diumenge, 20 de gener del 2013

LLAMINERA DE PORC AMB SALSA ROQUEFORT


Quan comença l’any, tothom ens fem propòsits que moltes vegades després no complim, com per exemple fer més exercici, deixar de fumar..., doncs bé, jo m’he fet el propòsit de tornar a donar una mica de “vidilla” al bloc, perquè reconec que he estat moooolt gandula i em sap greu. Així que espero complir aquest propòsit i, per començar, una de facileta però ràpida i resultona!.

Ingredients per a 4 persones:

-  Una llaminera de porc a talls
-   2  briks de crema de llet
 200 g de formatge roquefort
-  Conyac
-  Sal
-  Oli

Preparació:

En una paella amb oli, passar una mica els talls de llaminera i retirar-los. En el mateix oli, flamejar una mica de conyac, afegir-hi la crema de llet, una mica de sal, el formatge roquefort aixafat amb una forquilla i coure-ho tot junt amb el foc baix. Quan la salsa comença a fer bombolles, vol dir que s’espesseix i és el moment de tornar a posar els talls a la paella i coure-ho tot junt 5 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada