dimecres, 23 de juny del 2010

L'ESTIU

L’estiu ja ha arribat. Hem deixat enrere pluja i vent, neu i fred. Ara ens disposem a gaudir (o patir) del sol i la calda (esperem que no massa), de dies més llargs i clars, amb més llum i més color. I olors i sabors que teníem mig oblidats, cireres i síndries, préssecs i peres, maduixes i raïms. És temps d’aprofitar per llegir aquell llibre que teníem pendent de fa temps, de compartir estones amb tots aquells que no podem fer la resta de l’any.

L’estiu és tot això i molt més, i per tal de donar-li la benvinguda com cal, tanquem els ulls i escoltem la meravellosa veu d’Ella Fitzgerald amb l’acompanyament inconfusible de la trompeta i la veu de Louis Armstrong.

Que els déus ens siguin propicis i ens permetin gaudir-ho tot.


.

17 comentaris:

  1. Ja teníem ganes que arribara l'estiu!! Salutacions

    ResponElimina
  2. Una idea fatástica celebrar el estiu amb aquesta maravellosa veu!!.
    Un petó

    ResponElimina
  3. Mira! Jo també he dedicat un post a l'estiu (amb un estil una mica diferent, sobre tot el musical hehe). Bon estiu parella!! :)

    ResponElimina
  4. Excel·lent música!! Jo també tinc piles de llibres de llegir que guardo per l'estiu. Ara és el moment. VISCA L'ESTIU!!

    ResponElimina
  5. visc a l'estiu!, per a mi podria ser estiu 8 mesos l'any. L'ànim se'm revifa, tot és més senzill, més proper, la roba és còmoda i acolorida, els nens estan de vacances, el rel.lotge va al seu aire...BON ESTIU AMICS!

    ResponElimina
  6. Ben arribats! L'estiu ens acompanyarà vetlades fresques i jornades caloroses!

    ResponElimina
  7. Bona elecció la veu d’Ella Fitzgerald amb l’acompanyament de Louis Armstrong... El jazz i en concret el jazz vocal es una altre passió meva.

    ResponElimina
  8. Visca l'estiu! Moltes gràcies per venir l'altre dia al concert de Nuar a l'fnac, tot un detall per part vostra... un ocellet m'ha dit que fareu unes vacances amb molta música (segur que l'òpera de Munich té millor acústica que l'fnac).

    Genial l'Ella Fitzgerald... us recomano un altre Summertime, el de Janis Joplin.

    ResponElimina
  9. josep sempre me a´agradat el bon temps, el fret per a mi es trist, encara que ja persones que li agrada el invern com es natural jo em quede el estiú, peró sigui la época que sigui, que els déus del só y de la véu ens acompañen sempre, per exemple el vídeo l´Ella fitzgerald i Louis....abraçades paco

    ResponElimina
  10. Francesc,
    Tot i que jo soc més de primavera i tardor, benvingut sigui l'estiu.

    Glòria,
    Anys anteriors ho hem celebrat amb Vivaldi i l'estiu de "les quatre estacions",aquest any tocava jazz.

    Òscar,
    Bon estiu i bona música per a vosaltres també.

    Mercè (plat blanc)
    Esperem que l'estiu doni per a posar-nos al dia de la literatura pendent.

    Mercè (destapadora de cassoles)
    Cal aprofitar el temps d'estiu i com que el rellotge va a la seva bola, carregar les bateries de cara a la tardor-hivern.

    Una abraçada a tothom

    ResponElimina
  11. Xavier,

    Que els deus t'escolti, sobretot pel que fga a vetllades fresques,

    Ricard,
    Hi ha veus immortals, i l'Ella i el Louis ho son de totes totes.

    Pol,
    El mateix ocellet ens ha informat que marxeu a grimpar pels Pics d'Europa. Que assoliu molts cims i gaudiu del tempsd'estiu.

    Paco,
    Efectivament la fredor de l'hivern i els dies més curts fan que, malgrat que a molta gent li agradi, l'hivern no sigui un temps tan alegre i aprofitat com l'estiu.

    Una abraçada a tots

    ResponElimina
  12. Encara que faci calor, m' encanta l' estiu. I de moment no és que en faci gaire... a més, aquest any s' ha fet esperar molt.

    ResponElimina
  13. Anna,

    Jo també prefereixo la llum de l'estiu a la grisor de l'hivern, però que l'estiu no sigui molt calorós!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. A noltros també ens agrada l'estiu, o sigui que benvingut i també benviguda l'Ella .Ara ja molt temps que no l'he escoltada i m'has fet tornar entrar el cuquet de sentir-la .

    Una abraçada

    ResponElimina
  15. Xisca,

    Abans de res us desitjo un molt bon estiu. Pel que fa a l'Ella Fitzgerald, és una de les grans veus de la història de la música (però de tota la música eh!)i si ensopegues amb una gravació seva (n'hi ha bastantes) amb el Louis Armstrong, és el "summum".

    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Hola macos tinc un regalet per vosaltres el meu bloc.
    Petonets

    ResponElimina
  17. Carme,
    Ara, com cada dia visitarem el teu bloc. Gràcies per pensar en nosaltres.
    Una abraçada

    ResponElimina