dijous, 15 de novembre del 2012

WOK DE VERDURES AMB ROSSINYOLS



Per a l’edició del mes de novembre de la Recepta del 15, la Sandra i el Xavi i la Marina ens fan una proposta totalment de tardor, els bolets. Els rossinyols ens agraden molt i acompanyant unes verdures saltejades, suposen un plat ben llaminer.

Ingredients per a 4 persones:

2 carbassons mitjans
4 pastanagues
4 carxofes
½ kg de rossinyols
Sal
Oli d’oliva

 

Preparació:

Netejar els bolets i saltejar-los en una paella amb oli, el temps suficient perquè treguin l’aigua que puguin tenir en excés.

Tallar els carbassons i les pastanagues a bastonets i i els cors de les carxofes en quatre trossos. Posar oli en el wok i saltejar les verdures, tot remenant perquè es comencin a coure de manera uniforme. Afegir-hi sal al gust.

Seguidament , afegir-hi els bolets i continuar la cocció, sempre movent el wok, per saltejar les verdures i els bolets tot junt, fins que quedin cuits però una mica al dente.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada