dimarts, 30 de novembre del 2010

NO HASE FALTA DESIR NADA MAS!!

fotos: El Mundo Deportivo

34 comentaris:

  1. Doncs això, no fa falta dis res més. Visca el Barça i visca Catalunya!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Estic d'acord amb l'etiqueta "Història" que heu posat al post, je je je... i tant, la fita d'ahir passarà a la història!

    ResponElimina
  3. Que bona aquesta frase!!!!!!

    tota la raó, no cale!!!!!

    ResponElimina
  4. Recordeu aquella canço de la Trinca?
    ...." sonaren cinc campanada allà a la Porta del Sol ..... en Flandes se ha puesto el sol...

    ResponElimina
  5. jejeje, m'agrada molt el títol del post.

    Jo he optat per una aproximació diferent que en realitat també és un no-hase-falta-desirlo-explísitamente, quina manera de gaudir oi? Aprofitemho que ja sabem que a la vida res dura per sempre.

    Ahir el millor no són els cinc gols, sino el joc del Barça. Impagable :-P

    ResponElimina
  6. Com va dir algú en alguna tertúlia d'una televisió espanyola ahir nit:" El Barça no jugó contra el Madrid, jugó con el Madrid"

    ResponElimina
  7. molt bona Josep, jo sóc del Bilbao, peró el meu fill y el meu net del Barsa, i anit el meu fill em vá traure en la ségua colla de amics a veure el Barsa, y de veres que vaij veure un Barsa exsultant del bon fer del mitllor joc que es practica a tot arréu del món, FELIÇITATS.......PACO

    ResponElimina
  8. Frase molt encertada, si senyor! Quina manera de gaudir! Visca el Barça!

    ResponElimina
  9. ahir vam gaudir fins i tot els que no som afecionats al futbol... no cal dir res més!

    ResponElimina
  10. Totalmente de acuerdo ,una frase molt bona
    Esto es historico ya
    Miquel

    ResponElimina
  11. Va ser tan bo i tan ple de sorpreses aquest partit, que passarà a la història per sempre!
    Visca el Barça!!

    ResponElimina
  12. No, no hace falta.

    Ayer hablaron en el campo y dejaron las cosas en su sitio.

    VISCA EL BARÇA !!!!

    ResponElimina
  13. Una absoluta demostració d'art futbolístic, però tan sols un petit comentari, sobretot a la pancarta on es llegeix "El diners no fan la felicitat i menys un bon equip".
    Certament la política econòmica i de fitxatges del Barça i el Madrid, no tenen res a veure, però els estels de can Barça no ens els han regalat i els sous que cobren per fer-nos feliços estan allunyats, anys llum, de la realitat, fins i tot el que cobren els xicotets del planter.
    A vegades és fàcil fer populisme i en el món del futbol, tot és mou en uns paràmetres al·lucinògens, de caire vergonyant, sobretot ara tenint en compte el que està passant.
    Una darrera cosa, i no voldria trencar en absolut el caire de festa nacional que es viu arreu. Guardiola, cal dir-ho, ahir va demostrar que també l'erra, i el gest que va tenir amb la vedette madridista el situa a la terra, potser ja està bé, però penso calia dir-ho, doncs a vegades sembla que aquest xicot sigui perfecte i si hem de ser com cal, calia dir-ho. No feia falta fer-li aquell lleig, el CR, tot solet, es va cobrir d'una espesa capa de KK, amb les maneres i sobretot la poca vàlua del seu joc. Patètic aquest portuguès i l'altre..."sal del banquillo" Ha, ha, ha, ha, ha,

    ResponElimina
  14. Si no cal, no cal.
    Dues maneres de fer, dues maneres de ser...
    Endavant!!!!

    ResponElimina
  15. Josep; L'enhorabonna, a veure si en el camp del Bernabeu, es pot fer un "capicua"... l'Enhorabonna¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  16. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris, és nota que som molts els que compartim les alegries blaugranes.

    Paco,
    Jo, després del Barça, soc del Athletic de Bilbao, crec que té molt mèrit el que fan amb jugadors de la terra.

    Joaquim,
    Estic d'acord que fins i tot els que han sortit del planter del Barça, no son precisament "mileuristes", però d'una banda sí que el seu fitxatge ha sortit de franc i un club amb els ingressos que té el Barça, els ha de tenir ben pagats (cal tant? això és un altre tema), ja que sinó sembla que un professional pel sol fet d'haver sortit de casa no tingui dret a equiparar-se amb altres jugadors. De tota manera, em consta que la nova directiva blaugrana està intentant "acotar" els salaris dels jugadors del primer equip. Totalment d'acord també, amb el que dius del Pep. Es humà (encara que molts el volen divinitzar) i té errades com qualsevol mortal. Ahir la va cagar i punt, no cal ser tan fanàtics.

    Una abraçada a tots

    ResponElimina
  17. ...em sembla que ahir vem fer molta ràbia...un dia és un dia!!!
    Ptnts
    M

    ResponElimina
  18. Una nit per no oblidar, plena d'emocions... QUINA CANYA!! Jo ahir no tenia paraules... només un somriure d'orella a orella!!! VISCA EL BARÇA!!

    ResponElimina
  19. I tant.....totalment d'acord visca el Braça i visca Catlunya!!!!

