíssimes !!!!. I si no, que li preguntin a la Mireia!.

    Ester,

    Gràcies per escoltar-nos!. I tant que varem parlar de la primera trobada!. Recordo que tothom arribava i anava dient el nom del seu bloc, menys l'Eva i jo, ara que, amb el temps, totes dues varem caure!. Molts petons a la Lara i a veure si ens veiem aviat!.

    Marta,

    Mooooooltes gràcies!. Va ser un plaer compartir aquella estona amb la Mireia a la COM.

    Una abraçada per a tothom

    ResponElimina
  10. que bé escoltar a gent que coneguda per la radio! Si ara seu famosas, oi? jajaja
    feliçitas que s'ha escoltat com si ho (hicieseis) de tota la vida. Molt bé.
    una abraçada
    astrid

    ResponElimina
  11. Astrid,

    Moltes gràcies!. Va anar molt bé, després de passar una mica de nervis, je, je.

    Ara mateix estem fent maletes perquè demà marxem a la Vall de Baztán i des d'allà, farem alguna excursió cap a la teva estimada Donostia, com fem sempre que anem cap a aquelles terres.

    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Acabo d'arribar de vacances i veig que m'ho he perdut en directe, ho escoltaré en diferit, això promet!

    ResponElimina