Ja tornem a ser a dia 15 i en aquesta ocasió, la Sandra i el Xavi (Els fogons de la Bordeta) i la Marina (Xocolata desfeta), ens proposaven elaborar una recepta amb maduixes.
Aquesta és la nostra participació, una recepta de la Carme Ruscalleda, del seu llibre 100 plaers per compartir.
Ingredients per a 6 persones:
200 g de maduixetes
200 g de sucre
400 ml d’aigua mineral
1 fulla de gelatina (2 g)
200 g de formatge tipus Quark
200 g de maduixots
50 g de sucre
20 ml de suc de llimona
Rentar les maduixetes, deixar-les assecar i repartir-les a les copes de servei. En un cassó, posar els 400 ml d’aigua i els 200 g de sucre i fer que arrenquin el bull. Remullar la fulla de gelatina en aigua freda, escórrer-la, posar-la en un cassó i fondre-la a foc molt suau. Apartar el cassó del foc i afegir-hi el xarop anterior. Deixar que la mescla quedi tèbia (15º) i posar-la a la copa on hi havia les maduixetes. Posar-les a la nevera.
Rentar els maduixots, assecar-los i tallar-los a trossets petits. Posar-los en un cassó amb els 50 g de sucre i els 20 ml de suc de llimona. Deixar-ho coure 5 minuts, triturar-ho amb la batedora elèctrica i tornar-ho a coure 2 minuts més. Reservar la confitura a la nevera.
Per presentar la copa, repartir una capa fina de formatge quark a sobre de les maduixetes engelatinades i a sobre, i amb cura, una capa de la confitura de maduixa.
Puc venir a casa vostra a agafar una copeta pels postres d'avui? Quina bona pinta!!! Aquesta la faré aviat! :)
ResponEliminaMoltes gràcies per ser-hi sempre!!
Petonets
Sandra
Doncs si q ha de ser un plaer, aquesta copa, si....
ResponEliminaQuin delícia. Aquest tipus de postre en copa, m'agrada molt. Refrescant i deliciós amb tot el gustet de les maduixes!!
ResponEliminaMolts petonets!!
Les copes sempre venen de gust!
ResponEliminaEl toc de formatge m'ha cridat l'atenció. ho tindré amb compte
Irresistible!!! Té una presentació excel·lent. Una plaer per a la vista i el paladar.. Petonets
ResponEliminaQue bones són les maduixes i aquestes petites encara més gustoses. Unes postres de luxe!
ResponEliminauna presentació excel.lent, unes fotos excel.lents i una recepta de la Ruscalleda!...excel.lent. Vistosa, fresca i vistosa!una abraçada!
ResponEliminaUs ha quedat una copa molt vistosa, amb una combinació de textures i sabors sensacional. Clar que si la recepta és de la Carme Ruscalleda, l'èxit està assegurat, oi? ;)
ResponEliminaUn recepta boníssima i una presentació de 10!!!!!
ResponEliminaPetonets
Què bo!!! ve molt de gust ara que comença a fer caloreta.
ResponEliminaFins aviat
Carai Glòria, tant patir, tan patir i t'ha quedat una recepta super xula. No pots tenir-ne cap queixa. I de les fotos, que n'has de dir!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
JUgueu amb avantatja si us inspireu en la Ruscalleda!!!
ResponEliminaMagnífiques postres.
PTNTS
Dolça
Un luxe de copa!! M'encanta! M'apunto la idea!
ResponEliminaGloria si si un plaer per compartir me encanta
ResponEliminapeto
miquel
Les postres presentades en copa queden molt vistoses i les maduixes són tan seductores!! Una proposta deliciosa!
ResponEliminaPetons!
M'encanta aquesta proposta. Segur que molt refrescant! Gràcies per participar!
ResponEliminaPetonets!
quina copa més maca!!!!! queden tan bé així... M'encnata!!!! petonets guapos
ResponEliminaVeient aquesta copa, ja penso en els sopars d'estiu a la fresca!
ResponEliminaMol bona aquesta copa, una e excelent proposta.
ResponEliminaSi t'ha quedat una copeta guardamela.
Petonets
Quina copa més bonica. Té uns colors tan frescos com romàntics. És una bona manera de menjar maduixes, amb gelatina, no les havia provat mai.
ResponEliminaBesets.
M¨agraden les postres que jugues amb textures i sabors. La vostra és una d' elles. NO he provat les maduixes amb gelatina. Me l´apunto a pendents
ResponEliminaSandra,
ResponEliminaÉs un plaer afegir-nos a la recepta del 15 i fins ara, totes les propostes ens han anat bé. A veure quina serà la del mes de juny!
Sonia,
Queda bonica i amb diferents textures, que també és atractiu.
Alba,
Les postres individuals trobo que van molt bé per acabar un àpat i en copa queden força elegants, oi?
Núria,
Barrejar el formatge cremós amb la confitura és deliciós, val la pena tastar-ho!.
Elena,
ResponEliminaÉs que moltes vegades mengem pels ulls, oi?. La vista hi compta, sobretot per "tastar" les receptes dels blocs, je, je.
Anna,
Les maduixetes són un petit caprici per gaudir a les postres de l'estiu.
Mercè,
Ja saps que la Ruscalleda m'agrada i les seves receptes em semblen força atractives. Aquesta copa em va venir que "ni pintada".
Gemma,
Trobo que la Carme Ruscalleda fa les seves receptes d'una forma molt didàctica per posar-les en pràctica a casa. M'agraden!.
Maria,
Em sembla que no tardaré a tornar-les a fer!
Carme,
ResponEliminaLes maduixes són una fruita que anuncien el bon temps, m'agraden molt i l'estiu també!.
Gemma,
És que no és massa fàcil trobar maduixetes al barri, però ara ja sé on trobar-les, je, je.
Glòria,
La Ruscalleda està molt amunt en el meu rànking de cuiners i cuineres.
Paula,
És vistosa i no costa gens de fer, que això també compta!. I si sobra una mica de confitura, una cullerada al ioghourt és perfecta!
Miquel,
Me n'alegro que t'agradi, és d'aquelles postres que fan quedar bé i sense gaire feina!.
Mercè,
Tenen un color que enamora, i el sabor també!.
Marina,
És un plaer!. Espero que els exàmens vagin bé i recuperis la feina al bloc!.
Judith,
ResponEliminaJo ja li he trobat el gust a això de fer postres en copa, queden taaaant boniques!.
Cori i Marina,
Per als sopars a la fresca i si en sobre alguna de copa, cap problema, per al dinar de l'endemà!.
Isabel,
Quin greu, ja no en queden, a la propera, en faré una més!.
Asela,
El fons de la copa queda amb un líquid engelatinat que embolcalla les maduixetes, que queda molt bo, amb les altres textures. Deliciós!.
Cristina,
És una gelatina lleugera, que combina molt bé amb les altres textures. Ho has de tastar!
Un joc de textures i sabors molt interessants i primaverencs!
ResponEliminaQuines copetes!! que bones! i la combi de sabors i textures em sembla exquisita!!
ResponEliminaReferent al que em preguntaves del sucre, si no trobes caster sugar, cre millor fer-ho amb sucre normal, perquè el glass potser és massa dolç, però es qüestió de gustos :)
petonetsss
Quines copes! Magrada la combinació de colors i textures.
ResponEliminaLa Rusqui sempre triomfa!!! Amb quark, que bones!!! I la presentació genial!
ResponEliminaPtnts
Quina guapada de copa, us ha quedat preciosa!!!
ResponEliminaFent una recepta de la Ruscalleda tens l’èxit assegurat, hem coincidit amb el llibre per escollir la recepta
ResponEliminaPetons
D'això sen diu fer un rusqui-moment en condicions, sí senyor i sí senyora!! :DD
ResponEliminaVinc a coneixer la teva recepta del 15 perque m'ha cridat moltissim l'atencio... i m'has deixat bocabadada!!!! Quina presentacio... mmmmmmmm... bonissim!!!!
ResponEliminaEm quedo al teu bloc... m'ha encantat!!!
Un petonas
Sònia