Per a l’edició del mes
de novembre de la Recepta del 15, la Sandra i el Xavi i la Marina ens fan una
proposta totalment de tardor, els bolets. Els rossinyols ens agraden molt i
acompanyant unes verdures saltejades, suposen un plat ben llaminer.
Ingredients per a 4 persones:
2 carbassons mitjans
4 pastanagues
4 carxofes
½ kg de rossinyols
Sal
Oli d’oliva
Preparació:
Netejar els bolets i
saltejar-los en una paella amb oli, el temps suficient perquè treguin l’aigua
que puguin tenir en excés.
Tallar els carbassons i
les pastanagues a bastonets i i els cors de les carxofes en quatre trossos.
Posar oli en el wok i saltejar les verdures, tot remenant perquè es comencin a
coure de manera uniforme. Afegir-hi sal al gust.
Seguidament , afegir-hi
els bolets i continuar la cocció, sempre movent el wok, per saltejar les
verdures i els bolets tot junt, fins que quedin cuits però una mica al dente.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada