Per a aquestes festes,
volia un segon plat lleuger perquè, segur que també us ha passat a vosaltres, després
de l’aperitiu i del primer plat, arribem al segon plat sense massa gana. Per
tant, agafant com a referència una recepta del llibre Webos Fritos, recetas y
momentos, de la Su, vaig fer aquest lluç amb cloïsses i llagostins, que va
resultar força saborós i encara ens va permetre guardar-nos un raconet per als
torrons i les neules.
Un lluç de 1,5 kg
18 llagostins
600 g de cloïsses
2 grans d’all
1 ceba
Julivert
½ got de vi blanc
2 gots de fumet de peix
1 culleradeta de farina
Oli
Sal
Preparació:
Picar la ceba i l’all i
sofregir-ho en una paella amb oli. Afegir-hi la culleradeta de farina i remenar
bé fins que no quedi cap grumoll. Afegir-hi el vi blanc i les cloïsses i
deixar-les al foc fins que s’obrin. Afegir el fumet i les supremes de lluç,
prèviament salades.
Quan el lluç estigui
quasi fet, afegir-hi els llagostins pelats i coure-ho tot junt fins que els
llagostins s’hagin fet. Finalment, afegir-hi el julivert picat.
Amb aquest darrer apunt d’enguany,
volem desitjar-vos el millor per a l’any 2012!.
Molt bon any a vosaltres també, aquest peix és una manera perfecta d'acabar l'any.
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Oh, que bo!! Em menjava un bon plat ara mateix, quina gana. Us desitjo un Bon any 2012 nois. Una forta abraçada!!
ResponEliminaNúria
Carai, com us cuideu! Tens raó, de segon, per Nadal, res millor que un bon llucet!! Té molt bona pinta... bon any nou!
ResponEliminaRealment és una molt bona idea, un plat ben festiu i alhora lleuger... això s'agraeix! una forta abraçada i que tingueu una bona entrada d'any! :)
ResponEliminaAquesta és la mena de receptes que m'agraden!, de peix, lleuger, saborosíssim... Un bon àpat!. No us desitjo res pel 2012 perquè ja ho faré en persona JUST AL MOMENT!!! ja,ja.
ResponEliminaAquest plat és un segon fantàstic per quedar bé en tots els sentits! Boníssim!!
ResponEliminaQue comenceu l'any d'una manera fantàstica!!
Petonets
Sandra
bon any nou, parella, que pogueu seguir cuinant i gaudint de l'òpera tant o més que aquest 2011.
ResponEliminauna abraçada!
Boníssim!!!! molt bon any també per a vosaltres!!
ResponEliminaUna abraçada
Molt bo !!!!!! Molt Bon Any també per vosaltres
ResponEliminaMolts petons
Una fòrmula intel•ligent per arribar a les postres.
ResponEliminaUna abraçada
Es curiós com els llagostins em fan 'festa' i trobo molt encertat aquest plat per al Nadal :)))
ResponEliminaBON ANY!!
com m'agraden aquets guisats....
ResponEliminaFeliç 2012
Hola!!!
ResponEliminaM'encanta el teu plat, jo en faig un semblant però amb rap, ja us passaré la recepta. Us desitjo un bon any 2012.
Quina recepta més bona!!! Me l'apunte per a una ocasió de festa. Ara no podria, amb tant de menjar aquests dies. Salutacions i bon any nou.
ResponElimina