Quan
comença l’any, tothom ens fem propòsits que moltes vegades després no complim,
com per exemple fer més exercici, deixar de fumar..., doncs bé, jo m’he fet el
propòsit de tornar a donar una mica de “vidilla” al bloc, perquè reconec que he
estat moooolt gandula i em sap greu. Així que espero complir aquest propòsit i,
per començar, una de facileta però ràpida i resultona!.
Ingredients
per a 4 persones:
- Una
llaminera de porc a talls
- 2 briks de crema de llet
- 200
g de formatge roquefort
- Conyac
- Sal
- Oli
Preparació:
En
una paella amb oli, passar una mica els talls de llaminera i retirar-los. En el
mateix oli, flamejar una mica de conyac, afegir-hi la crema de llet, una mica
de sal, el formatge roquefort aixafat amb una forquilla i coure-ho tot junt amb
el foc baix. Quan la salsa comença a fer bombolles, vol dir que s’espesseix i
és el moment de tornar a posar els talls a la paella i coure-ho tot junt 5
minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada