Aquesta és una recepta que em va passar la Rosa Maria , quan em proposava menús per perdre pes. És una recepta vistosa i saborosa però no només per perdre pes, sinó per menjar sa en general, sobretot de cara al bon temps, quan venen de gust coses lleugeres. I a més, és senzilla de fer, que això també és interessant!. A veure què us sembla!
Ingredients per a 2 persones:
Mitja albergínia
Mig carbassó
1 tomàquet
1 terrina de formatge fresc
Oli d’oliva
Tallar les verdures a rodanxes i coure-les per separat al microones amb unes gotes d’oli (també es poden coure a la planxa). El tomàquet es pot laminar i fer el mateix o deixar-lo cru.
Muntar els mil fulls tot col·locant una rodanxa d’albergínia, un tall de formatge, una rodanxa de tomàquet, dues rodanxes de carbassó i un altra tall de formatge. Jo el vaig guarnir amb una fulla d'alfàbrega.
Servir-ho amb un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
També podeu variar les verdures i hortalisses al vostre gust, segur que serà igual de bo.
Molt bona, vulguis o no perdre pes! Dóna-li les gràcies a la Rosa Maria de part nostra ;)
ResponEliminaGloria precioso plato, en casa hago los tres ingredientes a la plancha, puesto que a mi mujer le gusta mucho, pero el queso lo toma aparte, abraçades paco
ResponEliminaEm sembla molt bé, combinació de gustos i colors espectacular
ResponEliminaUna abraçada
Ester
Impressionant! Ja sento la oloreta. M'encanta la verdura i a vegades faig "montaditos" d'aquests pq trobo que es menja molt bé.
ResponEliminaEl formatge també hi queda perfecta
Petons
crec que tinc tots els ingredients a la nevera!!!! avui ja tinc sopar!!! petonets guapos
ResponEliminaM'encanten aquests milfulls de verdures, són bons, sans i vistosos!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A mi ja em va molt bé amb aquestes verdures i hortalisses. A més, com quasi sempre tinc a casa... qualsevol dia d'aquest ho faig per sopar. Petonets
ResponEliminam'encanten aquests milfulls de verdures i formatge, i aquest té molt bona pinta, tot i que per a mi les verdures, a la planxa.
ResponEliminaque boooooooooo!!!! Demà ja sé que soparé!!! ;)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Que bons!!! I sans!!! M'ha encantat aquesta recepta tan facil... mmmmm....
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Agafo la idea per la dieta (sense formatge....)
ResponEliminaLa foto t'ha quedat molt be.
Petonets
sana, nutritiva, bona.... i molt elegant
ResponEliminauna abraçada
Doncs és una gran idea per a la dieta i per quan no se'n fa, tens raó!
ResponEliminaMe l'apunto per l'operació bikini!! Molt bona, sana i amb una presentació molt vistosa, m'agrada!
ResponEliminaMolts petonets!! :)
cómo me gustan estos milhojas de verduras!! la albahaca es un toque que evidentemente me gusta mucho, tanto en coor como en sabor.....
ResponEliminaQue colorit i que bonic ha quedat. M'encanten aquests plats de verdures. L'alfàbega li dóna molt bon sabor. Besets.
ResponEliminaVerdureta de la bona si senyor! I amb els anys cada cop la valor més :)
ResponEliminaMolt bona proposta, que pels ulls també es menja. I la combinació amb el formatge i l'alfàbrega ha de quedar molt gustosa.
ResponEliminacomo dice la Judith ya tengo cena y yo tambien a la plancha.Bona recepta
ResponEliminabon cap de setmana parella
miquel
Un plat sa, nutritiu i amb molt de color
ResponEliminaPetons
Boníssim!!! jo també soparé això aquesta nit, ho tinc tot!!
ResponEliminaPetonets
A mi em sembla fantàstica, Glòria! A més de sana i poc calòrica té una pinta molt vistosa i acolorida. Segur que te la copio!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Una combinació excel.lent i nutritiva. Un regal pel cos.
ResponEliminaAmics del Taller,
ResponEliminaAquestes propostes sempre van bé i en això de menjar saludable, la Rosa Maria és una experta, així que val la pena seguir els seus consells!.
Paco,
Doncs un dia que li vingui de gust, podria fer la prova, a mi m'agrada molt la combinació de sabors.
Ester,
Oi que sí que es fa atractiu a la vista?.
Silvia,
És una forma atractiva de menjar les verdures, i que va molt bé per a l'estiu.
Judith,
Al final vas sopar aquest montadito?, què tal?
Sandra,
Ho tenen tot, bons, sans, vistosos, versàtils, què més podem demanar?
Elena,
ResponEliminaÉs el que tenen els plats així, que són senzills i ràpids de fer i es poden improvisar en qualsevol moment!.
Manel,
Per a mi, també millor les verdures a la planxa però al microones no queden malament i es fan més ràpidament, cosa que a vegades ja ens va bé.
Eva,
I què tal, va anar bé?. Repetiràs?
Sònia,
És lleugera i saborosa, per tant, una recepta 10!
Gemma,
Per a tu, sense formatge però per als de casa, posa-n'hi, eh?, així combinació de sabors total.
Alfons,
ResponEliminaOi que tenen bona presència aquestes petites torretes?.
M. Àngels,
Aquest plat ja ha quedat a casa com habitual, a més, els ingredients generalment sempre els tenim a la nevera.
Alba,
I tant que hem de posar en marxa l'operació bikini i aquestes verduretes ens ajudaran!.
Astrid,
Son platos atractivos a la vista y con todo el sabor y la albahaca le da el toque mediterráneo.
Asela,
Em sembla que me'n vaig a la cuina a preparar uns montaditos d'aquests per sopar!.
Òscar,
Verduretes però atracives, eh?. A mi m'agraden totes en general, però és clar, unes bledes al costat d'aquest montadito, queden una mica soses, pobretes!.
Gemma,
L'alfàbrega m'agrada molt, precisament en tinc a punt per fer una salsa pesto.
Miquel,
ResponEliminaI què tal, us van agradar?. Espero que sí!.
Sion,
És que allò que mengem pels ulls és ben veritat, eh?.
Maria,
Veig que sou uns quants els que vareu coincidir en el sopar, espero que us agradés.
Anna,
Jo encantada que me la copiïs!.
Cristina,
A més de cuidar-nos, gaudim amb els sabors, que d'aixó es tracta!.
Una proposta molt bona i saludable!
ResponEliminaGlòria, quina delícia!! Ha de ser boníssima i molt ben aromatitzada amb l'alfàbrega.
ResponEliminaPetons!
M'encanten aquestes receptes, son fàcils, ràpides i molt sanes!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Glòria, en efecte, anant de cara a l'estiu aquesta mena de plats venen cada dia més de gust. La presentació és, com acostumes, molt acurada.
ResponEliminaUna abraçada.
Guaaaaaaaau!
ResponEliminaQue buena presentación y tiene que estar muy rico.
Se m'havia passat aquesta recepta teua i com nosaltres encara seguim amb la Rosa Maria, doncs, no dubtes que la farem un dia d'aquestos. Salutacions
ResponEliminaUmmm! M'encanten els milfulls de mozzarella amb tomàquet o amb albergínia. El que no he provat mai és de fer-los «multiingredient», com tu! Avui ja tinc sopar ;)
ResponElimina