dimecres, 17 d’agost del 2011

AM (09) LOREENA McKENNITT


En aquest particular Agost Musical amb diferents estils de música, encara no havia fet acte de presència la música celta i avui m’agradaria que gaudíssiu d’una de les seves grans intèrprets. Es tracta de la canadenca Loreena McKennitt, una gran cantant i intèrpret d’arpa, piano, acordió i molts instruments més. Algun dia n’hauré de parlar més detingudament perquè la seva música s’ho val. Avui us deixo la gravació d’un concert que va fer a l’Alhambra de Granada l’any 2006, interpretant el tema “The mummer’s dance”, que pertany al seu disc The book of secrets editat l’any 1997. De ben segur que us agradarà.



8 comentaris:

  1. Si senyor, molt bona véu y molt bona la música celta, me agrada........paco

    ResponElimina
  2. M'agrada força, la música Celta. La Loreena te una veu molt maca.No la coneixía i m'ha agradat molt.
    Petonets.

    ResponElimina
  3. HASE FARTA DESIR ARGO MAS..........enhorabona culés......paco

    ResponElimina
  4. Toqueu tots els pals... Aquesta invasió celta (Mary Black, Cappercaillie...) es una de les poques coses bones que a alguns ens van arrivar de la má d'allo de la New Age (o New Aggg, millor) M'en recordo de "Stolen Child" i de "Tango To Evora". Aquesta no la coneixia i está molt bé. Te una veu irlandesa, que quan es mou per abaix, m'agrada moltíssim.

    ResponElimina
  5. Paco,
    Una gran veu i una músic molt completa.
    Tens tota la raó, NO HASE FALTA DESIR NADA MAS!
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Gemma,
    La Loreena, es una de les que més m'agrada des de ja fa anys, tant per la veu com per la forma que té d'interpretar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Jose Luis,
    Ja ho veus, la música ens agrada gairebé tota (mai es pot dir tota). De la "invasió celta" com l'anomenes, no en soc un expert, però hi ha gent com la Loreena, que la seguim una mica, com també el Carlos Nuñez, Secret Garden o els incombustibles Dubliners o Chieftains.
    Demà tornarem al rock que ho dominem una mica més.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Han desactivat el vídeo de youtube, Josep... Entre el que li va passar al Joaquim i tot plegat, no sé què farem... M'encanta Loreena McKennit!
    Gràcies!

    ResponElimina