dissabte, 28 de febrer del 2009

NOVA CLASSE AMB LA MIREIA CARBÓ

El dijous, un grup de blocaires varem tenir ocasió d’assistir a una altra classe amb la Mireia Carbó, al Club Social Eroski – Caprabo. Aquesta vegada hi havia moltes cares noves, però com que jo vaig arribar una mica justa de temps, no vaig poder conèixer les noves incorporacions. Segur que hi haurà una nova ocasió.


En aquesta classe, la Mireia ens va ensenyar a fer les receptes següents: pasta amb verduretes orientals, timbal d’espinacs amb tres formatges i “turment” de xocolata.

Tot sovint la Mireia ens ensenya receptes polivalents, i en cas, la recepta de les verduretes ho és al 100%. Es tracta d’unes verduretes cuites a dauets en una salseta de soja i un cop llestes, s’hi pot afegir pasta, arròs, cous cous, llegums, menjar-les soles... Fins i tot ens va donar l’opció de congelar-les en petits recipients per tenir-les sempre a punt per quan es necessitin.

La segona recepta era un pastisset amb un resultat molt vistós i espectacular, es tractava de folrar un motlle amb pebrots del piquillo i a dins disposar una crema feta amb els espinacs i els formatges. Ben segur que ha de ser deliciós, perquè la presentació ja és força atractiva.

I com a tercera recepta, una dedicada als xocoaddictes. La Mireia ens va fer la broma que es diu “turment” no per la dificultat de preparar-la, que no n’hi ha, sinó perquè es fa difícil no menjar-s’ho. Es tracta d’una capa de pa de pessic de xocolata, que queda amb una textura una mica humida, i a sobre una “quenelle” de mousse de xocolata. Varem tastar el pa de pessic i era senzillament deliciós.

Com que bona part de les persones assistents a la classe érem blocaires, la Mireia, amb el seu sentit de l’humor i amb la seva complicitat, en alguna ocasió deia: “Ai, això no ho dic, perquè si no, després, algú escriurà: “la Mireia ha dit...”.

En resum, varem compartir un parell llarg d’hores amb la Mireia, ens ho varem passar molt bé, varem fer la foto corresponent (gràcies Patrícia una vegada més per la teva paciència) i ja estem disposats a tornar-hi!

24 comentaris:

  1. Quina enveja que em feu, per a mi ssistir a aquestes classes és una teràpia genial, a veure quan hi puc tornar a anar???
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  2. Doncs si, enveja, per problemes domèstics no vaig poder venir...

    ResponElimina
  3. Que bé s'ho passeu. I quin goig fan aquestes receptes. Salut!!!!

    ResponElimina
  4. Quina enveja! Aquesta vegada no hi he pogut anar...segur que com sempre va ser una classe molt divertida i profitosa. Gràcies per la crònica!

    ResponElimina
  5. Jolinesssss per "boba" m'ho vaig perdre!!

    Entre que no sabia com aclarir lo de la calçotada i que ja tenia hora per anar a l'ITV del cotxe em vaig quedar sense classe!

    Però em l'experiencià ja no em passarà més pq a partir d'ara primer sóc jo i després el que vingui.

    Tons

    P.D: ens posareu la recepta de les postres ·turment· pq fan una pinta...

    ResponElimina
  6. Glòria i Josep, ja trobava a faltar la crònica! ;) jeje Que bé! A veure si algú de vosaltres fa el turment ben aviat! Que amb el nom ja em diu que no m'hi podré resistir! :D
    Petons!

    ResponElimina
  7. Va ser una classe genial, com sempre. Aquest cop em va encantar la mousse de xocolata, diferent a la que té al llibre i una mica més complicada, que ja està bé que faci receptes més difícils, oi?
    Feia temps que no reia tan amb les seves bromes i anècdotes, amb la Txell ens vam passar la classe rient.
    Je je je... genial el comentari que feu sobre la complicitat de la Mireia amb els blocaires del públic, és ben veritat que ho va dir ;)

    ResponElimina
  8. Ohhhhhhh...que bones les receptes que va fer!!! El turment fa una pinta....a veure qui és el primer que el fa! ;)
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  9. Ja he fet les receptes pero no tinc temps de posarles, a veure si ara en una estona puc.
    Va ser una clase estupenda, la primera pero amb ganes de repetir. Es estupenda.

    El meu nou lloc:
    http://bonprofitbcn.blogspot.com/

    ResponElimina
  10. Ester,

    A veure si a la propera t'ho pots combinar i pots venir una altra vegada.

    Sara Maria,

    Espero que ja tinguis sol·lucionats els problemes domèstics i ja ens veurem a la propera.

    Olles,

    Ja ho crec que ens ho passem bé, procurem aprofitar al màxim aquestes classes i alhora passem una bona estona.

    Anna,

    A veure si ens trobem a la propera. Varem riure molt com sempre, amb el sentit de l'humor de la Mireia.

    Anna,

    Sempre hi ha un ordre de prioritats i l'ITV és l'ITV, si no, el cotxe pot donar sorpreses. A veure si ens veiem a la propera i segur que un o altre farà les postres de xocolata.

    Mercè,

    Veig que la recepta de les postres de xocolata ha cridat l'atenció. Suposo que algú la farà, si no, ja us l'escriuré perquè la pogueu fer, valia la pena i el pa de pessic era ben bo!.

    Gemma,

    La mousse, encara que sigui una mica més difícil, segur que sortirà bé, perquè ho va explicar molt bé. A mi em va agradar la manera de presentar-la en forma de "quenelle".

