dilluns, 20 de desembre de 2010

MINI TRUITES

Durant les properes festes segur que farem un àpat o altre a base de pica-pica i aquestes mini truites són una bona opció.


L’únic secret que tenen és que estan fetes amb motlles de silicona i cuites al forn durant uns 10 o 15 minuts, fins que l’ou quedi quallat, però vigilant que no es ressequi. A més de quedar boniques, són més lleugeres.



Es poden fer del que més agradi, aquestes són de d’espàrrecs i gambes, de  carxofa i la clàssica de patates.

Poseu-hi imaginació i que vagi de gust !.

22 comentaris:

  1. M'agrada aquesta proposta, me l'apunto

    ResponElimina
  2. Que bones!!! I al fer-les al forn amb motlles t'estalvies la feina de la paella! a més en format individual és un èxit segur!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  3. Una proposta molt bona i original... i fàcil! Que ja va bé amb la feinada que tenim! Merci Glòria ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina manera de fer les truites més diferent, no ho he provat mai, m'ho apunto ràpidament, les vull provar!

    ResponElimina
  5. Carai noia ...!!!!
    Aquesta opció truitera no la sabiem a casa...
    i mira k en aquest tema som expertesssssss !!!!!!
    jajajaja.
    T' aseguro que seran provades... jajajaj

    ResponElimina
  6. Motl bona proposta.
    Bon NADAL parella
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  7. M'encanta!! Adoro les truites i aquestes mini són com una llepolía personal hehehe.
    Aprofito per a desitjar-vos unes molt bones festes parella!! :D

    ResponElimina
  8. Hola Gloria i Josep!!
    Es molt practic, jo moltes vegades fins i tot faig la truita de patates de sempre.
    Bones Festes!!!
    Tere i Joan

    ResponElimina
  9. Quina bona idea, segur que tenen molt d'exit.

    petons

    ARa

    ResponElimina
  10. Caram! Quina bona idea... una molt bona opció pels pica-pica d’aquests dies. Les tres propostes són perfectes. Petons,

    ResponElimina
  11. Una proposta fantàstica, queda un assortit ben original, bo i molt vistós. A més super pràctic, ja que en fer-se al forn no has d'estar vigilant el foc a l'últim moment quan arriben els convidats ;)
    Idea apuntada!

    ResponElimina
  12. jo també me les apunto. Molt millor així que la truita tallada a troços, més vistós i higiènic. La de carxofa,mmmm
    Gràcies.

    ResponElimina
  13. Molt bona idea per als entrants!! m'agrada molt, cauran aquestes festes!
    Petonets

    ResponElimina
  14. Nosaltres a casa també en fem ja que el meu fill gran es un "obsés" de les truites, encara que les faig amb unes paelletes petites com de joguina
    Bones Festes

    ResponElimina
  15. Glòria,
    Una proposta ben original. Gràcies per la idea.
    Els meus millors desitjos.

    ResponElimina
  16. UNA MOLT BONA IDEA!, sana, suau i vistosa. Una abraçada i petonets de formigueta!!!

    ResponElimina
  17. I sempre queda més ben presentat que no pas fent-ne una de grossa i tallar-la a bocins.

    Jo en posaria també una de carbassó, que junt amb la de carxofa són les que més m'agraden.

    Bones Festes i que tingueu un millor Any!

    Petons

    ResponElimina
  18. Per aquestes FESTES.
    Genial¡¡¡¡¡¡

    Petons

    ResponElimina
  19. Una gran diversitat i per igual delicioses mini truites!! ideals per entrar a menjar en aquests dies!!
    Desitjo que passeu unes bones festes i un molt Bon Nadal!!
    Un petó enorme

    ResponElimina
  20. Que tal nois??!!! ja torno a ser per aquí, intentant posar-me al dia amb tots vosaltres!...
    Aquestes mini truites son d'allò més originals, per preparar un bon pica-pica aquestes festes!
    Bon Nadal!
    petonets!

    ResponElimina
  21. Ara que tinc una mica de temps puc assaborir el vostre blog amb una certa tranquil·litat. Aquesta recepta de les truitetes la trobe encertadíssima i molt abellidora. Ets una artista, Glòria!!!

    ResponElimina
  22. Ei, quina bona pinta!!! Llàstima que les he descobert una mica tard. Me les apunto per fer de pica-pica dissabte, que tenim convidats per fer intercanvi de regalets de reis.
    Moltes gràcies per la idea, nois!

    ResponElimina