diumenge, 15 de juliol de 2012

BATUT DE CIRERES


La proposta que la Sandra i el Xavi (Els fogons de la Bordeta) i la Marina (Xocolata desfeta) ens van fer per a la recepta del 15 d’aquest mes de juliol és ben atractiva per a mi, perquè les cireres són una de les fruites que més m’agraden. I com que en dies de calor venen de gust coses fresquetes, la meva aportació és aquest batut de cireres, que a més de bo, queda molt bonic, amb el color rosat que li donen les cireres.

Ingredients per a 4 persones:

100 ml de llet
400 g de gelat de vainilla
100 g de cireres

Preparació:

Treure el pinyol de les cireres i posar-les al got de la batedora. Afegir-hi la llet i el gelat i batre-ho tot junt fins aconseguir una mescla ben fina i de textura escumosa. Posar-hi una canyeta i xarrup a xarrup, assaborir-lo fins la darrera gota!.


18 comentaris:

  1. Aquest batut caurà una tarda aquesta setmana, té una pinta deliciosa i un coloret d'allò més temptador!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els batuts "fan estiu", oi?. Quan era petita sempre en demanava quan anàvem a prendre alguna cosa amb la família, així que a més, són entranyables per a mi.

      Elimina
  2. Dons de cireres no l'he fet mai, un batut...apunta't queda...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Sí, eh?. Està tan fresquet que fins i tot "sua" el got!

      Elimina
  4. Això, això... no deixar res que està boníssim! PEtons

    ResponElimina
  5. Ideal per un bon berenar!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, per a berenar és com més m'agraden els batuts!

      Elimina
  6. molt bo i refrescant i xarrup a xarrup
    bona setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Boníssim!. I també es pot variar el gelat, o de vainilla, o de nata, o de iogurt, em sembla que repetiré!

      Elimina
  7. no n'he fet mai i tens tota la raó, quin color més bonic que queda! Això del gelat de vainilla afegit a la llet s'ha de provar, que deu ser una delícia! Bona proposta, Glòria! Me l'apunto per ben aviat. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. El batut de vainilla és un clàssic, i com a base de batut amb fruites, va molt bé. És una autèntica llaminadura!

      Elimina
  8. Me gusta la mezcla con el helado de vainilla. Tiene que estar buenísimo.

    ResponElimina
  9. Fantàstic, ara mateix tinc una calor a sobre que no me la aguanto i veient aquest batut... ayomá!

    ResponElimina
  10. Un batut tan refrescant i amb sabor de cirera m'aniria tan bé...

    ResponElimina
  11. Lo que me para es quitar el hueso ¿Noo venden cerezas sin hueso?

    ResponElimina