Per què no les
hauré fet abans?.
Això és el que vaig pensar quan vaig fer aquesta recepta, un paté de salmó
fumat de la Su (Webos Fritos), que també vaig veure que
havia fet l’Eva (El cullerot festuc).
És tan fàcil, tan bona i tan resultona, que em sap greu no haver-la fet abans!.
Però vaja, sempre es pot recuperar el temps perdut i repetir-la ben aviat!.
És un paté amb un gust intens de salmó fumat, el formatge
ni es nota, només és per donar-li consistència cremosa. A més, té l’avantatge
que es pot preparar per endavant, fins i tot d’un dia per l’altre, posar-lo en
una màniga pastissera i tenir-lo a punt fins poca estona abans de muntar les
tartaletes, així no s’estovaran.
Amb les instruccions inicials de la Su i amb el consell de
la nata líquida de l’Eva, surten rodones, i mai millor dit!
Ingredients:
1/4 de ceba
tendre
1 cogombret
petit en vinagre
Nata líquida (si
és necessari)
Tartaletes
Tàperes
Preparació:
Posar tots els ingredients en el got de la batedora i
triturar. Si la mescla queda massa espessa, alleugerir amb la nata líquida,
però afegir-la a poc fins aconseguir la textura de paté desitjada.
En el moment de servir, omplir les tartaletes amb el paté
i decorar-les amb una tàpera.
Aquests tipus de patés són fantàstics, queden molts resultons i agraden a tothom!!
ResponEliminaPetons
Sandra
No m'imaginava que quedés tan bo, és tot un descobriment!
EliminaDoncs perquè tot arriba en el moment just i aquest ha estat el teu. Et veig molt satisfeta i m ´ho crec ja que amb els consells d´ambdues t' han sortit divines.
ResponEliminaSí que estic satisfeta, sí, i més perquè va agradar a tothom, això és un bon símptoma, oi?
EliminaA vegades ens compliquem la vida amb plats molt elaborats i quan en fas un deliciós i senzill sorgeix aquesta pregunta.
ResponEliminaTenen una presencia magnífica i m'agrada la presentació
Una abraçada
És que no dóna gens de feina!!!!!, però ens fa quedar molt bé!.
EliminaI ara ens pregumtem nosaltres... i a què esperem per fer-les? M'encanta el salmó i així amb paté ha de ser boníssim! Petons
ResponEliminaQueda un sabor de salmó realment espectacular, el formatge no "disfressa" gens el salmó, i a mi també m'agrada molt.
Eliminasiiiiiiiiiii...és boníssim aquest paté!!! aca sa quan venen amics vola!!! :) i com bé dius més fàcil impossible!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Vaig fer un mix entre la recepta de la Su i la teva, i em vaig copiar la teva presentació, je, je. El puntet de nata líquida per fer-lo més lleuger és perfecte!. Petonets al peque i a la peque!
EliminaOndia quina bona idea!, quan em vas parlar d'aquest paté pensava en quelcom més laboriós i en ingredients complicats...Doncs aquest segur que el faig algún dia!, sorprenent!. Una abraçada.
ResponEliminaEn els pica-pica d'aniversaris segur que queda molt bé, però n'has de fer uns quants, eh?, que segur que volarà!
Eliminapaté de salmó fumat....un aperitiu genial per sorprendre, el color es fascinant i el gust ha de ser!! m'encanta amb aquestes tartaletes de mossegada. són un invent genial! petons
ResponEliminaA sobre d'una torradeta amb panses també quedaria molt bo, serà qüestió de provar-ho!
EliminaAquestes són d'aquelles tartaletes que.. piques, piques, i no te n'adones i ja te n'has menjat 10! En fi, un no parar... boníssimes, per un soparet d'estiu. Petons
ResponEliminaSí que és veritat que són de vici i ens costa tan poca caure a la temptació, oi?
Eliminafa pocs dies vaig fer aquest pató, però amb torradetes, i això que a mi aquestes cassoletes dolces amb farcit salat ja saps que m'agraden molt ;-)
ResponEliminaOstres!!!!!!!
ResponEliminaQuin entrant mes bó i fàcil..
Ideal per qualsevol celebració!!
Petons
encatadores aquestes tartaletes per un pica pica en el que no es pari de picar i picar...
ResponEliminafantasticas estas tartaletas y asi queda genial con el mousse de salmón
ResponEliminapeto
Hola Glòria y Josep,
ResponEliminaAndo de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedais invitado a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Estas tartaletas hacen muy buena pinta.
Un cordial saludo.
Kui_Netes
:)