    ResponElimina
  20. Si falta dir 5 a 0
    Visca la humilitat a fora els xulos
    Petons

    ResponElimina
  21. Podem estar orgullosos de que, en els moments d'èxit, també hem sabut reconeixer una feina feta gràcies a una trajectòria. Penso que la satisfacció que els aficionats al futbol hem tingut pel bon joc, i els que estimem el nostre país per l'actitut d'orgull tranquil i ponderat ens ha donat una satisfacció interior que no l'oblidarem.
    Quina sort que, al fer el partit en un dilluns, molta més gent en el mon ha pogut veure aquesta lliçò.

    ResponElimina
  22. La veritat és que jo fins al 4-0 no em vaig posar a mirar el partit: només feia que donar voltes al pis, cap aquí, cap allà, em poso MOLT nerviosa, però vaig gaudir TANT que ni la grisor del dia d'avui he notat, tothom estava molt content!!!

    ResponElimina
  23. Per un moment pensava que estava veient el joc del "millón"...Quina passada!, si és que va ser un passeig!.Tot l'equip va demostrar la seva qualitat i el seu bon rotllo, "igual que el madrid"...quina vergonya...quan no n'hi ha més sols queda la força bruta...VISCA EL BARÇA! (vam anar al local dels castellers amb les nenes!)

    ResponElimina
  24. No cal res més.
    VISCA EL BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Un petó

    ResponElimina
  25. Doncs si, va ser un dia gloriòs, vam disfrutar d'un joc de Deus, com diu el Pep, això es el que ens portem.

    petons culés

    Ara.

    ResponElimina
  26. Un partit per no oblidar mai. La primera foto ho diu tot, una autèntica pinya! Aquí si que va trinfar la humilitat, la honestedad! Ja dic jo que 'a todo cerdo le llega su San Martín' i en Mourhino es va haver d'empassar les paraules.
    Força Barça!

    ResponElimina
  27. Això és el que té tenir la boca molla jejejje, que si quin dels dos és millor, que si el Barça es un club "de provincias" ... que sempre juguen contra 10, que si els demés es deixen guanyar, que si en Cristiano o en Messi, que si "chorreos"... etc

    La premsa madrilenya s'esquerrassa en dibuixar un equip que, malauradament per a ells, no existeix. I es clar, quan juguen amb el Barça es veu el cartró.

    Tot això sense tenir en compte allò que diu: "el que al cielo escupe, en la cara le cae" ;-)

    Ai senyor, què deuen estar veient ara al retrovisor els del madrid??? :-))))

    Josep: el meu home és de Bilbao, i lògicament és de l'athletic, però a casa, quan juga el barça, tots portem la bufanda posada. Aquí on visc hi ha molta simpatia pel Barça. Quan juga L'athletic també ens posem les seves bufandes, però quan juguen junts diem allò de que "Dios reparta suerte", i guanyi qui guanyi, tots estem contents :-) Ara, també penso que l'athletic s'hauria d'esforçar quan juga amb el madrid, al menys, tant com ho fa quan juga amb el Barça (i ja de passada, i posats a demanar, que deixin les cames del Messi no estaria malament ) :-)))

    una abraçada i a gaudir-ne força!

    ResponElimina
  28. Amic Josep, soc un copión, en mi respuesta a tu comentario sobre la coca, por lo de la contundencia, he puesto tu frase, NO HASE FALTA DESIR NADA MAS.....espero no se lo digas a la S.G.A.E...........paco

    ResponElimina
  29. Hi vaig anar!!!!! Feia molts d'anys (casi 20) que no anava al camp i vaig gaudir de debò!!!!!

    ResponElimina
  30. Doncs si, si cal, cal dir, visca el Barça! visca Catalunya!

    ResponElimina
  31. He entrat per mirar receptes, però vaja, això m'ha agradat moltíssim! Haha!
    Visca el Barça!

    ResponElimina
  32. “Hasta y todo yo, vi la primera parte, en un bar, cuando plegué de trabajar!” :))

    Ja saps que no sóc massa futbolero, i que amb tot això del Barça-Catalunya no hi estic massa d'acord, però, noi, és que no em podia treure del cap la imatge de la Sánchez Camacho babejant (i l'endemà mateix!!!, i de bon matí!!!!!!) a la “calle Génova” metre oferia al “kefe Rajoy” i a la “kefa Cospedal” el botí en forma de vots aconseguits mitjançant, entre d'altres fal·làcies, el tir al blanc utilitzant, com a blanc, inmigrants i independentistes, i em vaig dir: “Com m'agradaria que els fotessin tot un cabàs de gols!... Va, vinga: Anima't i entra a aquest bar a veure si els dónes allò que en diuen als bingos la sort dels novells!”... I va funcionar, perquè vaig veure marcar els dos primers gols, i m'hauries d'haver vist, encomanat per la bullícia regnant dins aquell bar, com vaig cantar (amb veu de tenor spinto, gairebé esgargamellant-me, tu!): “GOOOOOOOL!!!”

    I que en vaig estar, de content!, però vaig marxar just quan es va acabar la primera part, perquè vaig pensar que no seria bo temptar massa la sort. :))

    Una abraçada!

    ResponElimina
  33. ...
    :-".... millor xiulem... les paraules no calen...
    NO Hase farta!!!

    ‎"Mourinho tenía razón: todos los equipos que juegan con el Barça se dejan ganar" (oído por ahí)
    .....

    Això vol dir que s'han venut?? dons no se que es pitjor, perdre com uns senyors (que no va ser el cas, ni tan sols van sortir els jugadors) o ser un venut....
    Muahahhahaa...

    ResponElimina
  34. Desde la Penya Barcelonista de St. Joan Despí i Bufet de Postres...Visca el Barça!!! i que n´aprenguin! Mou i companyia!

    ResponElimina