dilluns, 1 d’abril del 2013

AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE FRESC I CODONY


L’Editorial sd·Edicions té una col·lecció de receptaris que es diu “Productes de mercat” que són uns petits quaderns monogràfics amb 10 receptes de com preparar un mateix aliment. Hi ha diferents autors i autores de renom, com la Mariona Quadrada (l’avellana), la Núria Bàguena (l’albergínia), el Pere Tàpias (la nyora) o el Ramon Freixa (l’ou), però n’hi ha d’altres que són persones anònimes aficionades a la cuina que han volgut compartir les seves receptes i les seves experiències com la Mariona Aguirre (el tomàquet), la Montserrat Sagristà (el bacallà) o la Mariona Gisbert (els espinacs).

Jo en tinc uns quants d’aquests receptaris, i un dels meus preferits és el dedicat als espinacs. Aquesta amanida és un bon contrast de sabors dolç i salat, nutritiva,molt vistosa i acolorida, ràpida de preparar, així que ho té tot!. Ara només falta que la tasteu!

Ingredients per a 4 persones:

Una bossa d’espinacs frescos
150 g de formatge fresc
150 g de codony
50 g de nous

Per a la vinagreta:

2 cullerades d’oli
2 cullerades de vinagre de Mòdena
1 cullerada de mel
Sal

Preparació:

Tallar el formatge i el codony a dauets i barrejar-los amb els espinacs i les nous trencades a trossets.

Amanir amb la vinagreta en el moment de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada