Efectivament, permeteu-me una petita dosi de vanitat per dir-vos que vaig guanyar el tercer premi del concurs que
Ahir, la Rosa Martí, la Carme Arce, guanyadores del primer i el segon premi, respectivament, i jo, varem anar a casa la Gemma a recollir els premis, que consistien en llibres seus dedicats, tot fent un te amb galetes de panses, preparades per ella mateixa i amb la recepta que hi ha al llibre.
Si em va fer il·lusió el premi, encara me’n va fer més poder passar una estona amb la Gemma, fent conversa amb ella. Ens va ensenyar la seva immensa col·lecció de llibres, i els seus estimats cinc arxivadors amb les receptes manuscrites que han estat l’origen del llibre. També varem poder veure el lloc on escriu, un despatx acollidor, voltada de llibres i fotografies.
Sempre és interessant conèixer el procés de creació d’un llibre, i més si ens ho explica la mateixa autora. La Gemma, quan escriu un llibre, fa una llibreta guia, sempre escrita a mà, on anota qualsevol cosa que li serveix d’inspiració, els personatges, les relacions entre ells, com se’ls imagina físicament, hi posa fotografies, com estructurarà el llibre... Aquestes llibretes guia les valora molt i no acostuma a ensenyar-les gaire, però ahir nosaltres vam tenir el privilegi de veure la de la seva darrera novel·la per a adults, Una nit, un somni. Anoteu-vos-la per Sant Jordi, jo ja ho he fet!.
Moltes gràcies Gemma, ens varem sentir molt ben acollides i el temps va passar volant. Ens veurem per Sant Jordi!.
Enhorabona!!! i per partida doble avui!! I Queda anotat el llibre a la ja llarga i interessant llista de les vostes recomanacions.
ResponEliminaUn abraç molt gran
Enhorabonaaaaaaa!!!! I jo que vaig veure els resultats del concurs, les receptes guanyadores i no vaig caure que havies estat tu!!!! Vanitat, dius? Què va, dona!!! Molt bé que fas!!! Quina sort de poder "tafanejar" (en el bon sentit de la paraula) en la vida d'una gran escriptora com la Gemma Lienas. A mi me la va descobrir Oreto. M'ha fet molt de goig llegir el teu post. Salutacions.
ResponEliminaGlòria! Que el nostre nom t'acompanyi amb salut en aquest premi que has guanayat i que jo, des de casa, celebro amb en josep i tu.
ResponEliminaUna abraçada per a tots dos.
Felicitats de nou! Tota unan sort poder compartir una estoneta amb la Gemma Lienas, n'estic segura!!!
ResponEliminaPtnts
Felicitats!!!!! Quina sort poder estar amb la Gemma Lienas... quina enveja...
ResponEliminaUna forta abraçada
Moltes felicitats, no en sabia res..quina colla de blocaire, uns per la ràdio, els altres guanyen premis...quina categoria.
ResponEliminaUna abraçada
Ester
holaaaaaaaa glória, mis más sinceras felicitaciones por el premio, además de bién merecido por tu labor en la cocina,.... ahora me asalta una duda razonable, de ahora en adelante te sigo llamando glória, Dª glória, Exma Dª gloria, uyssssssss que lio, acláramelo por favor.jajajaja,.........abraçades per tú y al josep..........paco
ResponEliminaFelicitats!!! Us ho heu ven merescut! Carai, aviat "30 minuts" acabarà fent un reportatge de tots plegats!
ResponEliminaGemma
Felicitats, Glòria, això no es pas vanitat, es satisfacció sana i merescuda. Gràcies per compartirla!
ResponEliminaGlòria,
ResponEliminaFelicitats!!!!, una mica de vanitat ben entesa és d'allò més saludable.
Una abraçada.
Manel.
Felicitats!!!! És un premi molt ben merescut, Glòria, res de vanitat!!
ResponEliminaLa recepta del fricandó és realment deliciosa.
M'imagino que vau passar una tarda fantàstica, ja us imaginoa totes quatre parlant...
Felicitats Glòria!!!!! Quina sort poder compartir una estona amb la Gemma, prenc nota del llibre.......
ResponEliminaPtnts
Ei, nena ! Felicitats !!!
ResponEliminaEstigues ben satisfeta que nosaltres estem ben contents que ens ho hagis fet saber!!!
Petons guapa !!!
Caram Senyora !!!!!!!!! Moltissimes felicitats i tant que t'ha de fer il.lussió sense il.lussió la vida és de color gris .... estic molt contenta per tú ... Felicitats
ResponEliminaPtonassos
Glòria, VANITAT?? de vanitat tu no en tens pas! i ja ho confirmo jo que t'ha conec. Hi ara!!
ResponEliminaEl premi super marescut i lo que m'ha xocat és lo de les llibretes, si t'ho mires bé fa com tu! pq tu amb les teves llibretes als cursos que després surten els teus favolusos posts! o no? ja devieu xalar ja totes fent un te amb les pastetes.
Moltes felcitats Glòria i de vanitat res si de cas HONESTEDAT que això en Josep i tu si que en teniu un bon tros.
Una abraçada dels vostres amics de la Vella Carmanyola!!
Enhorabona pel premi i res de vanitat, segur que tel mereixes.
ResponEliminaPetons
Cristina i Lluís,
ResponEliminaGràcies i gràcies!. Ens veiem aviat!. Quines ganes que sigui març!
Francesc,
Doncs sí, sóc jo, je, je. I sí que va fer il·lusió "tafanejar" en la vida de la Gemma Lienas. Tant professionalment com personalment, ens va explicar moltes anècdotes.
Glòria,
Moltes gràcies per celebrar-ho amb nosaltres!.
Marta,
Va ser un goig i una sort. Si no fos que està molt enfeinada, quasi que li podríem demanar una xerrada per als blocaires, je, je.
Maria,
Va ser un regal de veritat!.
Ester,
Ens faràs posar vermelles, eh?.
Paco,
Per descomptat que Glòria, només Glòria (com aquell personatge de la pel·lícula de La Joia del Nil, que es deia, Joan, solo Joan, je, je)
Guspires,
La idea és bona, a veure si algú del 30 minuts llegeix el teu comentari, je, je.
Teresa,
Sí que és satisfacció, sí, la satisfacció d'aconseguir una cosa que et fa molta il·lusió!.
Manel,
No patiu, eh? que no se'm pujaran els fums al cap, ni parlar-ne!!!.
Gemma,
ResponEliminaAquesta recepta quedarà com una de les millors que he tastat mai. Ja em va agradar la del llibre del David que, en paraules de la Gemma, va "tunejar" la seva.
Xaro,
Segur que passarem una bona estona llegint aquesta nova novel·la, ja ho veuràs, es veu molt interessant!.
Teresa,
M'ha agradat compartir la meva satisfacció amb vosaltres!.
Mar,
La il·lusió per les coses no ens ha de faltar mai, fins i tot per la cosa més petita!
Anna,
Les llibretes de la Gemma són com un petit tresor!. No vaig ni gosar fer-li cap foto!.
I les pastes són ben bones. Jo també les vaig fer per participar en el concurs però a ella li van sortir més boniques. Ja les penjaré al bloc i prova de fer-les, ja veuràs!.
Sion,
Moltes gràcies. A més del premi, va ser un regal poder conversar una bona estona amb la Gemma Lienas.
Una abraçada per a tothom
Moltes felicitats , Glòria...segur que t´ho mereixes..
ResponEliminares de vanitat, glòria, fas bé d'explicar-ho perquè et puguem felicitar, de tot cor, que t'ho mereixes, el fricandó de llagostins és un magnífic plat. l'enhorabona!
ResponEliminaDolors,
ResponEliminaEntre tots em fareu sortir els colors a la cara, però què caram!, em fa molta il·lusió que em feliciteu!.
Manel,
Moltes gràcies!. El comentari que li vaig fer a la Gemma Lienas per dir-li per què havia triat aquest plat és que els llagostins sempre fan festa i aquest fricandó és un bon plat per obsequiar els convidats o... a nosaltres mateixos!!!. Hi estàs d'acord?.
Glòria, que bé, estem súper contents per aquest merescut premi!! i quina gràcia poder estar amb la Gemma i fer el te amb ella.
ResponEliminaEm sembla que et mereixes amb escreix aquest premi (tot i que jo t'hagués donat el primer!!!).
Felicitats de tot cor, ets la millor. Muuuuaaaaaccccsss
Moltes felicitats!I ben merescut, segur. Quina sort poder gaudir de la companyia i les explicacions de la Gemma Lienas.
ResponEliminaUauuuu!!!! enhorabona pel merescut premi, de vanitat res de res, quin luxe poder gaudir d´una tarda així...molts petonets
ResponEliminaMoltes felicitats pel premi i per poder compartir aquesta tarda amb la Gemma!!!
ResponEliminaUna abraçada
I és clar que tenies que tenir un premi amb el plat que vas fer, com li dius al Manel, de festa i ben fet com tots els que fas.
ResponEliminaMoltes felicitats !!!
Amics vermells,
ResponEliminaPer això estan els amics, per fer augmentar la dosi de vanitat, je, je. La Gemma és encantadora i va ser una sort poder passar una estona amb ella Tan de bo no tingués tanta feina com té, i la poguéssim engrescar a fer alguna xerrada per als blocaires!.
Anna,
Moltes gràcies, vaig participar amb molta il·lusió i mira, vaig tenir la sort de rebre un dels premis!.
Mª José,
Sí que va ser un luxe, sí, per gaudir-lo plenament!.
Cristina,
Moltes gràcies. Em sembla que m'he engreixat una mica i tot, de tanta satisfacció, je, je.
Maria,
Aquest plat ja està entre els plats de festa a casa nostra!.
Hola Glòria, feliçitats per el premi. Amb tot el que explicas es veu que la Gemma és una persona ben propera, i que vareu passar una estona molt agradadable. I queda apuntat el llibre! Una abraçada.
ResponEliminaMaia,
ResponEliminaMolt propera i molt afable, i la novel·la sembla força interessant. Per Sant Jordi la comprarem i anirem a la signatura de l'autora. La Gemma ens va dir que quan s'acosti Sant Jordi ja posarà en el seu blog posarà els llocs on signarà.
Glòria, enhorabona!!!!!! Un premi ben merescut!! I quina recompensa més bona poder compartir una tarda amb la Gemma! :)
ResponEliminaPetons!
Segur que no sere l'últim en assabentar-se,.. o si?,.. però mai serà tard per poder-te felicitar: ENHORABONA!!! que rebre un premi sempre senta bé!
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaJa en pots estar segura que el millor premi va ser l'estona que vam passar a casa la Gemma.
Alfons,
Moltes gràcies!. I no fas tard, eh?.
Tal i com diuen, a vegades la confiança fot fàstic, i això és el que m'ha passat amb aquest post, que bé mereixia, de fa dies!!!, quatre mots de part meva per donar-te la més sincera de les enhorabones..., però com que ja em coneixes prou (xerraire i dispers, i a la meva edat ja no tinc cura), sé que sabràs que la felicitació ve del cor.
ResponEliminaEnric,
ResponEliminaMoltes gràcies per la felicitació, i no t'amoïnis, no t'havia posat a la llista negra!.
Del fet que no m'havies posat a la llista negra n'estava més que convençut! :)) Gràcies, Glòria!
ResponElimina