L’Editorial sd·Edicions
té una col·lecció de receptaris que es diu “Productes de mercat” que són uns
petits quaderns monogràfics amb 10 receptes de com preparar un mateix aliment.
Hi ha diferents autors i autores de renom, com la Mariona Quadrada
(l’avellana), la Núria Bàguena (l’albergínia), el Pere Tàpias (la nyora) o el
Ramon Freixa (l’ou), però n’hi ha d’altres que són persones anònimes
aficionades a la cuina que han volgut compartir les seves receptes i les seves
experiències com la Mariona Aguirre (el tomàquet), la Montserrat Sagristà (el
bacallà) o la Mariona Gisbert (els espinacs).
Jo en tinc uns quants
d’aquests receptaris, i un dels meus preferits és el dedicat als espinacs.
Aquesta amanida és un bon contrast de sabors dolç i salat, nutritiva,molt
vistosa i acolorida, ràpida de preparar, així que ho té tot!. Ara només falta
que la tasteu!
Ingredients per a 4
persones:
Una bossa d’espinacs
frescos
150 g de formatge fresc
150 g de codony
50 g de nous
Per a la vinagreta:
2 cullerades d’oli
2 cullerades de vinagre
de Mòdena
1 cullerada de mel
Sal
Preparació:
Tallar el formatge i el
codony a dauets i barrejar-los amb els espinacs i les nous trencades a
trossets.
Amanir amb la vinagreta
en el moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada