Per reprendre el fil amb el bloc després de vacances, una recepta de l’Escola de Cuina Montserrat Seguí, que em va passar una amiga. És molt senzilla de fer i va molt bé per als dies de calor. Cullerada a cullerada, es van barrejant els sabors de la mousse de mascarpone i del granissat de cafè, i és deliciós!.
- 250 g de mascarpone
- 100 g de sucre
- 250 g de nata muntada
Ingredients per al granissat de cafè:
- 3 dl de cafè
- 50 g de sucre
Preparació:
Per fer el granissat, escalfar el cafè, dissoldre-hi el sucre i posar el líquid en una safata per anar al congelador que sigui molt plana, per fer una capa molt fina de cafè congelat.
Per fer la mousse, batre el mascarpone amb el sucre i afegir-hi la nata muntada suaument.
Repartir la mousse en copes de cocktail i reservar-les al frigorífic.
Triturar el granissat de cafè o simplement rascar-lo i distribuir-lo per sobre les copes de mascarpone.
.
Quina passada de postre, intentarem fer-lo a casa, el trobo una delícia!
ResponEliminaHola Glòria, guapa,
ResponEliminaVeniu de gala de les vacances amb aquest postre de luxe ;) Amb mascarpone m'encantarà! :) Prenc nota per deixar bocabadats als meus convidats!
Benvinguts de nou!
Petonets per tu i en Josep,
Marina
mmmm ...deliciós!!! mel'apunto!! Bona "rentré". Petons
ResponEliminaQUINA COMBINACIÓ DE SABORS MÉS ENCERTADA!refrescant, suau, i dolceta! una abraçada.
ResponEliminaQue bo! i que fàcil de fer! anims per la tornada.
ResponEliminaPetons
El Mascarpone dóna categoria a les postres, ha d'estar deliciós
ResponEliminaUna abraçada
Ester
...versió del tiramisú...és que el mascarpone és un ingredient versàtil i boníssim!
ResponEliminaPtnts
Té raó la Marta...el mascarpone és una joia.
ResponEliminaL'apunto per que aquesta mousse es tan fàcil i bona de fer que em servirà per a base de moltes cosetes :)
El mascarpone i el cafè m'encanten junts, són els gustos que fan que m'encanti el tiramisú. I posats així en gotet, i amb les textures de mousse i granissat, han de ser encara molt més bons!
ResponEliminaUna recepta que m'apunto, és de les que m'agraden a mi. Heu començat la nova temporada amb molt nivell!
Quina delicia de postres, jo també soc del club del mascarpone!!! i amb aquest granissat que fa "crec crec" al mastegar-lo ha d´estar boníssim!! petonets
ResponEliminaMª Àngels,
ResponEliminaSón unes postres que no costen gens de fer i que fan quedar molt bé, ja ho veuràs!.
Marina,
Segur que els teus convidats quedaran bocabadats, i tant que si!
Mercè,
Fes-lo, segur que agrada. I ja tocava una reentrée, eh?. He estat molt gandula aquests darrers dies!.
Mercè,
La combinació del mascarpone i el cafè és molt encertada i sí, és dolcet, però no excessivament, que ja va bé!.
Sílvia,
Fàcil i bo va molt bé que vagin junts, sobretot quan fa tanta calor i una mica de mandra posar-se a la cuina.
Ester,
ResponEliminaI fetes en individual, les postres encara queden més elegants!
Marta,
És perfecta la teva definició de "versió". Recorda el sabor del tiramisú però més lleuger perquè no hi ha els melindros.
Òscar,
Doncs aquí estem per veure les teves adaptacions!.
Gemma,
Moltes gràcies pels elogis!. Si proves de fer aquestes postres, ja les veurem, oi?
Mª José,
El contrast és molt bo però és bàsic fer el cafè congelat molt primet, perquè sigui fàcil picar-lo.
Molt bona combinació....
ResponEliminaAquesta me l'apunto
Una recepta senzilla i de resultats espectaculars!!! MMMM!!! Amb tan cafetera com és l'Oreto, ja me la imagine gaudint-ne. Li l'hauré de fer un dia d'aquests que no estiguem a règim... Sí, encara continuem amb el "fantàstic i divertit" règim (<:C). M'apunte la recepta!!!
ResponEliminaSalutacions
ondia !! que bo.... aquest no el deixo passar ..... una combinació deliciosa per a qualsevol d' aquestes nits que encafa ens queden d'estiu
ResponEliminaUna abraçada
Una recepta molt refrescant i deliciosa, queda apuntada segur que ens encanta
ResponEliminaPetons
El mascarpone, és d'aquelles coses que combina be amb un munt de components... I aquest que mostreu, segur que és una delicia.
ResponEliminaHola guapis!
ResponEliminaJa tornem pels barris, jejejejeje.
Quina recepta tan refrescant i bona, me l'anoto!
Petons!
Hola Glòria, quina cosa més bona!!!Jo, com el Francesc, quan deixi el régim...Una abraçada
ResponEliminaAquest postres cal provar-ho ja.
ResponEliminaSe m'habia passat aquesta recepta tan bona!! ja la tinc impresa. El mascarpone amb el cafè geladet, deuen fer un duo magnífic!
ResponEliminaPetonets
El mascarpone és una de les meves debilitats!
ResponEliminaAquesta recepta sí que li agradarà a la meva filla Natàlia, la única cafetera de la família!
Ha de ser una recepta molt refrescant, oi?
A mi, ja ho sabeu, no m'agrada el cafè. És nota gaire?
Josep i Glória; ... goita quina cosa més senzilla i que a la vegada et dona una sensació plena de grandiositat amb aquets tres elements que porta aquesta mousse de mascarpone..., deliciós¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Josep i Glória¡¡ :-D
"Made in Seguí", sense cap mena de dubte!: Original, senzill de preparar i amb magnífics resultats sempre garantits. Aquest diumenge cau, que darrerement estic molt engandulit amb la qüestió de postres.
ResponElimina