dimecres, 19 de març del 2008

CLASSE DE CUINA PER A CANALLA AMB LA MIREIA CARBÓ

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el Club Social Caprabo ha organitzat unes classes de cuina pràctica amb la Mireia Carbó, per a nenes i nens de 4 a 10 anys.

El dilluns a la tarda, hi vaig anar amb la meva fillola de 4 anys i les seves germanes de 6 i 7.

Hi havia al voltant d’una trentena de nenes i nens que mentre esperaven per entrar, organitzaven el xivarri normal que es munta on hi ha canalla. Va venir la Mireia i els va dir que fessin una cua davant de la porta per entrar a la sala.


Llavors, la transformació !, tots formals, es van posar a la cua esperant per entrar.
Un cop a dins, la canalla es va distribuir entre les taules que hi havia ja preparades per treballar.
Primera cosa a fer, un barret de cuiner o cuinera. Van repartir fulls de paper i cadascú es va fabricar el seu.


Així doncs, va començar l’operació cuina!. El "menú" va ser un "superbocata" vegetal i uns pastissets de poma en forma de magdalenes.

La Mireia va donar les primeres instruccions, i tots a treballar. Les feines es repartien, per exemple, a l’hora de batre, la Mireia els deia: “10 voltes cadascú” i tots, disciplinats, a creure.

Pel que fa al "superbocata", ella el va anar fent alhora amb els nens, que ho veien per la pantalla. Va quedar "superxulo".

En una taula, on hi havia una de les nenes més menudes, una mama volia ajudar quan veia alguna cosa més difícil, però la nena mateixa deia: “tu seu, mama”. Es veu que tenien molt assumit que la feina els pertocava a ells.

La Mireia va ser, com sempre, molt didàctica i simpàtica amb tothom, especialment amb la canalla, i al final, sense mirar el rellotge, ens va dedicar tot el temps que varem voler, per fer fotografies amb qui ho desitgés.

Al final, tothom va marxar cap a casa amb els dos plats que havien fet, i amb una bossa ben plena de regalets.

Se’ns dubte, una grata experiència per a les nenes i nens i, per descomptat, per als qui els varem acompanyar, que esperem que es torni a repetir.

Glòria

6 comentaris:

  1. M'hauria agradat moltíssim haver-hi assistit. És molt gratificant portar la canalla a activitats en què veus que s'ho passen bé aprenent i, pel tot el que ens expliques, em reafirmo que la Mireia Carbó és una apassionada professora i excel·lent persona.

    ResponElimina
  2. La canalla s'ho va passar molt bé i jo també, per una banda, veint les reaccions dels nanos i per altra, fent un munt de fotografies,cosa que també m'agrada molt.

    Glòria

    ResponElimina
  3. A mi també m'hauria agradat portar-hi les meves nebodes... però entre els dies de vacances i que anar amb les nenes a Barcelona és més complicat... Aviam si la Mireia s'enrotlla i ve a fer la classe a un Caprabo de Sabadell ;)

    ResponElimina
  4. Ei, si fa la classe a Sabadell, aviseu-me, que nosaltres repetirem.

    Glòria

    ResponElimina
  5. S'ho deurien passar pipa... i no m'estranya!

    Benvinguts al món dels blogs!

    ResponElimina
  6. Gemma (bcnmonamour)

    Moltes gràcies per la teva benvinguda.

    Seguirem en contacte, eh?

    Glòria

    ResponElimina