    La Mireia sempre ens fa passar una bona estona i nosaltres sempre disposats a passar-nos-ho bé!.

    Eva,

    Segur que aviat trobarem el "turment" en algun bloc, si no, encara que jo no hagi tingut temps de fer-lo, l'escriuré perquè el tingueu a punt de fer-lo.

    Marisabel,

    Com que vaig arribar justa de temps, no vaig poder conèixer les cares noves del grup, per tant, espero que a la propera ens poguem conèixer. Com que dius que ja has fet les receptes, quan tinguis un moment, si us plau, penja el "turment", ja veus que ha despertat molta expectació. Ara vaig a visitar el teu bloc, que no el coneixia.

    Una abraçada per a tothom

    ResponElimina
  11. haig de reconèixer que alguna altra classe que havia anat de la mireia no m'havia agradat gaire perque feia coses massa senzilles i evidents, en canvi aquest dia crec que, tot i seguir la seva línia, ens va oferir receptes amb més possibililtats per fer coses diferents i una mica més elaborades.
    i la veritat és que ho fa amb molta gràcia i hi ha gent que no para de riure tota l'estona.

    ResponElimina
  12. Ja he fet les receptes pero no tinc temps de posarles, a veure si ara en una estona puc.
    Va ser una clase estupenda, la primera pero amb ganes de repetir. Es estupenda.

    El meu nou lloc:
    http://bonprofitbcn.blogspot.com/

    ResponElimina
  13. Manel hi eres ? no vaig coneixa a ningú nomes a la Gema, al Kike i la Txell. Teniam una mica de presa així que unaltre cop será.
    He tret l'altre entrada perquè no sortia be l'enllaç

    ResponElimina
  14. La verdad es que fué una clase muy amena y entretenida se pasó un rato muy agradable,no conocía a la Mireia Carbó, me ha sorprendido muy gratamente,y ese tormento que nos hizo que rico estaba.
    Isabel que rápida has sido...

    ResponElimina
  15. A mi, com molt bé sabeu, em sap greu que per les qüestions d'horari no hi pugui anar. Jo m'ho he passat sempre molt bé amb la Mireia: és didàctica i, a la vegada, divertida, però també molt pràctica, i aquest tipus de cuina que ella ensenya trobo que és molt vàlida pel ritme de vida que portem.

    ResponElimina
  16. Va ser una classe molt divertida, i les receptes estaven molt bé. Llàstima que no em vaig poder quedar per le fotografia del grup però s'havia fet molt tard i l'endemà em tenia que llevar molt d`hora.
    Petonets!

    ResponElimina
  17. Bonics, és un plaer anar a classe amb tots vosaltres i la Mireia és la millor!!! a part d'aprendre receptes bones, riem, i ens retrobem amb els amics. Genial.
    petons.

    ResponElimina
  18. Que be us ho vau passar.. Me n'alegro molt i fins la propera...

    ResponElimina
  19. I què bé que ens ho vam passar... a part d'aprendre uns plats senzills però resultons.
    Un petó i fins la propera!

    ResponElimina
  20. Els problemes domèstics estan en vies de solució, no barata per cert...
    Heu vist aquesta notícia?
    http://www.lavanguardia.es/internet-y-tecnologia/noticias/20090303/53651477318/el-liceo-de-barcelona-cuelga-sus-espectaculos-operisticos-en-youtube.html

    ResponElimina
  21. Ep! Felicitats per la crònica, una vegada més. Heu estat els primers.
    Les classes de la Mireia són sens dubte les més divertides! Jo ja tinc 3 carmanyoles al congelador amb les verduretes i la salsa de soja!!

    ResponElimina
  22. Manel,

    Aquesta vegada trobo que les tres receptes són força atractives i que no siguin massa massa complicades ja ens va bé per quan no tenim gaire temps per dedicar a la cuina, no et sembla?.

    Mª Jesús,

    Realmente las clases de Mireia Carbó son muy amenas y lo pasamos muy bien. A ver si en la próxima nos conocemos.

    Enric,

    Quan passem llista et trobem a faltar, eh?. A veure si algun dia t'ho pots combinar i pots venir a alguna de les classes. Si no, qualsevol dia podem compartir un cafè tot fent tertúlia.

    Eva,

    Aquesta vegada sí que se'ns va fer tard, perquè després de la foto, encara ens vam quedar una estona més xerrant. A la propera hi has de ser!.

    Parella,

    Aquestes classes ho tenen tot, eh?. Divertides, amenes, aprenem cosetes noves, tastem el pa de pessic, què més podem demanar?.

    Maria,

    Espero que a la propera ja estiguis en plena forma i poguem compartir les explicacions de la Mireia, que sempre són benvingudes.

    Maragda,

    Va ser un plaer conèixer-te i compartir foto i viatge en metro. Fins la propera!.

    Sara Maria,

    Res, doncs a estalviar, que les despeses domèstiques no acostumen a ser gaire barates!.

    No he vist aquesta notícia, ara ho aniré a veure. Gràcies per la informació.

    Rubén,

    Nosaltres som els primers a posar la crònica, però no som els primers en cuinar els plats!. Al menys dues persones ja ho heu fet!. Molt aplicats, sí senyor!.

    ResponElimina
  23. Glòria, com sempre un plaer haver compartit amb la Mireia i amb vosaltres aquestes classes...La meva mare era la primera vegada que venia, i no serà pas l'última...perque li va agradar molt l'ambient. Ja estem apuntades a la de galetes birba.

    Petons
    Núria

    ResponElimina