I com que l’empenta final per començar amb això dels blogs me la va donar la trobada amb altres blogaires a la classe de cuina amb la Mireia Carbó, estreno la meva col•lecció de receptes amb els bunyols de vent que ella ens va fer.
Aquí teniu la meva experiència:
Ingredients:
- 125 ml de llet
- 75 g de farina
- 60 g de mantega
- 3 ous
- Sal
- Sucre
- Oli
- Anís sec
Preparació:
Posar la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan la llet bulli i la mantega s’hagi fos del tot, afegir-hi d’un sol cop la farina tamisada i remenar la massa fins que sigui cuita i se separi de les parets del cassó.
Fora del foc, afegir-hi un ou sencer i remenar la massa fins que quedi homogènia. Afegir els altres ous, d’un a un, seguint el mateix procediment.
Fregir petites porcions de la massa en oli calent.
Una vegada fregits els bunyols i encara calents, mullar-los amb una mica d’anís sec (va bé de fer-ho posant l’anís en una ampolleta vaporitzadora) i arrebossar-los amb sucre.
Boníííííísims !
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada