dissabte, 27 de novembre de 2010

FIDEUS XINESOS

Un altre plat de dieta però que no ho sembla. El menú que em va proposar la Rosa Maria era: spaghettis amb verdures i gambes, musclos al vapor i una  peça de fruita. Diríeu que aquest menú és de dieta?. És una forma de menjar sana i equilibrada que alhora ajuda a perdre pes.

Ingredients:

-       Fideus xinesos a l’ou
-       Espàrrecs
-       Una barreja de bolets
-       Gambetes
-       Sal
-       Oli

Preparació:

Netejar els bolets com es tingui costum de fer-ho, és a dir, amb més o menys aigua, raspallant, amb un drap humit... això va a gust del consumidor. Tallar-los a trossos i saltejar-los en una paella amb una mica d’oli, i a foc ben fort, per tal que treguin l’aigua.

Netejar els espàrrecs i saltejar-los en una altra paella. Jo els “enganyo” una mica i hi poso una mica d’aigua al principi perquè es comencin a coure i no agafin massa oli i quan ja són una mica cuits, hi afegeixo l’oli, per acabar de saltejar-los. Afegir-hi les gambetes també saltejades.

Bullir els fideus xinesos durant 4 minuts, escorre’ls i abocar-los a la paella on tenim els saltejats.

30 comentaris:

  1. Ei! Cafetersssssss!!

    Que no us passo massa a visitar però aquest fideus si que me'ls cruspiria ràpid.

    Una abraçada ;))

    ResponElimina
  2. Hi ha tantes opcions de plats magnífics i que ajuden a tenir una dieta equilibrada que molts es quedarien sorpresos. Aquests fideus tenen una pinta espectacular, de debó! amb els espàrrecs i els bolets...
    Me'ls apunto per fer-me'ls entre setmana, jeje, nyam!

    ResponElimina
  3. Hola Glória, buenísimo plato yo lo preparo péro mucho mas sencillo, cuezo espagettis, hago a la plancha champiñones laminados y yá en el plato le pongo orégano y un buén chorreón de aceite de oliva virgen, péro tu plato insisto, debe de saber a Glòria nunca mejor dicho.........saludos paco

    ResponElimina
  4. Uns fideus molt saludables i gustosos, me'ls apunto
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  5. Molt bons!!! i si són de dieta molt millor!!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Els fideus xinesos són molt gustosos, i amb aquesta barreja... potser que em passi a la dieta!...Un plat molt bo que em menjaria ben de gust i "tranquila" per les calories...Un petonet.

    ResponElimina
  7. La teva dieta m'agrada moltíssim!! estem acostumats a les dietes de verdureta bullida i un segon a la planxa que fan uns àpats tan avorrits, amb imaginació es poden fer dietes molt variades

    ResponElimina
  8. Mai els he tastat, els fideus xinesos. Però aquest és un plat saludable i molt bo. No sé perquè en diuen "de règim", si hauria de ser el menjar normal de tothom!!!

    ResponElimina
  9. ¿DONDE SE COMPRAN LOS FIDEOS CHINOS?, SON DE TRIGO, DE SOJA O DE ARROZ.
    GRACIAS POR LA RESPUESTA

    ResponElimina
  10. Quina dieta mes guay....
    Així, no fa mandra fer dieta.
    Petons

    ResponElimina
  11. coi! amb aquests plats, qualsevol fa règim, oi? avui he entrat en un super oriental i he comprat, entre d'altres coses, unes tallarines d'indonèsia, que en realitat tenen el mateix aspecte que aquests fideus xinesos, i segurament acabaran al wok amb un saltejat de bolets i verdures com aquest, ja sabeu que m'encanten.
    una abraçada

    ResponElimina
  12. La veritat es que aquests tipus de plat m'encanten, son sans i deliciosos.

    Aquesta me l'apunto

    petons

    Ara

    ResponElimina
  13. M'encanta la pasta feta a l'estil oriental i tu l'has brodat! Ningú diria que aquests fideus són de dieta... potser que li demani a Menja Sa que em passi els menús, que són realment deliciosos ;)

    ResponElimina
  14. Em sembla que m'apunto a aquesta dieta, amb el que m'agraden els fideus xinesos!! Tenen una pinta fantàstica :)
    Petons!
    Sandra i Xavi

    ResponElimina
  15. Hola Gloria
    No sabia que con este plato se puede peder peso,yo lo hago algunas veces casi igual y todo al WoK y el resultado es muy bueno.Cuando lo vuelva a hacer me sentire mejor al saber que encima es de dieta.
    Con platos asi no es un problema hacer dieta
    petons
    miquel

    ResponElimina
  16. Plat ideal per fer al wok!! Però vec que encara feu servir la paella!!!...tenen una pinta excepcional...i en lloc de sal, una culleradeta de soja!!!mmmm
    Ptnts
    M

    ResponElimina
  17. Anna,

    Ens alegra saber de vosaltres!. I si t'han agradat aquests fideus, encara més!.

    Helena,

    I tant, el secret està en saber combinar els aliments per mantenir una alimentació sana i equilibrada i això no vol dir plats avorrits. Aquests fideus en són una mostra, a més, poden ser de carmanyola i tot!.

    Paco,

    Saps que m'ha agradat molt el teu suggeriment?. Sobretot amb oli d'oliva verge, això sí!.

    Ester,

    Ara que s'acosta l'hora de dinar, me'n menjaria un altre plat, llàstima que es van acabar ahir, je, je.

    Maria,

    Permesos a la dieta, amb les combinacions adequades per no tenir "càrrecs de consciència"!.

    ResponElimina
  18. Mercè,
    Això és el que faig jo, fer la dieta totalment "tranquil·la", je, je. No és gens avorrida, ja ho veus, amb plats així...

    Cristina,

    Aquest plat és un exemple, però hi ha plats ben atractius, com una pizza amb bolets, compensant una mica per altra costat, i llestos!.

    Margarida,

    És veritat, tal com diu la Rosa Maria, és menjar sa, el que passa és que no sempre fem una alimentació saludable 100% i les conseqüències ja se sap quines són: quilos amunt fins que diem PROU!.

    Anònim,

    Los fideos chinos que yo utilicé son de trigo y los puedes comprar en el supermercado. Yo los compré en CAPRABO - EROSKI.

    Isabel,

    I tant que no fa mandra, saludable, saborós i la bàscula avall, poc a poc i anar fent!.

    ResponElimina
  19. Manel,

    A mi també m'agraden aquests plats d'inspiració oriental i fets en el wok queden molt bons, i tu hi tens la mà trencada, eh?

    Ara,

    Un plat sa, saborós i gens complicat. Ho té tot!

    Gemma,

    La Rosa Maria proposa uns menús molt atractius per no avorrir-nos i perdre la paciència fent dieta, per tant, si un dia n'has de fer... no ho dubtis, je, je.

    Sandra i Xavi,

    I el que tenen de bo aquests plats és que encara que formin part d'una dieta, els de casa també en poden menjar, i ben a gust!.

    Miquel,

    Però vigila què hi ha de segon plat i per postres, eh?. Que tot ha d'estar relacionat, aquest plat sol no funciona, je, je.

    Marta,

    Vaig saltejar els bolets en una paella per treure l'aigua i la verdura en una altra, per poder fer-ho a l'hora i anar més depressa, amb el wok es tarda més, fent primer una cosa i després l'altra, però el faig servir, eh?. Però segur que no tant com tu, je, je.

    ResponElimina
  20. Si són tan bons com el que aparenta a la fotografia em sembla que vinc disparat. Glòria, té una pinsta sensacional.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  21. Aquests fideus han d' estar per llepar-se els dits, amb les verduretes i les gambetes... una dieta ben equilibrada i amb plats així segur que és fàcil de seguir.

    ResponElimina
  22. jo no dic mai que no a un plat de bona pasta, els que fins ara coneixia "de règim", eren més aviat ensupits ... però aquest, és de menú de nit de Nadal ... formidable!!..
    Una abraçáda

    ResponElimina
  23. M'apunto a una dieta com aquesta, que bons han de ser, em sembla que començo demà mateix, som dilluns i és un bon dia!

    ResponElimina
  24. Hola,
    Els fideus xinesos m’agraden amb tot, fins i tot me’ls menjo només bullits i amb salsa de soja. Amb els bolets i les gambes, sa i ben bo, no es pot demanar més..

    ResponElimina
  25. crec que m'ahuré de posar en contacte amb aquesta dietista...pq els menús que fa són senzillament deliciosos i per no avorrir-se!!!! La pregunta és: funciona? jejeje!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  26. Tota la raó Glòria, ningú diria que són uns fideus de dieta! M'encanten els fideus xinesos i tu els has materialitzat impecablement!
    Petons!

    ResponElimina
  27. Hola Glòria, guapa!
    Aquesta recepta és exquisita i si alhora fem dieta, ja estic prenent nota! ;) Fantàstic! Gràcies per compartir-los!
    Petonets per tu i en Josep!
    Feliç setmana :)
    Marina

    ResponElimina
  28. Manel,

    En aquest cas, la foto fa justícia al plat!

    Anna,

    Quasi podria ser un plat únic: hidrats, verduretes i proteïna.

    Alfons,

    Aquests fideus no són gens ensopits i és veritat que podrien ser menú de festa.

    Ma Àngels,

    Jo vaig començar en dilluns a fer dieta, je, je.

    ResponElimina
  29. Visca el regim¡¡¡¡¡ amb aquets plats qui no el fa, tindrem de parlar amb la Rosa Maria
    Petons

    ResponElimina
  30. Eri,

    Bullits, amb salsa de soja i amb shitakes... boníssims!.

    Eva,

    I tant que funciona!!!. Jo vaig començar a finals de juliol i en quatre mesos, amb dues setmanes de vacances pel mig (una mica de relaxament en la dieta, però no gaire) he perdut sis quilos. Què et sembla?.

    Mercè,

    Així, acompanyats de verdures, m'agraden molt i a més, es fan en un tres i no res!

    Marina,

    Amb plats així, és fàcil fer bondat!.

    Sion,

    Amb aquesta dieta, és ben bé que ha funcionat el "boca orella", perquè jo vaig veure els resultats del Josep Àngel i em va animar!.

    ResponElimina