En la darrera classe de
la Mireia Carbó abans de vacances vam aprendre a fer aquestes tres receptes:
pasta amb albergínies al forn, hamburgueses de gambes i llet merengada. Totes
tres són ben atractives i no sé si serà per començar pel primer plat o més
aviat perquè la pasta ens agrada molt, que he començat per fer aquest plat típicament italià, però segur que les
altres dues aniran darrera, perquè valen molt la pena. De moment, aquest és,
com diu la Mireia, bonissíssim!!!!.
Ingredients per a 4
persones:
320 g de pasta
2 albergínies
2 llaunes de tomàquets
naturals sencers
200 g de mozzarella
ratllada
10 fulles d’alfàbrega
1 gra d’all
Formatge parmesà ratllat
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Tallar les albergínies
en daus, salar-les i deixar-les escórrer durant 30 minuts perquè treguin
l’amargor i no agafin tant d’oli quan les fregim. Eixugar-les i fregir-les en
abundant oli calent. Reservar-les sobre paper absorbent.
Sofregir l’all i perquè
no es cremi, posar-lo a la paella amb l’oli fred, afegir-hi els tomàquets (de
llauna o ara que és estiu i son ben bons, naturals) i deixar-ho coure uns 20
minuts. Afegir-hi les albergínies.
Fora del foc,
incorporar-hi les fulles d’alfàbrega picades, tapar-ho i deixar-ho reposar.
Coure la pasta calculant
la meitat del temps de cocció indicat a l’envàs. Colar-la i tornar-la a l’olla.
Afegir-hi la meitat de la salsa i barrejar-ho bé.
En una safata per al
forn, posar part de la salsa, la pasta, una capa de mozzarella ratllada i
cobrir-ho amb la resta de la salsa.
Per finalitzar,
cobrir-ho tot amb el parmesà ratllat i coure-ho al forn 20 minuts a 180ºC, amb
l’escalfor de dalt i de baix, sense gratinador.
Amb aquesta recepta, ens acomiadem durant unes setmanes per
vacances per agafar forces i carregar bateries, alhora que us desitgem que
vosaltres també gaudiu de les vostres!. Fins aviat!
Que descanséis, a mí todavía me quedan unos días, no muchos.
ResponEliminaEsta receta se la tengo que hacer a Geni, le va a encantar.
Un abrazo y os espero a la vuelta.
Una recepta perfecta per als de casa!
ResponEliminauna bona proposta per acabar el curs. bones vacances, parella!
ResponEliminaUna bona proposta, pero ja veig que no tindre "estiu musical"...jeje
ResponEliminapetonets i bones vacances.
Ei guapa!, aquesta pasta té un aspecte d'allò més saludable!, de fet, cada dia faig més cops la pasta amb verdures. A reveure.
ResponEliminaAquesta pasta no té desperdici.... l'albergínia queda tan i tan bona gratinada al forn!
ResponEliminaPetons!
Que bona!!!! sóc una autèntica fan de l'albergínia cuinada al forn, no cal dir que aquest plat apareixer`aviat a taula!
ResponEliminapetonets
Quin platat de pasta!! espero veure publicada la recepta de l'hamburguesa de gambes. Bonississim tot!!!
ResponEliminaBon estiu.
gemma
Ummm....fot una pinta terrible, això !!!...m'encanta !
ResponEliminaQuina recepta més bona!!! Espere que gaudiu molt de les vostres vacances i que, després, ens poseu bona cosa de fotos, d'eixes tan precioses que fa el Josep
ResponEliminaJo també l'hi fet i als amants de la pasta, els va encantar.
ResponEliminaPetons i molt bones vacances.
Esperem fotos
Aixó està molt bó,
ResponEliminatal volta ho fassa,
bon estiu
♡¸.°.¸♫♫♪
ResponEliminaAmei a receita.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil
♡彡♫♪°.¸.•°`