dimecres, 2 d’abril del 2008

PREMI CALIDESA. Moltes gràcies



Aquest blog fa pocs dies que camina i ens ha sorprès molt gratament haver rebut el Premi Calidesa de part de la Cuina Vermella i també de la Rosa Maria, de Menja sa.

Això ens anima perquè amb el poc temps que fa que hem començat, ja hem fet una colla d’amics que valorem molt i que, estem segurs, incrementarem.

El Premi Calidesa s’atorga als blogs on destaquen la calidesa, l’amistat i la simpatia. Un cop s’ha rebut, es mostra un enllaç a qui te la concedit i es concedeix a altres cinc blogs.

Així doncs, ara és el nostre torn i hem de triar cinc blogaires més. Aquesta és una tasca molt difícil, perquè assíduament visitem una sèrie de blogs on ens hi trobem molt bé i, per descomptat, són molts més que cinc.

Hem llegit a l’Olleta de verdures que qui t’atorga el premi no el pot rebre, per això, el Premi Calidesa no el podem donar a la Cuina Vermella (s’ho mereixen per la simpatia i la vitalitat que encomanen) ni a Menja sa (també hauria de ser seu per la bona acollida envers nosaltres).

Per tant, per a aquesta edició del Premi Calidesa proposem els blogs següents, amb el benentès que hi haurà properes edicions:

- A la Glòria i l'Enric de Samfaina d’arts: per apropar-nos les seves inquietuds culturals i especialment per la generositat de l’Enric a l’hora de donar-nos un cop de mà per engegar el blog.

- A la Gemma de Bcnmonamour, per ser el primer contacte que vaig tenir amb el món dels blogs (ja veus fins on he arribat).

- A la Gemma de La cuina de casa, per fer-nos la vida ben dolça i per la disposició i capacitat d’organització per muntar les classes de cuina.

- A la Sara Maria, pels seus dos blogs Delicies del rebost i un Racó del món, que ens han seduït força, per tant, li donem a “Un racó del rebost” o potser era “Delìcies del món” ?.

- A l'Ester de Cuinar per fer feliç, per la seva simpatia i per donar-nos lliçons de "badaloní".

7 comentaris:

  1. felicitats pel premi, josep i glòria!
    us acabo de descobrir fent allò que dieu en la presentació del vostre bloc, anar saltant de pàgina en pàgina, i he vist que vau néixer a la blogosfera catalana gairebé igual que jo. crec que el mes de març va ser favorable a aquestes iniciatives, i us animo a continuar.
    us seguiré llegint amb atenció!

    ResponElimina
  2. Manel,
    Benvingut al cafè de nit. És un plaer comptar amb tu entre els nostres visitants. Seguirem en contacte, fent tertúlia sobre cuina i més coses, tal com pertoca en un cafè.

    Ara mateix donarem una volta per casa teva !

    ResponElimina
  3. Gràcies al dos, malgrat que, de moment, sols conec la Glòria... I les seves fotografies!

    ResponElimina
  4. La veritat és que estem agraïdíssims per haver pensat en nosaltres a l'hora d'atorgar un premi, i més tenint en compte que fa com aquell qui diu quatre dies que ens vam decidir a fer el bloc. Tenim tots quatre moltes coses en comú, que de ben segur anirem compartint.

    ResponElimina
  5. Moltes gracies pel premi, us agraeixo molt que hagueu pensat en mi :)
    Soc una incansable organitzadora de classes de cuina, ja tinc reservades les de la Mireia pel mes d'abril :)

    ResponElimina
  6. Família, moltes gràcies pel premi. Em sento afalagada :-)

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pel premi, m'ha fet molta il·lusió. Ei jo ja m'apunto a les classes de la Mireia!

    ResponElimina