La proposta que la
Sandra i el Xavi (Els fogons de la Bordeta) i la Marina (Xocolata desfeta) ens
van fer per a la recepta del 15 d’aquest mes de juliol és ben atractiva per a
mi, perquè les cireres són una de les fruites que més m’agraden. I com que en
dies de calor venen de gust coses fresquetes, la meva aportació és aquest batut
de cireres, que a més de bo, queda molt bonic, amb el color rosat que li donen
les cireres.
Ingredients per a 4
persones:
100 ml de llet
400 g de gelat de vainilla
100 g de cireres
Preparació:
Treure el pinyol de les
cireres i posar-les al got de la batedora. Afegir-hi la llet i el gelat i
batre-ho tot junt fins aconseguir una mescla ben fina i de textura escumosa.
Posar-hi una canyeta i xarrup a xarrup, assaborir-lo fins la darrera gota!.
Aquest batut caurà una tarda aquesta setmana, té una pinta deliciosa i un coloret d'allò més temptador!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Els batuts "fan estiu", oi?. Quan era petita sempre en demanava quan anàvem a prendre alguna cosa amb la família, així que a més, són entranyables per a mi.
EliminaDons de cireres no l'he fet mai, un batut...apunta't queda...
ResponEliminaPetonets.
Queda deliciós!
EliminaQuina frescor!
ResponEliminaSí, eh?. Està tan fresquet que fins i tot "sua" el got!
EliminaAixò, això... no deixar res que està boníssim! PEtons
ResponEliminaI quan s'acaba dius: no n'hi ha més????
EliminaIdeal per un bon berenar!! Petons
ResponEliminaEfectivament, per a berenar és com més m'agraden els batuts!
Eliminamolt bo i refrescant i xarrup a xarrup
ResponEliminabona setmana
Boníssim!. I també es pot variar el gelat, o de vainilla, o de nata, o de iogurt, em sembla que repetiré!
Eliminano n'he fet mai i tens tota la raó, quin color més bonic que queda! Això del gelat de vainilla afegit a la llet s'ha de provar, que deu ser una delícia! Bona proposta, Glòria! Me l'apunto per ben aviat. Petons
ResponEliminaEl batut de vainilla és un clàssic, i com a base de batut amb fruites, va molt bé. És una autèntica llaminadura!
EliminaMe gusta la mezcla con el helado de vainilla. Tiene que estar buenísimo.
ResponEliminaFantàstic, ara mateix tinc una calor a sobre que no me la aguanto i veient aquest batut... ayomá!
ResponEliminaUn batut tan refrescant i amb sabor de cirera m'aniria tan bé...
ResponEliminaLo que me para es quitar el hueso ¿Noo venden cerezas sin hueso?
ResponElimina